تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 261 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

وقتی برق میره و دوباره برق میاد دستگاه خود به خود روشن میشه . میخوام نشه چکار باید کرد ؟ برای شما هم همینطوره ؟
    به همین خاطر مجبورم زمانهایی که استفاده نمیکنم از برق بکشمش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وقتی برق میره و دوباره برق میاد دستگاه خود به خود روشن میشه . میخوام نشه چکار باید کرد ؟ برای شما هم همینطوره ؟

برا منم همینطوره .. خودش روشن میشه باید از برق بکشمش همیشه .. وقتی هم که استندبای هست دستگاه به نظرم یه کم زیادی داغ میشه , برا همین وقتی کاری ندارم همیشه از برق می کشم !

داره خودمونی میشه ehsanhp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز می تونی زحمت بکشی یه عکس از جعبه اون بگیری تا من ببینم مال من هم اصل هست یا نه؟
    اون شماره که گذاشتم چطور؟ چه معنی میده؟ مشکلی نداره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

مدل لایو پلاس منوی ترکی داره؟

نگران نباش چیزی نمیشه.لازم هم نیست از برق بکشی.من بیشتر از یه ساله از برق نکشیدمش.مشکلی هم پیش نیومده.تنها مشکلش گرم شدن دستگاه هست.

راستی مدل شما چیه؟خیلی وقت پیش یه جایی خونده بودم که قراره حل بشه.فکر کنم تو نسل 2 حل شده.(مال من نسل 1ه)

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

برا منم همینطوره .. خودش روشن میشه باید از برق بکشمش همیشه .. وقتی هم که استندبای هست دستگاه به نظرم یه کم زیادی داغ میشه , برا همین وقتی کاری ندارم همیشه از برق می کشم !

آره ظاهرا همشون اینطوره. توی این دو تاپیک زیر هم همین موضوع مطرح شده و کاربرها گفتن که در فیرمویر بعدی حداقل یک آپشن Enable/disable بزارن تا بشه Auto turn on رو غیر فعالش کرد ولی سرانجامی نداشته !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

دوست عزیز می تونی زحمت بکشی یه عکس از جعبه اون بگیری تا من ببینم مال من هم اصل هست یا نه؟
    اون شماره که گذاشتم چطور؟ چه معنی میده؟ مشکلی نداره؟
    اون شماره مشکلی نداره ، شما باید سریال نامبر رو چک کنی . (اونی که روی دستگاه و زیر بارکد برچسب روی جعبه و کارت گارانتی نوشته شده)
    فعلا فرصت ندارم عکس بذارم. شما عکس جعبه ات رو بذار .

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

مدل لایو پلاس منوی ترکی داره؟

نگران نباش چیزی نمیشه.لازم هم نیست از برق بکشی.من بیشتر از یه ساله از برق نکشیدمش.مشکلی هم پیش نیومده.تنها مشکلش گرم شدن دستگاه هست.

راستی مدل شما چیه؟خیلی وقت پیش یه جایی خونده بودم که قراره حل بشه.فکر کنم تو نسل 2 حل شده.(مال من نسل 1ه)
    نسل 1 و 2 اش رو از کجا باید تشخیص داد ؟
    آخه اینجوری نمیشه که چون گاه و بیگاه برق میره و دوباره که میاد خود به خود روشن میشه و همینجوری ساعت ها الکی روشن میمونه و مستهلک میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان اخرین نرم افزار بتا مدل live قابلیت پخش rmvb رو داره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان اخرین نرم افزار بتا مدل live قابلیت پخش rmvb رو داره یا نه؟

نه .. همچین قابلیتی اضافه نشده بهش هنوز .....

مدل جدید پلیر وسترن آر ام وی بی رو هم ساپورت می کنه .. چند صفحه قبل توضیحاتشو نوشتم ..

WD ELEMENT PLAY

8. این کاربر از paaraadise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود بر همگی
    من یه PORTABLE DVD PLAYER خریداری کردم
    می خواستم ببینم کار اصلی دستگاه HD Media Player چیه؟
    آیا به تلویزیون، PORTABLE DVD PLAYER و کامپیوتر وصل می شه؟
    البته از مشخصات PORTABLE DVD PLAYER
    USB 1.1 Interface هست.
    لطفا توضیح بدین، با تشکر و قدردانی.

داره خودمونی میشه ehsanhp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منم از چاره خریدم . الان چک کردم سریال روی جعبه ، دستگاه و کارت گارانتی یکی بودش . البته اونی که شما نوشتی سریال نیستها!
    جعبه اش هم کاملا مشخصه که اصله!
    البته ورژن فیرمویرش قدیمی بود و خودم آپگرید کردم.
    سلام دوستان،
    پس از پیگیریهای تلفنی و مداوم ،با مسوولین سایت چاره و همچنین سازگار به این نتیجه رسیدند که خود شرکت سازگار اشتباه کرده و یک دستگاه wdtv را که هنوز گارانتی نکرده را داخل یک جعبه دیگه که شماره سریال آن گارانتی شده گذاشته.!!! البته مسوولین سایت چاره رفتار منطقی و مسوولانه ای از خود نشون دادن و گفتن که اگه می خواین دستگاه را بر گردونین تا یکی جدید براتون بفرستیم یا اینکه شماره سریال دستگاهتون را بدین تا براش کارت گارانتی سازگار را صادر کنیم که من هم برای راحتی گزینه دوم را انتخاب کردم. حالا تا ببینیم کی صادر میشه
    در رابطه با ظاهر جعبه هم متوجه شدم که دستگاههای جدید کمی شکل جعبه تفاوت داره که مشکلی نیست.
    و نکته دیگه که از تو انجمن سایت wdc پیدا کردم اینه که دستگاهی که شماره p/n آن با فرمت WDBAAN0000NBK هست مطمئناً دارای سرعت بوت بالاتری است در مقایسه با WDBAAP0000NBK و احتمالاً مشکلات مربوط به power هم نداره. البته این دو دستگاه از لحاظ سخت افزاری و فرمویری هیچ فرقی با هم ندارند. پس کسانی که هنوز نخریدن اگه بتونن WDBAAN0000NBK را گیر بیارن یه کوچولو بهتره که فکر نکنم هنوز اومده باشه.
    در ضمن مدل لایو gen1 و gen2 نداره.
    کلاً دستگاه توپیه.
    مخلصیم.

11. 3 کاربر از ehsanhp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------

این سوال اول شمارو من چند صفحه قبل وقتی که خودم کشف کردم اینجا مطرح کردم همه استفاده کنن

یعنی زدن یه دکمه اینتر اینقد سخته ؟

كشف ؟!! داداش ما اينو تو كاتالوگ دستگاه خونديم !ببخشيدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •