سلام؛
اینجا تاپیک فیفا است نه PES! گزارش تخلف داده شد!
سلام؛
اینجا تاپیک فیفا10 است نه فیفا09! گزارش تخلف داده شد!
سلام؛
اینجا تاپیک فیفا است نه PES! گزارش تخلف داده شد!
سلام؛
اینجا تاپیک فیفا10 است نه فیفا09! گزارش تخلف داده شد!
Last edited by MHSou; 24-08-2009 at 02:25. دليل: Another Problem
لطفا حذف شود...![]()
Last edited by MHSou; 24-08-2009 at 02:37. دليل: Wrong Post
خب در مورده فیفا10 هم صحبت کرده که باید به اطلاعاتش اضاف کرد نه اینکه جنبه ی دعوا بدید دربره
نه دوست من EA ضعف نکرده و کونامی هست که سالهاست خوابه ، شما کافیه یکبار فیفا رو روی کنسول بازی کنید ونه PC . همیشه تو این چند سال نمره ی فیفا از PES بالاتر بوده که میتونی به سایت های بزرگ رنک دهی هم نگاه کنی.
فیفا10 اتفاقآ هیچ صرو صدایی نکرده ، اون PES 2010 هست که تا حالا خیلی صدا داده ، اگر میبینی اینجا خیلی خبری نیست چون اینجا اکثرآ کنسول ندارن و یا اگر هم دارن بی بخارن و چیزی نمی گن، شما کافیه تریلر فیفا10 روی ماله گیمز کام ببینید.
Last edited by Elendil1; 24-08-2009 at 05:48.
سلام؛
و اونایی هم که کنسول ندارن از نسخه کنسول تعریف می کنن. در ضمن بخاطر این گزارش تخلف دادم که فاجعه های قبلی همین تاپیک و تاپیک فیفا09 تکرار نشن.
والا ما که چیزی ندیدیم ! کمتر کسایی تریلر جدید و یا گیم پلی های جدید 10 رو دانلود می کنه (اونایی که کنسول ندارن) !نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی بخار چیه؟! : دیاگر میبینی اینجا خیلی خبری نیست چون اینجا اکثرآ کنسول ندارن و یا اگر هم دارن بی بخارن و چیزی نمی گن، شما کافیه تریلر فیفا10 روی ماله گیمز کام ببینید.
منکه وقت نمی کنم اخبار بازی رو بزارم چون امسال سرم اصلا وقت این کار رو نداشتم!
یاد تاپیک 09 بخیر! با آرمین و احمد خوب جلو بردیمش!
خوده من طرفدار PES ولی تعصبی نیستم و همین الان فیفا هم بازی میکنم. ولی باید اینو بگم که توی این چند ساله شرکت EA خیلی ضعیف شده و بازی های مسخره ای رو بر خلاف انتظار عرضه کرده. من احساس میکنم که فیفا 10 هم برخلاف سروصدایی که داره خوب از کار در نیاد. البته امیوارم که اینطور نشه و یک بازیه خوبی بشه.اینهایی که شما گفتید رو من در مورد نسخه PC قبول دارم!09 که افتضاح بود آدم رو pc شاخم که بازی می کرد اف فریم داشت دسته هم که خوب نمیشناخت فیفا افتضاح شد رفت
ولی چند سال هستش که فیفا بر روی PC و کنسول های PS3 و Xbox 360 دارای دو نسخه کاملا متفاوت هستش!
نسخه ای که مربوط به PS3 و Xbox 360 میشه نسخه Next-Gen بهش میگن که واقعا نسل بعد هستش!!
یعنی یه شبیه ساز فوتبال به تمام معنا هستش که سال به سال اون رو به واقعیت نزدیک کردن!
ولی نسخه PC رو بهش Current-Gen میگن که اصلا قابل مقایسه با نسخه Next-Gen نیست. ولی اونطور که سازنده ی نسخه PC گفته بود FIFA 2011 به احتمال خیلی قوی Next-Gen خواهد بود!
کلا بحث روی نسخه PC نیست چون به غیر منیجر مد جذاب و سرگرم کننده چیز دیگه ای نداره.
