تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 97 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای کسانی که مشکل روده یعنی نفخ و درد رو دارن قرص بیسموت خوبه چند نفر شنیدم خوب جواب داد؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من فقط تو جاهایی که خیلی معذبم
    مثلا دانشگاه٬ یا مهمونی ها٬
    جدیدا سر کار دیگه اون صدا رو نمیشونم٬ اما به جاش یه دردی دارم که قابل توصیف نیست
    مثلا شبیه یه ضعف از گرسنگی زیاده که تقریبا تو دل آدمو خالی میکنه و یه جورایی نفسمو میبره (فکر میکنم همون زخم معدس و باید زودتر تشخیص داده بشه)
    این بخاطر همون توجه هست... توجه نکنید، برطرف میشه...
    ولی درد دوم احتمالا همون زخم اولیه روده اس، خودم چندین بار برام پیش اومده و انگار معده داره به قلب فشار وارد میکنه... درد شدید تو قسمت مرکزی قفسه سینه... به دکتر مراجعه کنید.

دوستان به نظرتون برای کسانی که مشکل روده یعنی نفخ و درد رو دارن قرص بیسموت خوبه چند نفر شنیدم خوب جواب داد؟
    به نظر من که "از چند نفر شنیدم" دلیل خوبی برای استفاده نیست مگر اینکه دکتر براتون تجویز کرده باشه. خود درمانی نکنید.

سروش کلونسکپی مال سینوسه ؟ یا مال معدس ؟ فرقش با اندوسکپی چیه ؟
    حالا باید بنویسی صدای چیز؟ چه چیزای عجیبی

کلون = روده ... کلنوسکوپی: عکسبرداری از روده... اطلاعات بیشتر هم گوگل در خدمتت هست
    Last edited by raana; 08-10-2014 at 16:56.

3. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام . برنامه ایی در من و تو نشان می داد که برای جلوگیری از نفخ معده یه ماده ایی درست کردن که زمان مصرف حبوبات ، از اون چند قطره استفاده می کنید و نفخ حاصل نمی شه . اسمش متاسفانه متوجه نشدم . می خواستم بدونم کسی اطلاعی داره از این ماده و اینکه آیا ایران هستش ؟
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

چه دکتری بوده که خندیده به درد مریضش

خیلی ها فکر میکنن که اینا به خاطر گرسنگی و ... از کنارش رد میشن، پیش یه دکتر اسم و رسم دار برید و بگید: "آبروم رو برده"...
    آندوسکوپی فقط برای موارد خاص هست... شما درد نداری، فکر نکنم بنویسن(هر چند آندوسکوپی از کلنوسکوپی که من انجام دادم، خیلی راحت تره)...

شما در حالت عادی، مثلا توی خونه هم همین صداها رو میشنوید؟ یا فقط سر کلاس و جاهای خاص؟

خونه هم میشنوم اما خیلی کم،بیشتر جاهای خاص حس میکنم زیادتر شدنش هم بخاطر تلقین خودمه،انقد استرس و ترس دارم که صدا بده و آبروم بره که آخرشم این اتفاق میفته :(

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

دوستان قبلا تو پست هام گفتم الانم میگم از لحاظ گیاهی مشکلتون خیلی بهتر میشه درمان کرد
    حتما به پست های چند صفحه قبلم توجه کنید شاید شما هم مثل من حالتون خیلی بهتر شد، امتحانش چه ضرری داره؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان من 6سالی بود که درگیر این مرض بودموحدوددو سال پیش با این فروم آشنا شدم،وراه حل های مختلفی رو تجربه کردم از گیاهی ها بگیرین تا...!
    الان حدود یه سال شایدم بیشتر هست که تحت دکتر روانپزشک دارو مصرف میکنم و خدارو شکر وضعیتم از 100شاید 98باشه.یعنی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییلی خوب.پست های قبلی من رو بخونین حتما....مخصوصا آخرین پستام

8. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دوستانی که IBS دارن ممکنه دکتر بشون یه دوره مصرف سیگار رو پیشنهاد کنه . تجویز خیلی موثری هست !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان قبلا تو پست هام گفتم الانم میگم از لحاظ گیاهی مشکلتون خیلی بهتر میشه درمان کرد
    حتما به پست های چند صفحه قبلم توجه کنید شاید شما هم مثل من حالتون خیلی بهتر شد، امتحانش چه ضرری داره؟!!!
    میشه دوباره بگین؟

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کمی هم از لحاظ اعصاب به خودت برس مثلا برو پیاده روی تو خیابون، توی جاهای اروم کمتر برو که استرسم بهت نیاد، مشغول یه کار شو(مهم نیست چی باشِ) فقط ذهنت رو مشغول کن خودت تاثیرش رو میبینی
    اگه هم دانشگاه میری یه ترم مرخصی بگیر و به خودت برس، از داروهای گیاهی هم که نوشتم حتما استفاده کن، چای ریشه زنجبیل و چای زیره سبز و چای رازیانه و ... واسه صدای شکم خیلی خوبن در کل مهم نیست چه بیماری داشته باشی وقتی به چیزی زیاد فکر کردی سرت میاد به خصوص بیماری روده و معده که کلا با اعصاب ادم ارتباط خیلی نزدیکی دارند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کمی هم از لحاظ اعصاب به خودت برس مثلا برو پیاده روی تو خیابون، توی جاهای اروم کمتر برو که استرسم بهت نیاد، مشغول یه کار شو(مهم نیست چی باشِ) فقط ذهنت رو مشغول کن خودت تاثیرش رو میبینی
    اگه هم دانشگاه میری یه ترم مرخصی بگیر و به خودت برس، از داروهای گیاهی هم که نوشتم حتما استفاده کن، چای ریشه زنجبیل و چای زیره سبز و چای رازیانه و ... واسه صدای شکم خیلی خوبن در کل مهم نیست چه بیماری داشته باشی وقتی به چیزی زیاد فکر کردی سرت میاد به خصوص بیماری روده و معده که کلا با اعصاب ادم ارتباط خیلی نزدیکی دارند
    من دانشجو بودم اما نمیتونستم به خاطر استرس این صدا سر کلاس بشینم،میخوام دوباره کنکور بدم و قبلی رو انصراف دادم...حالا بازم استرس دارم اصلا کل زندگیم شده استرس جاهایی که ساکته مثل جلسات امتحان...واقعا غصه م میگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •