تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 93 اولاول ... 3575818283848586878889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 921

نام تاپيک: Red Dead Redemption

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام مبین جون چطوری؟
    دیشب ساعت 2 شب بالاخره بازی 100 درصد شد! قسم خورده بودم که 100درصد کنم از امروز هم می خوام اچیومنت های قابل دریافت سینگل پلیر رو آنلاک کنم تا الان 890 تا شده البته نصف بیشترشون مال مولتی پلیر هست ولی اندازه یک سوم کل اچیومنتای سینگل پلیر نیست بعدشم میرم سراغ 100درصد کردن کابوس زامبی جفتشون رو همون اوایل تموم کرده بودم ولی این دفعه دارام تخصصی کار می کنم می خوام توی پست اول تمام چیزهای لازمواسه 100درصد شدن رو بذارم

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون
    آخرش یکی پیدا شد جواب مارو بده
    میشه هم با چیت کد بازی کرد و هم بازی رو سیو کرد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اصلا چیت رو بذار کنار که گناه کبیره اس اسپویل کردن این بازی!!! یعنی واقعا حیفه! به عشق این بازی من هم بلک جک هم پوکر و بهترین مینی گیم و مینی گیم مورد علاقه ام لایر دایز رو یاد گرفتم... ولی چیت بزنید نه اچیومنت می گیرد نه می تونید سیو کنید اصلا اسپویل و لوس میشه بازی چیت رو بذارید برای بعد از 100 درصد شدن

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

ممنون
    آخرش یکی پیدا شد جواب مارو بده
    میشه هم با چیت کد بازی کرد و هم بازی رو سیو کرد؟
    نه... اصلا چیت واسه غربیاست... بی خودی هم شکمشونو صابون نزنن... : دی
    چیت بزنی اچیو منت هاتم بسته میشه ، مثل GTA IV ... بازیش سخت نیست و نیاز به چیت نداره اصلا....

سلام مبین جون چطوری؟
    دیشب ساعت 2 شب بالاخره بازی 100 درصد شد! قسم خورده بودم که 100درصد کنم از امروز هم می خوام اچیومنت های قابل دریافت سینگل پلیر رو آنلاک کنم تا الان 890 تا شده البته نصف بیشترشون مال مولتی پلیر هست ولی اندازه یک سوم کل اچیومنتای سینگل پلیر نیست بعدشم میرم سراغ 100درصد کردن کابوس زامبی جفتشون رو همون اوایل تموم کرده بودم ولی این دفعه دارام تخصصی کار می کنم می خوام توی پست اول تمام چیزهای لازمواسه 100درصد شدن رو بذارم
    خوبم مرسی...
    مرسی پسر... پی سی ورلد رو سربلند کردی...پی سی ورلد 3 تا 100 درصدی داره... خیلیه ها...... بریم راکستار اطلاع بدیم که چنین فرومی هم وجود داره...

ولی آندد نایتمر اش زیاد کشش نداشت ... فضا خیلی مرده بود...

7. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جدی؟ پس مدال برنز گرفتیم تازه دی:
    کیا 100 در صد تموم کردن تا حالا؟
    میخوام تمام آموزش هاش رو توی یک پست جمع کنم نظرت چیه؟
    البته مبین من مثه تو حرفه ای نیستم اکثر راهنمایی ها رو از نت پیدا کردم یعنی هر جا نمیدونستم چی کار کنم متوسل به یوتیوب میشدم البته الان دیگه میتونم خیلی راحت بازی رو 100درصد تموم کنم یا کسی رو راهنمایی کنم ویدیوهای یوتیوب خیلی کمکم کردن سایت مرجع هم نداشتم خیلی جاها حتی اشتباه هم راهنمایی کرده بودن مثلا یه پوشش هست که برای آنلاک کردنش باید توی کمتراز 24 ساعت خود بازی تمام مخفیگاه های US رو پاکسازی کنی اشتباه زیاد راهنمایی کرده بودن یکی گفته بود 4 تاست منم هی 4 تاشونو میرفتم می دیم نشد بعد گشتم دیدم 5 تا هست خلاصه یه سری چیزها هم بودن که آدم رو به اشتباه می نداختن مثلا می گفتن واسه شکار راکون و راسو باید برید به فلان قسمت در حالیکه این دو تا اصلا وابسته به مکان نیستن بلکه وابسته به زمان هستند یعنی اگه شما حدودای ساعت 4 الی 6 صبح درست قبل از طلوع خورشید توی محیط بیرون باشید حتما این جونورها رو خواهید دید فت و فراوون اصلا جاش هم مهم نیست هر جایی باشید پیدا می کنید.

