دوستان b650 , ریسپانس تایمش چنده؟
دوستان b650 , ریسپانس تایمش چنده؟
الان كلي تي وي فول اچ دي داره ساخته ميشه ولي كيفيت تصوير خيلي متفاوتي نسبت به هم دارن. منظورم اينه كه تنها فاكتور كيفيت تصوير كه فول اچ دي بودن يا نبودن نيست عواملي مثل كنتراست و بلك لِول و... هم تاثير زيادي دارن.
در كل به نظر من كسي كه استفاده HD از تي وي نداره الان بايد يه تي وي معمولي تر و البته ارزونتر بخره و پولش رو براي آينده و تكنلوژي هاي جديدتر ذخيره كنه. من اگه جاي شما بودم اينقدر پول اضافه تر بابت V10 نميدادم. تازه S10 در تصاوير HD هم خيلي خوبه ولي نه به اندازه ي v10.
Last edited by afshin b; 04-07-2010 at 13:28.
4 ميلي ثانيه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
با هزینه ارسال از بانه به ساری جمعاً شد 3 تومن
نه چیزی به اسم DVD Player توش نبود !!! باید میبود ؟!!!! یعنی یه چیزی کم فرستادن ؟
TV قبلیم LCD سامسونگ 32 اینچ و سری 6 بود (همونی که طرح کریستاله و هاله قرمز رنگ دورشه) که 2 سال پیش خریدم 1.200 آب خورد واسم !
ازش خیلی راضی بودم و حرف نداشت ولی متاسفانه کوچیک بود و اونطور که میخواستم نمیتونستم باهاش حال کنم.
به یکی از فامیل هام فروختم 550 تومن ! البته هنوز نیومده ببردش ولی همین روزا میاد، دلم واسش تنگ میشه همدم خوبی بود !
نه شعيب جان منظور امير خان در مورد با گارانتي هاست فكر كنم
نگران نباش مباركه به اين عادت ميكني جاش پر ميشه![]()
یه سوال میپرسم ولی نزنین منو! C650 سایز 32 چه قیمتیه؟ (بدون گارانتی)
میخوام ببینم اختلاف قیمتش با B650 چقدره و اینکه آبا اختلاف قیمتش می ارزه یا همون B650 رو بگیرم؟
یه چیز دیگه هم اینه که LG LH70 وضعیت ساپورت فرمتهای ویدوئویی اش چقدر با B650 فرق داره؟ با توجه به قیمتی که داره می ارزه یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahdi_206; 04-07-2010 at 14:56.
یه چیز جالبی که یادم رفت در مورد C7000 بهش اشاره کنم ساپورت قوی فرمت های مختلف تصویری بود
یه لحظه کُپ کردم وقتی یه فایل به فرمت FLV رو تونست پخش کنه !
البته نمیدونم چرا تو بعضی از فایل های FLV صدا رو نمیتونه ساپورت کنه
بقیه فرمت های تصویری رو هم به غیر از WMV به راحتی پخش میکنه حتی فرمت MKV !!!
ولی هر کاری کردم نتونستم اتصال به اینترنتش رو فعال کنم، یا شاید هم بلد نیستم !
یکی از ویژگی های خیلی خوبش همین اتصال به اینترنت و وبگردی هست و کلی هم Gadget های مختلف داره برای کار با اینترنت
آپگرید نرم افزاری TV هم یکی دیگه از ویژگی های خوب این مدل هست که خودم دیروز آخرین ورژن Firmware اش رو از سایتش گرفتم (حجمش 100 مگ بود) و Firmware اش رو ارتقاء دادم !
چرا بزنيم؟
بدون گارانتي 32B650 تقريبا 600 احتمالا بايد 40 توماين اختلاف داشته باشه
گزينه خوبيه ديزاينش متفاوت اختلاف كمي داره اره ميارزه جفتشون انتخاب هاي خوبي هستند
نه مشابه B650 نيست از نظر ساپورت USB
سليقه اي هست ديگه خودت تصميم بگير![]()
من امروز کل 79 صفحه تاپیک در مورد B650 رو خوندم! اطلاعات واقعاً مفیدی دستم اومد (از جمله اینکه فهمیدم که شما چرا اینقدر روی این تلویزیون تاکید دارید و خیالم از این بابت راحت شد!) در مورد ساپورت فارسی و تلتکست هم یه خورده نگرانی داشتم که خب اونم برطرف شد. (خودم واسم مهم نیست ولی خب اهل خونه براشون مهمه!)
اگه C650 فقط 40 تومن گرونتر باشه و چیزی کمتر از B650 نداشته باشه به نظرم می ارزه که بگیرمش ولی از طرف دیگه LG حدود 100 تومن ارزونتر در میاد، منم زیاد اهل فیلم دیدن نیستم، تازه یه لپتاپ هم دارم که فوقش بخوام ماهی یه بار فیلم ببینم اونو وصل میکنم به TV! الان تنها نگرانی که از LG دارم اینه که ساپورت فارسی نداشته باشه!
دلیل اینکه یه خورده زیادی وسواس به خرج میدم واسه اینه که بالاخره یه ماه حقوقم رو میخوام بذارم سر خریدن LCD. تازه اول زندگی هم هستیم و خرج زیاده و از این حرفها! دیگه ببخشید که زیادی پرس و جو میکنم. :43:
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)