از بروبچ کسی لایو نیست ؟؟ ما 2 روزه لایو میریم عجیب اعتیاد پیدا کردیم
نوید خدا بگم چیکارت نکنهامروز 7 ساعت یک ضرب داشتم اینو تو لایو بازی میکردم
هرکی بود ادد کنه گیمرت. من رو : mamad021
از بروبچ کسی لایو نیست ؟؟ ما 2 روزه لایو میریم عجیب اعتیاد پیدا کردیم
نوید خدا بگم چیکارت نکنهامروز 7 ساعت یک ضرب داشتم اینو تو لایو بازی میکردم
هرکی بود ادد کنه گیمرت. من رو : mamad021
بله.
از دوستان کسی نمی دونه آیا می شه این بازی رو با کرکی چیزی آنلاین بازی کرد یا حتما باید نسخه ی اصلی شو بخریم؟
سلام
آقا من این بازی رو برای کامپیوتر گرفتم و نصب کردم برای رفتن تو بازی دکمه joen رو زدم و یه قسمت اومد که باید من به اینترنت وصل میشدم و یه کانکشن میساختم تا یه سریال نامبر بده تو خود دی وی دی که خریدم برنامه ای برای پیدا کردن سریال نامبر یا کد رجیستر بود ولی هیچ کدوم کار نمیکنه . مشکل کجاست میشه کمکم کنید.؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.شما بازیو برای انلاین میخواهی یا برای تک نفره؟شما اصلا اشاره نکردین که بازیو برای چی میخوای؟شما داری از قسمت انلاین میرید توی بازی.برای کد از دوستانی که انلاین بازی میکنند بپرسی به نتیجه میرسی.مثل اقای manhatan.
برای آنلاین بازی کردن باید پول خرج کنید و اگه نمی خواید بازی های جدید رو فعلا امتحان کنید ، اینو بدونید که ارزش داره واسه خرید کی اورجینال پول خرج کنید . چون هیچ سایتی نیست که از مولتی پلیر این بازی تعریف نکنه . همه بازی های آنلاین دیگه پیشش سوسکن ( البته تو این سبک ) .
[سلام دوست عزیز.شما بازیو برای انلاین میخواهی یا برای تک نفره؟شما اصلا اشاره نکردین که بازیو برای چی میخوای؟شما داری از قسمت انلاین میرید توی بازی.برای کد از دوستانی که انلاین بازی میکنند بپرسی به نتیجه میرسی.مثل اقای
نه من نمیخوام آنلاین بازی کنم .
سریال اصلی قیمتش چه قدره و از کجا می شه خرید رفقا؟
سلام دوست عزیز.خوب اگر نمی خواهی انلاین بازی کنی پس چرا جوین رو میزنی.باید بری توی قسمت سینگ پلیر در قسمت بالای بازی.
بچه ها کسی نمیدونه بازی pes09 روو چه جوری میشه آنلاین بازی کرد
آخه من زیادی بازیم خوبه همه روو میبرم یکی روو میخوام پیدا کنم کمتر بهش گل بزنم![]()
چی؟
تاپیک رو اشتباهی نیمودی برادر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)