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

جدی؟ پس مدال برنز گرفتیم تازه دی:
    کیا 100 در صد تموم کردن تا حالا؟
    میخوام تمام آموزش هاش رو توی یک پست جمع کنم نظرت چیه؟
    البته مبین من مثه تو حرفه ای نیستم اکثر راهنمایی ها رو از نت پیدا کردم یعنی هر جا نمیدونستم چی کار کنم متوسل به یوتیوب میشدم البته الان دیگه میتونم خیلی راحت بازی رو 100درصد تموم کنم یا کسی رو راهنمایی کنم ویدیوهای یوتیوب خیلی کمکم کردن سایت مرجع هم نداشتم خیلی جاها حتی اشتباه هم راهنمایی کرده بودن مثلا یه پوشش هست که برای آنلاک کردنش باید توی کمتراز 24 ساعت خود بازی تمام مخفیگاه های US رو پاکسازی کنی اشتباه زیاد راهنمایی کرده بودن یکی گفته بود 4 تاست منم هی 4 تاشونو میرفتم می دیم نشد بعد گشتم دیدم 5 تا هست خلاصه یه سری چیزها هم بودن که آدم رو به اشتباه می نداختن مثلا می گفتن واسه شکار راکون و راسو باید برید به فلان قسمت در حالیکه این دو تا اصلا وابسته به مکان نیستن بلکه وابسته به زمان هستند یعنی اگه شما حدودای ساعت 4 الی 6 صبح درست قبل از طلوع خورشید توی محیط بیرون باشید حتما این جونورها رو خواهید دید فت و فراوون اصلا جاش هم مهم نیست هر جایی باشید پیدا می کنید.
    : nd
    یکی cazador و یکی تو و خودم ، یکی دیگه هم بود دقیق یادم نمیاد کی بود... 4 تا ...
    عالیه! یک دختر آمریکایی یک آموزش خفن برای 100 درصد کردن بازی گذاشته بود ،یک سرچی کن پیدا میشه...
    چاکریم... استاد مایی: دی
    بهترین اطلاعات توی ویکی خود بازی هست... مکان هایی که میشه حیوون هارو پیدا کرد ، کی میان بیرون ، کجا ها هستن... خیلی قشنگ توضیح داده اون تو...
    حالا الان لایو نمی تونم برم ، ولی هر وقت شد یادت باشه یک دست بازی کنیم با هم... آنلاین بازی خداست!!!

11. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فدات مبین جان
    والا مبین توی لایو فکر کنم اکثرا همش شوتر هست نه؟ می دونی این بازی ایتم های مختلفشه که باعث میشه آدم تا ابد هم ازش سیر نشه!
    در مورد آموزش هم منظورم یه آموزش فارسی بود گرچه انگلیسیش هم کاملا واضح و مشخصه و واسه استفاده از آموزش های خارجی زیاد سواد انگلیسی لازم نیست ولی خوب من منظورم چک لیست واسه 100 درصد کردن نبود راه های بدست آوردنشه خوب اینکه معلومه واسه 100 درصد شدن حتما باید 9 تا شمش طلا رو گیر آورد ولی اینکه دقیقا کجاس مهمه ما بیاییم اینا رو جمع آوردی کنیم البته کاریست فوق العاده وقت گیر الانم شاید کمی دیر باشه اگه بعد از مکس پین پروژه بعدیش ساخت یه GTA جدید نباشه حتما منتظر نسخه دوم این بازی باید باشیم.
    می دونی این برادران هوسر (سم و دن) واقعا نابغه هستند آدم با وجود این دوتا ناقلا دیگه نگران داستان و فیلمنامه بازی نیست من تا قبل RDR عشق GTA IV بودم و قبل اون عاشق San Andreas
    راستی از اچیومنتا چه خبر یکیش رو کلا از دست دادم اونی که باید 20 تا بوفالو رو شکار کنی! من نمی دونستم یه بار هست باید سیو می کردم بدون سیو کردن سعی کردم بکشم ولی نهایتا 16 تا شکار کردم دیگه الان اسپاون نمیشن و برای گرفتن این اچیومنت باید برگردم دوباره بازی کنم که البته ارزش نداره به نظرم چون بیش از 400 تا اچیومنت مال آنلاینه که فکر نمیکنم بتونم بگیرم و بخوام آنلاین بازی کنم
    راستی یه زن رو دست و پاشو ببند بذار روی ریل قطار بعد منتظر بشید تا صحنه غم انگیز له شدنش رو زیر چرخ های قطار ببینید این حرکت بشر دوستانه از نظر راک استار یه 5 تا اچیومنت جایزه داره

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

فدات مبین جان
    والا مبین توی لایو فکر کنم اکثرا همش شوتر هست نه؟ می دونی این بازی ایتم های مختلفشه که باعث میشه آدم تا ابد هم ازش سیر نشه!
    در مورد آموزش هم منظورم یه آموزش فارسی بود گرچه انگلیسیش هم کاملا واضح و مشخصه و واسه استفاده از آموزش های خارجی زیاد سواد انگلیسی لازم نیست ولی خوب من منظورم چک لیست واسه 100 درصد کردن نبود راه های بدست آوردنشه خوب اینکه معلومه واسه 100 درصد شدن حتما باید 9 تا شمش طلا رو گیر آورد ولی اینکه دقیقا کجاس مهمه ما بیاییم اینا رو جمع آوردی کنیم البته کاریست فوق العاده وقت گیر الانم شاید کمی دیر باشه اگه بعد از مکس پین پروژه بعدیش ساخت یه GTA جدید نباشه حتما منتظر نسخه دوم این بازی باید باشیم.
    می دونی این برادران هوسر (سم و دن) واقعا نابغه هستند آدم با وجود این دوتا ناقلا دیگه نگران داستان و فیلمنامه بازی نیست من تا قبل RDR عشق GTA IV بودم و قبل اون عاشق San Andreas
    راستی از اچیومنتا چه خبر یکیش رو کلا از دست دادم اونی که باید 20 تا بوفالو رو شکار کنی! من نمی دونستم یه بار هست باید سیو می کردم بدون سیو کردن سعی کردم بکشم ولی نهایتا 16 تا شکار کردم دیگه الان اسپاون نمیشن و برای گرفتن این اچیومنت باید برگردم دوباره بازی کنم که البته ارزش نداره به نظرم چون بیش از 400 تا اچیومنت مال آنلاینه که فکر نمیکنم بتونم بگیرم و بخوام آنلاین بازی کنم
    راستی یه زن رو دست و پاشو ببند بذار روی ریل قطار بعد منتظر بشید تا صحنه غم انگیز له شدنش رو زیر چرخ های قطار ببینید این حرکت بشر دوستانه از نظر راک استار یه 5 تا اچیومنت جایزه داره
    آنلاینش شوتر هست آره.. چون اگه بخوان سبک دیگه اضافه کنن میشد MMORPG که ساختش از خود بازی بیشتر طول می کشید... ولی مثل کال آو و بقیه بازی ها نیست ، open world هست ... کاملا تو جهان آزادی ، دیگه توی همین جهن ولی با مثلا 16 تا بازیکن دیگه که اونا هم همین طوری بازی می کنن... خیلی جالبه...
    مود های خیلی خفنی داره... مود friendly هم داره که میشه چند نفره رفت hideout هارو گرفت... match هم داره... بکش بکش آزاد تو مپ ، تیمی ، تسخیر طلا ، نمی دونم کلی چیز میز دیگه... کلا جالبه...
    بعد از مکس پین که فکر کنم GTA V بیاد... la noire هم دادن بیرن ، بعد از جی تی ای احتمال زیاد نسخه ی بعدیش میاد... دو سه سال دیگه... نسخه ی سومش هم میشه... نسخه ی اولش red dead revolver بود...
    جمع کردنش که خیلی کار خوبیه... ولی گفتی دیگه آرمین... وقت گییییییییییییر : دی
    داستاناشونم خوبن آره... حداقل از بازی های چرت دیگه که خیلی بهترن... ولی شاهکار نیستن... در سطح فیلم های هالیوودی...هنوز بازی سازی اون قدر پیشرفت نکرده که داستان های خفن واردش شه...
    اچیومنتاشم جالبه... کلا اچیو های آنلاین حتی اگه می رفتی لایو هم معمولا سخت و وقت گیر هستن...
    بله این حرکت کاملا فمینیستی رو انجام دادم... : دی

15. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

دوستان یک نفر من رو در این سه زمینه کمک کنه!
    کل بازی تموم شده ولی من اندرخم برنده شدن یک دست پوکر و بلک جک و تاس های 6تایی هستم!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

دوستان یک نفر من رو در این سه زمینه کمک کنه!
    کل بازی تموم شده ولی من اندرخم برنده شدن یک دست پوکر و بلک جک و تاس های 6تایی هستم!
    دیگه اون به بازی مربوط نمیشه... باید مهارت شخصی داشته باشی... ولی خب باز هم یک سری کلک ملک هست... قوانینشونو که بلدی؟ اگه نیستی بگو بگم اگر هم بلدی چند تا کلک هست برای برنده شدنشون...

18. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •