تا حالا که سالی یک فریم ویر بوده ! از این به بعد چه کار کنه این اپل استیو جابز داند !!!!
تا حالا که سالی یک فریم ویر بوده ! از این به بعد چه کار کنه این اپل استیو جابز داند !!!!
سلام
چنتا سوال داشتم.
من یکی از فامیلامون می خواد از امریکا واسم آیفون 3gs بیاره.
می خواستم ببینم اگه بیاره چه کارایی رو باید انجام بدم؟
آنلاک کردن لازم داره؟
کاره دیگه ای هم به جز آنلاک کردن لازمه؟
خودمم می تونم آنلاک کنم؟
از کودوم امکاناتش نمی تونم استفاده کنم؟
برای نصب بازی و برنامه چه راه هایی وجود داره؟
ممنون.ببخشید زیاد سوال شد
متاسفانه به بار جواب دادم، اما پست ارسال نشد!
شما چون از آمریکا خرید میکنید، گوشیتون لاک هست، فقط با سیم کارت AT&T کار میکنه، برای اینکه با مال کشور های دیگه هم کار کنه، باید آنلاک کنید.
نصب نرم افزار که راحت هست، یه دابل کلیک! اما برای نصب نرم افزارهای کرک شده، باید جیلبریک کنید.
هر دوی این کارها ( آنلاک و جیلبریک ) کلا 5 دقیقه طول نمیکشه و هر کسی که یه کامپیوتر و اینترنت داشته باشه، راحت میتونه انجام بده، فقط دفعه ی اول یکم گیج کننده هست.
از امکانات هم، تو ایران فقط 2G هست، بنابراین از 3G نمیتونید استفاده کنید...
ممنون.پس این که می گن بلوتوث نداره چیه؟
هیچ آیفونی بلوتوث برای ارسال فایل نداره و فقط میتونی به دستگاه های بلوتوث وصل بشی (مثل هدست و کیبورد و...)
البته یه برنامه هایی براش اومده ولی نمیدوونم درست کار میکنن یا نه(چون هنوز آیفون نخریدم
زیاد به بلوتوث گیر نده همچین چیز مهمی نیست![]()
با سلام
من یکIphone 3GS دارم با اینترنت روی گوشی آیا راهی وجود داره که اینترت روی گوشی رو به اشتراک گذاشت و بشه از روی نت بوک از طریق Iphone به اینترنت وصل شد .
من 5 ماه فقط با نت آیفون آنلاین میشدم
آره دوست عزیز.اول باید گوشیت جیل باشه.
بعد از تو سیدیا برنامه pdanet رو نصب کن.
اگه بخوای با wifi وصل بشی اینجا توضیح داده ولی کلا با wifi من امتحان کردم به درد نمیخوره
ولی با usb خوبه.اول رو pc باید آیتونز رو نصب داشته باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از تو این لینک برنامه pdanet desktop رو با توجه به ویندوزت دانلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گوشیم رو 2,3 وزه گرفتم(Deutsche Telekom) الان دیدم یک گزینه روNetwork اضافه شده اختصاصا واسه این کار فقط باید فعال بشه)
یک سوال من تو سایت های آلمانی رجع به جیل کردن می خونم 90 % میگن اینکارو نکنید ن گوشی را کند میکنه تو سایت ایرانی همه میگن اینکارو بکنید بالا خره کدوم صحیح است
آیا جیل کردن گوشی را از گارانتی خارج می کند
دوربین آِفون چه جوری زوم می کنه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)