تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 370 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان خوبم سلام
    من تو این سایت تازه واردم و اولین پستم رو دارم می نویسم .
    سوالم درباره ی لپ تاپ n61jq هست ؛ مدتی که میشه از باطری اون استفاده کرد چقدر هست؟ و اینکه فکر می کنم از نظر کیفیت صوتی(که برای من اهمیت داره) خوب باشه ایا همینطوره؟
    و سوال بعد این هست که n71jq چه فرقی با مدل قبلی داره و قیمتش چنده اگر در بازار موجود هست
    پیشاپیش از پاسخگویی دئستان تجربه من متشکرم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان سلام دوباره
    سوال کلی تری دارم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم .
    قصد خرید لپ تاپ دارم و با توجه به تحقیقات و اطلاعات قبلی به این نتیجه رسیدم که ایسوس بهترین انتخابه برای من .
    دلیلش هم این هست که چون کیفیت صدای اون برام خیلی مهمه فکر میکنم ایسوس همیشه یک قدم در این زمینه جلوتر از بقیه بوده چه در مادربرد هاش و چه در لپ تاپ ها(اگر اشتباه هست این فکر من لطفا راهنمایی کنید) .
    حالا اگر بخوام تا 1500000 هزینه کنم ، شما برای من که انتظار یک کامپیوتر سریع رو دارم ولی اهل بازی نیستم و بیشتر با نرم افزار های گرافیکی و ویرایش صدا و همینطور گوش دادن به موسیقی سر و کار دارم ، چی پیشنهاد میدید؟ دنبال corei7 باشم یا به دلیل مصرف بالاتر و عمر باطری کمتر مدل های مجهز به این سی پی یو ، به corei5 فکر کنم؟
    با توجه به این خواسته های من امکانش هست مدل های دیگری از ایسوس رو که خودتون تجربه کردید و می دونید به من پیشنهاد بدین؟
    باز هم سپاسگزارم

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

g73 هست
    نیست؟
    کی خبر داره ازش؟

4. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

ببخشید دوستان سلام دوباره
    سوال کلی تری دارم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم .
    قصد خرید لپ تاپ دارم و با توجه به تحقیقات و اطلاعات قبلی به این نتیجه رسیدم که ایسوس بهترین انتخابه برای من .
    دلیلش هم این هست که چون کیفیت صدای اون برام خیلی مهمه فکر میکنم ایسوس همیشه یک قدم در این زمینه جلوتر از بقیه بوده چه در مادربرد هاش و چه در لپ تاپ ها(اگر اشتباه هست این فکر من لطفا راهنمایی کنید) .
    حالا اگر بخوام تا 1500000 هزینه کنم ، شما برای من که انتظار یک کامپیوتر سریع رو دارم ولی اهل بازی نیستم و بیشتر با نرم افزار های گرافیکی و ویرایش صدا و همینطور گوش دادن به موسیقی سر و کار دارم ، چی پیشنهاد میدید؟ دنبال corei7 باشم یا به دلیل مصرف بالاتر و عمر باطری کمتر مدل های مجهز به این سی پی یو ، به corei5 فکر کنم؟
    با توجه به این خواسته های من امکانش هست مدل های دیگری از ایسوس رو که خودتون تجربه کردید و می دونید به من پیشنهاد بدین؟
    باز هم سپاسگزارم
    داداش این مدل n71jq نمیدونم ایران هست یا نه ولی تو خارج از کشور حدوده 1600 هستش و cpu core i7 هم داره. ولی به 1.500.000 برو یه N61JQ بگیر حالشو ببر کارهای کرافیکی , بازی هر مدلش رو جواب نیده و صداش هم خوبه واقعییتش من به صدا اهمیت نمیدم ولی از لحاظه سخت افزاری عالی هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مرسی تحلیل جان . در مورد باطری این مدل نظری نداری؟ 3 ساعت برای استفاده ی نرمال جواب میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

مرسی تحلیل جان . در مورد باطری این مدل نظری نداری؟ 3 ساعت برای استفاده ی نرمال جواب میده؟
    بد نیست نسبت به کاری که میکنید ازش کم میشه تا حالا من که ندیدیم کسی بگه که کم آورده حدودا 3~2.5 جواب میده.
    میشه یه فیلم رو با شفافیت بالا نگاه مرد.فکر نباش.
    من که به شخصه باطری رو وقتی کارم زیاد هستش در میارم.

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

کیفیت صفحه نمایشش خیلی خوبه؟ میشه یه عکس با دوربین بگیری بزاری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.این N61Ja با N61JQ فرق داره؟ و همینطور N61JVبا N61 JV-JX.
    امروز رفته بودم به یکی ار نمایندگیهای ASUS ، بهم میگفتند مشکل درایورکارت گرافیک N61JV با گرفتن درایورش از سایت NVidia حل شده بوده!!!!! اصلا هم حرف منو قبول نکردند.
    راستی ظاهرا N61Ja رنگ سفید داره نه N61JQ. لطفا دوستان مثل همیشه جواب همه سوالات منو بدن.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_FashisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    IiIiIiIiI IsatiS IiIiIiIiI اسم: هادی

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    میخوام یه سوال بپرسم که اصلا ربطی به بحث نداره ولی چون کارم گیره چاره ای نداشتم
    می خواستم ببینم چه جوری میشه این درایور جدید نویدیا نسخه 197 رو نصب کنم رو لپ تاپم.
    تو نصبش error میده .هر چی سرچ کردم inf...چیزه خاصی پیدا نکردم واسه نصب کردنش
    f113fx\b

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه اگه کسی تجربه داشته بگه نت بوک های سری eee مثلا 1005ha توی کارایی مثل فیلم تا 720p وا ینترنت و افیس چه طورن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •