تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 190 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

nw-nk عزیز ممنون بابت پاسخت و همچنین اون لینکهایی که گذاشتی واقعا توضیحات خوبی بود دستت درد نکنه.
    یه چند تا سوال داشتم:
    من رابطم با جک الان خیلی بد شده چون از میراندا طرفداری کردم الان چطوری می تونم رابطم رو با جک هم خوب کنم؟
    بعد اینکه Para یا Ren رو چطوری افزایش بدم و چطوری می تونم وفاداری کامل اعضای تیمم رو به دست بیارم؟
    الان به جایی رسیدم که تازه با سامارا آشنا شدم .... چقدر دیگه مونده تا بازی رو تموم کنم؟
    چطوری می تونم میراندا یا سایر افراد تیمم رو از جمله جک و kelly به کابین خودم دعوت کنم؟؟؟ و سوال آخر : درصد ارتباط احساسی بین افراد تیمم رو چطوری می تونم بفهمم؟ یعنی جایی هست که نشون بده چقدر به میراندا یا جک نزدیکم؟

ممنون میشم جواب بدید
    Last edited by konami-pes; 05-03-2010 at 22:46.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چند تا سوال داشتم:
    من رابطم با جک الان خیلی بد شده چون از میراندا طرفداری کردم الان چطوری می تونم رابطم رو با جک هم خوب کنم؟
    خیلی این قسمت سخته باید para و یا ren خیلی بالا داشته باشی من دقیقا همین مشکل رو دارم. para خیلی بالایی دارم ولی هنوز اون گزینه ای که هنگام صحبت با Jack میاد خاموش هستش.بعد کلا من در زمینه رومانس در این شماره فکر کنم خیلی بد کار کردم. اولین باری که Jack از من تقاضا کردش من قبول کردم که اشتباه بود بعدش من فهمیدم که نباید اون خواسته اونو قبول میکردم تا که به مرور بشه باهاش رومانس انجام داد الان دیگه به هیچ وجه نیمشه باهاش رومانس کرد بعدش در مورد میراندا هم فکر کنم اشتباه کردم بعد از این که اونو Loyal کردم باهاش یه سری صحبت کردم و رابطم باهاش تقریبا خوب شده بود ولی نمیدونم بعد از اون دیگه چرا هر وقت می خواستم باهاش صحبت کنم میگفت کار دارم خیلی ضد حال خوردم به خاطر اون ماموریتها رو تموم می کردم تا باهاش صحبت کنم ولی بهم محل نمیذاره خیلی دختر بدی هستش
    من فکر کنم آخرش باید با این Tali رومانس داشته باشم که واقعا خیلی وحشتناکه امیدوارم وسطش از وحشت سکته نکنم حالا دفعه بعدی که بازیو رفتم از خجالت این جک و میراندا در میام کسی میدونه الان من راهی دارم که رابطه خودمو با میراندا خوب کنم یا نه؟

3. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

havas_1980
    دستت درد نکنه دختر سامانتا از دستم پرید مرحله فیل شد بعد جوابتونو خوندم اما پسر تان رو پیدا کردم
    بازیو تموم کردم همه مردن سیوه قبله رفتن به امگا 4 رو دارم راهی نداره اینجوری تموم نشه همه مردن جز منو جوکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

havas_1980
    دستت درد نکنه دختر سامانتا از دستم پرید مرحله فیل شد بعد جوابتونو خوندم اما پسر تان رو پیدا کردم
    بازیو تموم کردم همه مردن سیوه قبله رفتن به امگا 4 رو دارم راهی نداره اینجوری تموم نشه همه مردن جز منو جوکر
    بله. میشه.
      محتوای مخفی: برای اینکه هم تیمی ها تو مرحله آخر یعنی Omega 4 Relay زنده بمونن باید قبلش... 
    - سیستم های دفاعی و تسلیحات سفینه کامل آپگرید شده باشه.
    - تمامی افراد, وفادار (Loyal) شده باشن که برای رسیدن به اون ماموریت های وفاداریشون رو با موفقیت انجام داده باشین.
    - بعد از اینکه خدمه نرماندی توسط کلکتور ها ربوده میشن باید در سریعترین زمان ممکنه به Omega 4 Relay برین که شاهد مرگ خدمه نشین.
    - در مرحله آخر هم برای هر وظیفه, بهترین شخص یا بهتره بگم متخصصترین فرد انتخاب بشه:

