فدات مبین جان
والا مبین توی لایو فکر کنم اکثرا همش شوتر هست نه؟ می دونی این بازی ایتم های مختلفشه که باعث میشه آدم تا ابد هم ازش سیر نشه!
در مورد آموزش هم منظورم یه آموزش فارسی بود گرچه انگلیسیش هم کاملا واضح و مشخصه و واسه استفاده از آموزش های خارجی زیاد سواد انگلیسی لازم نیست ولی خوب من منظورم چک لیست واسه 100 درصد کردن نبود راه های بدست آوردنشه خوب اینکه معلومه واسه 100 درصد شدن حتما باید 9 تا شمش طلا رو گیر آورد ولی اینکه دقیقا کجاس مهمه ما بیاییم اینا رو جمع آوردی کنیم البته کاریست فوق العاده وقت گیر الانم شاید کمی دیر باشه اگه بعد از مکس پین پروژه بعدیش ساخت یه GTA جدید نباشه حتما منتظر نسخه دوم این بازی باید باشیم.
می دونی این برادران هوسر (سم و دن) واقعا نابغه هستند آدم با وجود این دوتا ناقلا دیگه نگران داستان و فیلمنامه بازی نیست من تا قبل RDR عشق GTA IV بودم و قبل اون عاشق San Andreas
راستی از اچیومنتا چه خبر یکیش رو کلا از دست دادم اونی که باید 20 تا بوفالو رو شکار کنی! من نمی دونستم یه بار هست باید سیو می کردم بدون سیو کردن سعی کردم بکشم ولی نهایتا 16 تا شکار کردم دیگه الان اسپاون نمیشن و برای گرفتن این اچیومنت باید برگردم دوباره بازی کنم که البته ارزش نداره به نظرم چون بیش از 400 تا اچیومنت مال آنلاینه که فکر نمیکنم بتونم بگیرم و بخوام آنلاین بازی کنم
راستی یه زن رو دست و پاشو ببند بذار روی ریل قطار بعد منتظر بشید تا صحنه غم انگیز له شدنش رو زیر چرخ های قطار ببینید
.gif)
این حرکت بشر دوستانه از نظر راک استار یه 5 تا اچیومنت جایزه داره
.gif)