فقط برای AB جان:
راستی ورژن گوشیم
(SW VER)
S8003JPIH1
(CSC VER)
S8003JPIH1
فقط برای AB جان:
راستی ورژن گوشیم
(SW VER)
S8003JPIH1
(CSC VER)
S8003JPIH1
برو جمهوری اگه یه قیمت ثابت براش پیدا کردی اسممو عوض میکنم من 320 خریدم با رم و ضد خش و نصب برنامه 360.تایپ فارسی داره .
گارنتیش ماکروتل از پاساژ علاالدین خریدم.
با سلام
دوستان انواع مختلف برنامه جاوا و غیره تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود من امتحان کردم عالیه .
اگه سیم کارتت ایرانسله فقط کافیه کد مورد نظرو ارسال کنی و تنظیمات برات بیاد.(کدش یادم نیست.تو دفترچه سیم کارت نوشته.)
شما باید نقشه آفلاین شهرتو بریزی رو گوشیت.شاید همون جایی که دانلود کردی گذاشته باشن.
البته من خودم با این نرم افزار کار نکردم.اگه بتونه به ماهواره وصل بشه مکانتو پیدا میکنه.نمیدونم همچین قابلیتی داره یا نه.
ولی اگه آنلاین میخایی استفاده کنی بهتره از گوگل ارث استفاده کنی.
ربطی داشته باشه یا نداشته باشه باید با این مشکل سر کنین.چون برای قارسی فقط یه فیرم ویر اومده و اون یکی ها فارسی نمیخونن.
نه بابا عصبانی چیه.هر سوالی داری بپرس.
فعلن سوالی ندارم.
شاید یه روزی هم شما کار مارو راه انداختین.
همونطور که گفتم برای فارسی یه فیرم ویر وجود داره که مال شما هم همونه.
Last edited by AB; 26-03-2010 at 11:05.
آقا میشه یکی تنظیمات gprs رو آموزش بده ؟
دهنم سرویس شد از بس بهش ور رفتم و نشداون کد و زدم تنظیماتم اومد ولی اصلا کانکت نمیشهاگه سیم کارتت ایرانسله فقط کافیه کد مورد نظرو ارسال کنی و تنظیمات برات بیاد.(کدش یادم نیست.تو دفترچه سیم کارت نوشته.)
خودم یه کم بهش ور رفتم و یه کانکشن wap ساختم ولی بعضی جاها کار میده بعضی جاهام نه !
مثلا ویجت هواشناسی اینجوری آپدیت میشه ولی برنامه هایی مثل nimbuzz و opera mini نه !
Last edited by hes_luckey; 25-03-2010 at 18:22.
فقط AB جان:
نقشه شهرمو ریختم بعدشم لودش کردم نقشه اومد ولی مکان منو نشون نداد.دوستم منو با این نقشه اش بیچاره کردچیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
برای اس ام اس گوشیم هم باید اینو بگم که انگلیسی رو هم تیکه تیکه میفرسته.حالا اگه گوشیمو آپدیت کنم مشکلش حل میشه.یعنی راه دیگه ای نداره![]()
بهتره سوالتونو تو تاپیک مربوطه بپرسین.چون همونطوری که گفتم من از این نرم افزار استفاده نکردم.
منظورتون از تیکه تیکه رو متوجه نشدم.مال من که ایرادی نداره.شاید با آپدیت حل شده.
همه تنظیمات گوشی رو گشتم.همچین چیزی نداره که شماره رو نشون نده.
شما از منوی اصلی برو تو اینترنت بعدش ستینگ بعدش اینترنت پروفایلز.هر چی اونجا هست پاک کن.دوباره کدو بزن تنظیمات بیاد و سیوش کن.انشالله حل میشه.
رفتم تایپیک و پیدا کردم هیشکی آنلاین نیستباشه اشکالی نداره.در مورد اس ام اسم هم موقع send میگه که پیام شما به صورت مثلا دو پیام کوتاه ارسال میگردد.تو رو خدا دیگه حوالم نده به این ور اونور .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)