البته نسخه PC فیفا 10 هم امسال به نظر میرسه که از نظر گیم پلی خیلی بهبود داده شده, البته طبق اون چیزی که سازنده ی بازی گفته!
میانگین نمراتی که همین نسخه Next-Gen فیفا 09 روی PS3 و Xbox 360 گرفته بود 8.7 از 10 بود ولی فیفا 09 روی PC این میانگین 6.9 بود که تفاوت فاحش این دو نسخه رو نشون میده!
و میانگین نمرات Pro Evolution Soccer 2009 روی همین دو کنسول به ترتیب 7.4 و 7.9 بود که نسخه 2008 PES هم میانگین نمراتش خیلی به این دو عدد نزدیک بود که نشون میده این بازی دو سال پیش پیشرفتی رو حاصل نکرده بود ولی همین میانگین برا نسخه 2008 فیفا 8.1 بوه!
خلاصه از اینا که بگذریم متوجه میشیم که ساکر تو این چند ساله جلو نسخه Next-Gen حرفی واسه گفتن نداشته!
امسال هم هنوز این دو بازی منتشر نشدن تا بشه قشنگ مقایسه شون کرد! باید منتظر بود تا دموی بازی منتشر بشه تا تفاوت ها هم مشخص بشه!
البته من امسال میانگین نمراتی که نسخه Next-Gen فیف 10 از سایت ها و مجله ها میگیره رو بالای 9 از 10 پیش بینی میکنم!
سلام؛
من که همه رو دانلود کردم!![]()
مگه من چی گفتم آقای محترم. شمایی که تاپیک رو به دعوا میکشی. من نظرمو گفتم و هیچ دلیلی نیست که من این کارو نکنم. من هم Fifa بازی میکنم هم PES پس از هوادار های دوتاشون حساب میشم.نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش تخلفتون به جایی نمیرسه.
شما که تا میبینید بحث کل کل پیش میاد سریع میگید که شما برو توی کنسول بازی کن در صورتی که افرادی که توی این تاپیک ها پست میدن و نظراتشون رو اظهار میکنن اکثرا PC دارن پس این حرف که برید روی کنسول تست کنید خیلی بیجا محسوب میشه.
در ضمن یک نگاهی به تاپیک های تاپیک های PES 2009 و Fifa 09 بنداز,میبینی که اینکه تاپیک فیفا توش پست کمی داده میشه به خاطر شرکت EA و بی سروصداییش نیست.
جواب شما در بالا.
راستی اینم بگم که به نظر من سایت های بازی یه جورایی با فیفا ساز و کار دارن.مخصوصا گیم اسپات !
Last edited by Mostafa NBA; 24-08-2009 at 12:39.
اكثر يوزر های اينجا PC دارن عزيز ...شما که تا میبینید بحث کل کل پیش میاد سریع میگید که شما برو توی کنسول بازی کن در صورتی که افرادی که توی این تاپیک ها پست میدن و نظراتشون رو اظهار میکنن اکثرا کنسول دارن پس این حرف که برید روی کنسول تست کنید خیلی بیجا محسوب میشه.
در ضمن یک نگاهی به تاپیک های تاپیک های PES 2009 و Fifa 09 بنداز,میبینی که اینکه تاپیک فیفا توش پست کمی داده میشه به خاطر شرکت EA و بی سروصداییش نیست.
اين اين كه ميبينی اين تاپيك كم جلو رفته به خاطر اينه كه دوستان لطف ميكنن و كم اسپم ميدن
توی تاپيك PES رفتم يكی ميگفت به نظرتون كی ميتونه PES بر FIFA غلبه كنه به خاطر همين پست 6 صفحه تاپيك رفت جلو !!
به شما هم پيشنهاد ميكنم حداقل بری تريلر های گيم پلی FIFA 09 رو روی كنسول ببينی
پس يعنی هر چی سايت معتبر هست و داره از FIFA تعريف ميكنه داره خالی ميبنده ؟!راستی اینم بگم که به نظر من سایت های بازی یه جورایی با فیفا ساز و کار دارن.مخصوصا گیم اسپات !
Last edited by saeed_cpu_full; 24-08-2009 at 12:37.
توجه: اون کلمه ای که در پست شماره 898 پررنگ کردم الان اصلاح شد. به جای PC نوشته بودم کنسول.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)