- متخصص Tech برای تونل: Legion / Tali
    - رهبر گروه اول: Garrus / Miranda / Jacob
    - متخصص Biotic برای ساخت پوشش: Samara / Jack
    - رهبر گروه دوم: Garrus / Miranda/ Jacob
    - اسکورت: هر کسی میتونه باشه اما Mordin گزینه ایده آله.
    - گروه آخر: Miranda+Garrus به خاطر Overload

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام من اين كارايي كه اينجا گفتيد رو انجام دادم و يه كپي از فايل شخصيتم توي پوشه سيو اين بازي قرار گرفت...اما وقتي ميرم توي بازي وگزينه IMPORT رو انتخاب ميكنم ... هيچي نمياد...چرا؟؟؟

اينم عكس كارايي كه كردم...
    اينجا همون جايي هست كه فايل بازي اول بوده و من مي خواستم كپي كنم...

اين پوشه بازي اول هست كه برنامه در محل سيو بازي دوم ساختش...

نشون ميده كه من بوسيله برنامه شخصيتم رو انتقال دادم اين ور...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توي بازي هيچي نيست؟؟؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ت
    Save ای که از شماره اول دارید بازی تمام و فایل علامت گذاری شده؟ در Save های شماره دوم برای Import بازی باید تموم شده باشه و Credits رو دیده باشید. شاید در مورد Save های شماره اول هم اینطوره.
    ببخشيد اما بعد از Credits ديگه سيو نميكنه ها....
    من تمومش كردم با لول 40... چه كار كنم؟؟؟
    سلام...من تا حالا چند بار از سيو اخرم رفتم و تموم كردم بازي اول رو ولي شخصيتم نمياد واسه بازي دوم....چرا؟؟؟تمام كارايي كه هومان گفته بود رو انجام دادم...نمي دونم چرا نميشه...عكسهاشم گذاشتم اين بالا...اين كه گفتين سيو علامت گذاري شده يعني چي؟؟؟
    دوستان نظري ندارن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستان اون بالايي رو جواب بدين...
    اينم بگيد چه كار كنم؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام...من تا حالا چند بار از سيو اخرم رفتم و تموم كردم بازي اول رو ولي شخصيتم نمياد واسه بازي دوم....چرا؟؟؟تمام كارايي كه هومان گفته بود رو انجام دادم...نمي دونم چرا نميشه...عكسهاشم گذاشتم اين بالا...اين كه گفتين سيو علامت گذاري شده يعني چي؟؟؟
    دوستان نظري ندارن؟؟؟
    اون سیوت رو بزار اینجا یه امتحانی بکنیم.
    دوستان اون بالايي رو جواب بدين...
    اينم بگيد چه كار كنم؟؟؟

دو مدل هـک کردن دو این بازی داریم:

- یکیش اینطوریه که تو صفحه مدار, هر نقطه ایی به نقطه مشابه اش جفت بشه. هر نقطه ایی که انتخاب شد باید بلافاصه نقطه مشابه اش انتخاب بشه و گرنه میپره. خط های مدار تو این راه کمک می کنند.
    - دومیش هم اینطوریه که سه قسمت از یک برنامه رو پیدا کنیم. هر قسمت از برنامه که باید پیدا بشه گوشه سمت راست بالا مشخصه.

توجه: در بعضی هـک کردنها اگه وقت تموم بشه یا درست عمل نشه دیگه امکان هـک وجود نداره.

9. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اون سیوت رو بزار اینجا یه امتحانی بکنیم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان يه امتحاني بكنيد ببينيد اين سيو رو ميشه كاري كرد و كاراكتر رو منتقل كرد؟؟

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

دوستان يه امتحاني بكنيد ببينيد اين سيو رو ميشه كاري كرد و كاراكتر رو منتقل كرد؟؟
    این روشم امتحان کن : وقتي سيو هاي شماره اول رو انتقال داديد بايد از طريق MassEffect2Launcher در محل نصب بازي رو اجرا کنيد...اگه بازم کار نکرد روش کليک راست کنيد و Run as administrator رو انتخاب کنيد...

12. این کاربر از sina3000m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کد:
    فرمانده علی شپرد. سیوت کاملا درسته!

لول 40 - Renegade عمل کردی - Wrex کشته شده - Ashley هم بعدش کشته شده - دژ هم نابود شده! (حسابی منفی رفتی جلو)

توصیه میکنم پچ بازی رو از آدرس زیر بگیری و دوباره امتحان کنی:
    کد:

14. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •