سلام به همه دوستان ويوا دار.
بعد از مدت ها اومدم باز.
از صفحه ي 79 جوابايي كه پاسخ داده نشد يا نكته هايي كه جا افتاد رو با اجازه دوستان عرض مي كنم.
اولا كه 99 تا براي هر شماره صحيحه. دوما كه اسمايل گرافيكي نداره ولي در كال اسمايل داره. كافيه يكي از كيبورد هاي خود گوشي(يكي از اون 3 تا) رو انتخاب كنيد بعد روي دكمه ي sym بزنيد حالا بگرديد روي يه دكمه كه از بقيه بزرگتره و روش نوشته 1/13 يا 1/9. حالا وقتي حالت بالاش رو فشار بدي مي توني اسمايل ها رو كه به شكل كد هستند رو ببيني. مزيتش اينه كه نيازي به نوشتنشون نيست. من كه خيلي استفاده مي كنم.99 تا برای هر شماره؟ یا 99 تا در کل؟ فکر کنم 99 تا در کل درست باشه
اسمایلی نداره که یا اینکه داره من ندیدم؟ها؟کجاس اگه اسمایلی داره به ما هم بگیدچون اس ام اس که میزنن برای من اسمایلی های ورودی بصورت کد میاد و من هم بخوام اسمایلی بدم بره باید کدش رو وارد کنم
ويندوز 6.5 به صورت رسمي واسه ويوا نيست و بايد رام هاي كوك شده بريزي كه در اون صورت پس از دردسر هاي زياد وقتي نصب شد متوجه ميشي گوشيت از گارانتي خارج شده.اول اینکه میشه ویندوزش رو 6.5 کرد ؟؟؟؟ اگه میشه آموزش هاشو کجا میشه پیدا کرد ؟؟؟؟ بهتر به 6.5 Up کنم یانه ؟؟؟
دوم میشه touchflo که روی HTC HD هست نصب کنم ؟ لینک دانلودش
منم اين مشكل شما رو داشتم و هنوزم بعضي وقت ها دارم. نه با هارد ريست درست ميشه و نه با ور رفتن به هنزفري. من فكر مي كنم به اين دليل اينطور ميشه كه هنزفري ما اصل ويوا نيست. نه كه اصل نباشه ها! منظورم اينه كه مال 3g هستش. من كه واسه خودمو مطمئنم واسه 3g ئه.سلام
من 5ماهه که خریدم
اما حالا هندزفریی که براش خریدم یکم مشکل داره یعنی یکی از گوشی هاش کار نمیکنه
و یه مشکل عجیب دیگه این که وقتی هندزفری میزارم برنامه voice speed dial اجرا میشه و اهنگو قطع میکنه
تازه بعضی وقتا هم به این و اون زنگ میزنه
اعصابم خورد شده لطفا کمک کنید
در ضمن نصیحت واسه اونایی که میخان بخرن:
لوازم جانبیش خیلی گرونن
مثلا هندزفری معمولی 16تومن وهندزفری که بشه باهاش اهنگو عوض کرد 47 تومن *
قاب محافظ 16 تومن *
قلم اورجینال 5تومن و قلم غیر اورجینال 16 تومن *![]()
منم اوايل خيلي عصبي مي شدم. ولي الان ديگه اين مشكل خيلي كم پيش مياد. هنوزم دليل خاصي واسش پيدا نكردم.
در صورتي كه شما adsl وايرلس بگيري مي توني استفاده كني ولي اگه مي خواين با وايرلس لبتاب و گوشي اين دو تا رو به هم وصل كنيد اين غير ممكنه. زيرا هر دوي اين دو دستگاه گيرنده ي وايرلس هستن و خودشون امواجي نميفرستن. پس اين خيال رو بنداز دور.سلام.
من تصمیم گرفتم ویوا بخرم ولی قبل از خرید باید از چند مطلب مطمئن بشم:
۱) من اینترنت adsl دارم و لپ تاپی که به اون وصله با وایرلس لپ تاپ و میتونم شبکه ای درست کنم که گوشیم هم از اینترنت استفاده کنه؟
۲) لوازمی که داخل بسته وجود ندارند چیا هستند؟
مثلا رم هندزفری و ...
۳) من خیلی نسبت به خرید گوشی حساسم و وقتی گوشی خریدم حداقل ۲ سال باش کار می کنم و عوضش نمی کنم. آیا این گوشی قابلیت این رو داره که ۲ سال کاربرش رو راضی نگه داره؟
راستی! تفاوت قیمت ویوا و اچ دی الان چقدره؟
من فكر مي كنم شما يا اشتباه مي كنيد يا با اين برنامه هاي اضافي كه رو گوشي ريختين يه چيزي رو دستكاري كردين چون من اس ام اس هامو همه رو دارم و هيچ چيز پاك نميشه.دوستان نمیشه کاری کرد که ظرفیت اس ام اس ها بره بالاتر؟ میرسه به 99 انگار دیگه نمیشه کاریش کرد و پر میشه اینباکس و از اخر خودش حذف میکنه انگاری
نوکیا که داشتم میشد تغییر داد و تا 999 ظرفیت اینباکس رو برد بالا ولی هرچی گشتیم اینجا چیزی دستگیرمون نشد
يكي هم گفته بود كه برنامه اي نيست كه روي اينباكس كد گذاشت. چرا هست.
دنبال برنامه Eye on privacy بگرد.
يكي هم گفته بود كه براي استفاده از اسكرول بار ها بايد حتما از قلم استفاده كرد. بايد به شما هم بگم اين درست نيست. متاسفانه شما اصلا با باحال ترين قابليت اين گوشي آشنا نشدين. شما هرجا كه اسكرولي ديديد دستتون رو به سمت بالا بكشيد. اون وقت ميبينيد چقدر ميره پايين و بالعكس.
آره ديگه خلاصه همين.
سوالي بود در خدمتم.