سلام
من می خوام ویستام رو به 7 آپگرید کنم ولی بعد از این که دو سه بار ری استارت میشه ارور می ده و بعد همه چیز رو به حالت اول بر می گردونه!!!
کسی از دوستان می دونه مشکل از کجاست؟
سلام
من می خوام ویستام رو به 7 آپگرید کنم ولی بعد از این که دو سه بار ری استارت میشه ارور می ده و بعد همه چیز رو به حالت اول بر می گردونه!!!
کسی از دوستان می دونه مشکل از کجاست؟
سلام
من یه مدتی هستش زده به سرم که 7 نصب کنم اما نمیدونم چه ورژنی یا........................رو نصب کنم
سیستمم
amd+4000
gforce7200
ram 2*1GG
gigabyte m52
راستی من از نرم افزار های سنگین 64 بیتی مختص انیمیشن سازی(maya) استفاده میکنم
من وقتی میخوام ویندوز 7 رو نصب کنم، برخی اوقات (مثلا موقعی که عملیات نصب میخواد شروع بشه) حدود 7 یا هشت دقیقه بدون اینکه پیغام شروع عملیات بیاد، سیستم بیکار میمونه و فقط والپیپر 7 روی صفحه دیده میشه. ولی در نهایت عملیات نصب تکمیل میشه. مشکل کجاست؟
سلام.
بسیاری از درایوهای ویندوز 7 و ویستا با هم یکی هست میتونید از اونها استفاده کنید.
در صورت نصب نکردن درایور نمیتونید از حداکثر قدرت قطعه استفاده کنید.
بسیاری از مودمها به صورت اتوماتیک نصب شده ونیازی به درایور ندرند.
موفق باشید.![]()
واسه همه همینطوریه...
من رو چندتا کامپیوتر نصب کردم به همین شکل بود...
بدرود.![]()
من روی5 عدد کامپیوتر امتحان کردم فقط 2 عددش اینجوری گیر میکرد بقیه زود بالا میومد .
کسی نمی دونه از کجا بفهمیم که ویندوز ما 7600 است ؟
من قبلا یکی از درایور هام پرید موقع نصب هستش می خوام بدونم چه جوری می تونم برگردونمش ؟
آیا درایور های SATA رو موقع نصب باید لود کنم یا نمی خواد . ( Maxtor )
سلام
چند جا خوندم که شرکت hp به صورت رایگان ویندوز ویستا را به 7 ارتقا میده میخواستم بودنم چجوریه؟
مرسی
نمیدونم والا" جالب اینه که کامپیوترهایی که روشون نصب کردم گردن کلفت بودن!![]()
من هم قبلا یه ورژن دیگه رو روی xp نصب کردم که وقتی با 7 بالا میومدم درایوی که توش xp بود رو نشون نمیداد و خودش رو توی c نشون میداد. البته با ورژن جدید این مشکل رو ندارم.
برای درایو sata لود نمیخواد. ناسلامتی سونه!!
درسته. سیستمی که من هم نصب کردم، قویه.
بچه ها منو دریابید....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)