میگن قابلیت نمایش جلو نورو نداره اگه راست باشه خیلی بده
میگن قابلیت نمایش جلو نورو نداره اگه راست باشه خیلی بده
من كه تو نور خورشيد هم ميتونم ببينم . نورش كم هست اما نه اينكه اصلا پيدا نباشه
خوب دوستان امروز يكم وقت پيدا كردم و چند روزم از خريد گوشيم ميگذره و حالا ميخوام براتون يه برسي از اين گوشي البته از ديدگاه خودم بزارم اميدوارم به دردتون به خصوص اونايي كه ميخوان تازه اين گوشيو بخرن بخوره
در ابتدا بدنه گوشي : وزن گوشي يكم زياده ولي در كل كيفيت ساخت بدنه خوبه و اسلايد بالايي هم دورش فلزي است و اسلايدش اصلا لقي نداره و دوطرفه است فقط طرف پايينش يكم سفته
باطري گوشي : باطري گوشي از نوع Bl-5K است و شارژ خوب نگه ميداره ضمن اينكه با usb هم شارژ ميشه كه به نظر من اگه با usb شارژ نميشد بهتر بود
نرم افزار گوشي : سيستم عامل گوشي Symbian OS, S60 rel. 3.2 است و داراي نرم افزارهاي مختلف مثل nokia map و gps و خيلي برنامه هاي مفيد ديگه است
سرعت گوشي بالاست و برا من كه تا حالا هنگ نكرده
دوربين گوشي : دوربين گوشي 8 مگا پيكسل است و واقعا عكساي خوبي ميگيره كه در روزهاي اتي براتون دوربين اين گوشي را ميخوام با يه دوربين ديجيتال 8 مگا كنون مقايسه كنم . فلاش اين گوشي گرچه زنون نيست ولي واقعا قويه و به خصوص تو فيلبرداري واقعا به دردبخوره . فيلمبرداري اين گوشي هم عاليه . فقط چيزي كه براي دوربين يكم اذيت ميكنه دكمه گرفت عكس است كه يكم سفته البته من كه باهاش مشكلي ندارم
كيفيت صداي گوشي خيلي خوب نيست يعني در حد 95 نيست ولي در كل خوبه و تو هندسفيري هم صدا خوبه و كيفيت خوبي داره
صحفه نمايش گوشي واقعا باكيفيت است و طبق گفته خود نوكيا ضد خش هم هست . فعلا بيشتر از اين به ذهنم نمياد اگه كسي در مورد اين گوشي سوالي داشت ميتونه ازم بپرسه در پايان يه نتيجه گيري :
مزايا :
سرعت بالا - دوربين عالي - سيستم عامل جديد - اسلايد خوب و بدون لقي - باطري خوب كه حداقل دو روز شارژ نگه ميداره
معايب :
از نظر من عيبي نداره فقط چندتا نقطه ضعف هست كه اينهان : صحفه نمايش زير نور خورشيد خيلي واضح نيست - وقتي ميخواي روي عكسي زوم كني يه كم طول ميكشه عكس واضح بشه - درب پشت گوشي كه بايد ناخن زيرش كرد تا بشه بازش كرد - دكمه شاتر گوشي كه يكم سفته - كيفيت كم صداي گوشي وقتي زيادش ميكني ----- كه اينها به نظر من خيلي مهم نيستن به هر حال اين يه برسي از ديدگاه من بود اميدوارم به دردتون بخوره![]()
منم کاملا موافقم
البته از من یک بار هنگ کرده ولی از نظر باطری هم فوق العاده است ویکی از بهترین هاست
من همین مشکل برام پیش اومد.اما طی یک حرکت گاز انبوری وقتی گوشی رو گرفتم با ریکاوری تونستم چند تا بازی ان گیج که تو پوشه ی ان گیج هارد گوشی بود رو برگردونم.با این که 2-3 تاش خراب شد ولی بیشترشون برگشت.بعد هم یکم گوشی به نظرم مشکل دار(تو پست های بعدی میگم چه مشکلی)شد.3 مدل ریست کردم وقتی با 7370 ریست کردم گیم پرید.منم کم نیوردم سری رفتم سایت ان گیج دوباره برنامش رو دانلود کردم(شما هم همین کارو بکن)و وقتی نصبش کردم بازی هایی که ریکاوری کرده بودم رو شناخت (2-3 تاش خراب شده بود.)و دوباره روز از نو روزی از نو![]()
1.رنگ کیبورد به این شکل نه رنگ led زیرش
2.3.4.تایید میشه شونصد درصد![]()
فکر کنم همه ی صفحه نمایش های OLED این ریختی باشن.در ضمن از بس نور تو شبش ردیفه که اگه گوشی رو حالت Power Saving MODE هم بره با نور صفحه میتونین یه اتاق رو روشن کنین.مصرف باتریش هم فوق العاده کم.![]()
لقی بره من داره بره شما رو نمیدونم.جنس بدنه و از همه صفحه نمایش ضد خش واقعیه.اسلاید پایین بد حرکت میکنه اگه دقت کنین یکم رو گوشی خط میندازه.من LCG نصب کردم باهاش آهنگ گوش میدم اگه اکولیزر رو خوب تنظیم کنین یا از پیش فرض ها استفاده کنین کیفیت قابل قبولی پیدا میکنه.بعد فیلم میام یک باگ بزرگ رو میگم(این فیلم خورشید داره)
برین تو منو تولز بعد ستینگز بعد جنرال بعد پرسونالیزیشن بعد تمز بعداستند بای بعد ورتیکال آیکون بار.
یا بهتر بگم برین تو قسمت تم گوشی و مدل standby رو به ورتیکال تغییر بدین.
میبینین که گوشی قاطی میکنه و با یکم حوصله میتونین دوباره به همین قسمت برین و گوشی رو بع حالت های دیگه در بیارین.
حتما حتما اگه نمیتونین انجام ندین چون آدم اعصاب براش نمیمونه.
سلام
ماله من که قاطی نمیکنه.
ورژن 11 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)