تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 120 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه jino_3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان و به خصوص اونایی که میخوان این گوشی رو بخرن
    من به عنوان کسی که 10 ماهه این گوشی رو دارم بهتون توصیه میکنم اونو نخرید .گوشی خوبیه همه چیز هم داره اما یه سری ایراد اساسی هم داره که نمیشه ازشون گذشت . بد ترینشم هنگ کردنشه جدیدا هم اپدیت کردم به v 10 j انصافا سرعتش تو گالری از افتضاح به خوب تبذیل شد . اما قاطی کردنش درست نشد .خیلی بد که یه تماس ضروری داشته باشین اما هر کاری کنید نتونید جواب بدین . بدی دوم هم باطریش که وقتی 2 تا خط داره ممکنه 1 روز کار کنه یا 5 دقیقه .از لحاظ راحتی استفاده هیچ گوشی مثل سونی اریکسون راحت نیست

2. 3 کاربر از jino_3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

ممنون از توضیحتون - میشه در مورد یان هنگ کردن بیشتر توضیح بدید؟ یه عده اون اوایل این مشکلو داشتن اما انگار حل شده بود که... الان هم بعضی جاها خیلی ازش بد میگن - بعضی جاها خیلی تعریفشو میکنن و میگن هیچ مشکلی نداشته... سردرگم شدم!

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

این مشکل هنگ بخاطر فریمور هست؟ چون بعضی Custom firmware هایی که هستش و نصب کردن انگار اکثر مشکلات رو حل کرده - سخت افزاری که نیست؟!

4. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها خوشحالم از اینکه وارد این انجمن شدم

یکی از فامیل های دورمون که تو المان زندگی میکنن این گوشی رو یه دو سالیه داره ازش خیلی راضیه کلی باهاش حال میکنه

6. 3 کاربر از mohamad h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها خوشحالم از اینکه وارد انجمنتون شدم
    بچه ها من یه سی 902 دارم ازش خیلی راضیم ولی ازش خسته شدم به نظر شما می ارزه اینو بفروشم یه گوشی تاچ مثله استار یا کوکی بگیرم
    ممنون

8. 2 کاربر از mohamad h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از توضیحتون - میشه در مورد یان هنگ کردن بیشتر توضیح بدید؟ یه عده اون اوایل این مشکلو داشتن اما انگار حل شده بود که... الان هم بعضی جاها خیلی ازش بد میگن - بعضی جاها خیلی تعریفشو میکنن و میگن هیچ مشکلی نداشته... سردرگم شدم!

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

این مشکل هنگ بخاطر فریمور هست؟ چون بعضی Custom firmware هایی که هستش و نصب کردن انگار اکثر مشکلات رو حل کرده - سخت افزاری که نیست؟!
    در مورد هنگ که من تا حالا همچین چیزی ندیدم بیش از 3 ماهه که با این گوشی کار میکنم و معمولا از ورژن 10h و 10p استفاده میکنم چون برام تایپ فارسی اصلا مهم نیست
    از ورژن ها از 10j خیلی بهتره البته فارسی 10f رو داره نمیدونم خوبه یا نه امتحان نکردم ولی اکثر مودر ها از ورژن اف هم استفاده میکنند
    در مورد باطری هم دوستمون درست میگن در این زمینه ضعیف هستش و نهایت هیچ کاری باهاش نکنی 3 رو دووم میاره
    ولی در کل من راضیم فقط اگه سیستم عامل داشت فوق العاده میشد
    راستی gps هم خیلی خوبه هم میتونی خودت نقشه افلاین بریزی و هم خود گوشی میتونه نقشه ها رو دانلود کنه و تو حافظش بمونه

10. 3 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

خب پس مربوط به ورژن فریمور هست - امیدوارم بتونم پیدا کنم... باطری اونقدرا برام مهم نیست - همینجوریشم گوشیم یکسره توی شارژه! معمولا خونه ام...

12. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها
    ببخشید من منظورم از گوشی بالایی lg km900 arena بود من تو صفحه های قبل تاپیدم ولی اینجا نوشته شد ببخشید من هنوز با اینجا اشنا نیستم

14. این کاربر از mohamad h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

خوب طبق اخرین اخبار مادیران قرار نیست گوشی های گذشته ال جی رو وارد کنه!
    و شروع گوشی هاش هم از Mini و Optimus اعلام شده: دی

16. 4 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ببین برادر من هم یه 6 ماه و چند روزه که این گوشی رو دارم! نمی گم اصلا ولی خیلی خیلی کم برام هنگ کرده که اونم مجبور بشم خاموش کنم یا باتری در بیارم!!! فقط مشکلم تویه دیر پخش کردن آهنگ بود (یعنی تو موزیک پلیر سنگین میشد بعد چند ثانیه آهنگ پلی می شد) که اونم با آپدیت حل شد....البته گوشیم ویوتی اسمارت ها!!! در مورد باتری هم بله همینقدر نگه میداره ولی اگه مثل من باشید که تا 5-6 روز هم نگه میدارید! (بازم میگم گوشیم ویوتی اسمارته شاید تفاوت داشته باشن....)

18. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه riofarina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.منم یه 3 ماهی میشه گوشی رو دارم.به نظر من ارنا بیشتر یه گوشی فشن تا یه گوشی کار آمد.من برنامه 3 مگابایتی رو روش تست کردم پیغام برنامه خیلی بزرگ هست رو داد در حالی که گوشیهای 5 یا 6 سال پیش نوکیا این سوسول بازی ها رو نداشتن حتی 3650.عکسها رو باید حجمشو بیاری پایین تا نشون بده البته عکسهایی با روزولیشن4000*3000 رو من امتحان کردم که بازم فکر نکونم حتی گوشیهای 100 تومنی هم اینطوری باشن.باطریشم که ضعیفه و مهمتر از همه اینکه تو ساپورت فرمتهای مختلف تصویری خیلی ضعیف عمل میکنه.اونایی هم که میگن کانورت کن خوب تصور کنین یکی بهتون یه بلوتوث میفرسته بعد شما بهش میگین بذار برم با pc کانورت کنم بعد!!!در ضمن فکر نکنین من از طرفدارای نوکیا هستم بر عکس خیلی هم بدم میاد ولی کلا" از محصولات الجی خوشم میاد.

20. 3 کاربر از riofarina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •