عزیز من بیشتر از دیزاین ایسر خوشم میاد این یری5742 به خاطر این تصمیم دارم از این سری بگیرم.حالا ببینم فردا میاره نیاره پول پیشم میگیرم ازش.
عزیز من بیشتر از دیزاین ایسر خوشم میاد این یری5742 به خاطر این تصمیم دارم از این سری بگیرم.حالا ببینم فردا میاره نیاره پول پیشم میگیرم ازش.
به مسیر زیر برو
Power option> Power saver> Change plan setting> Change advance power option> Processor power management> Maximum processor state
بعد Maximum Processor State روی 40 درصد بذار
بعد روی پاور سیور بازی رو اجرا کن
اگه جواب داد خبر بده
ضمنا از این
برای مانیتورینگ دما استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Camaro Z 28; 23-02-2011 at 18:33.
سلام roteal 2007 عزیز . بنده میخوام یه نت بوک بخرم ولی حسابی گیج شدم . من اهل اصفهان هستم و فکر میکنم اینجا قیمتا یه کم بالاست . لطف میکنید ایدیتون رو پیغام خصوصی بزارید . ممنون میشم . .
سلام این درسته که کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ های ایسر پایینه و یه جورایی صفحه مات بنظر میاد ؟؟؟
سلام.
کیفیتش خوبه (نه عالی).اصلا مات نیست. زاویه دید و انعکاس نور هم تقریبا مثل لپ تاپای دیگه هستش.
اما شدت رنگ یا در واقع کنتراست پایینی داره.و میتونید با تنظیم گاما(ستینگ گرافیک) تا حد زیادی مشکل رو حل کنی. کلا از 100 من نمره 70 میدم.برقرار باش
دوستان ممنون میشم اینجا نظر بدن؟
پست شماره :5213کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
لطفا در مورد انتخاب بین Acer 4741 و Acer 4738 من را راهنمایی کنید
مزایا یا معایب خاصی از این دو سراغ دارید؟
دوستان ایسر 5742z مانیتورش ال سی دی هست یا LED ?من گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنیئ ممنون
عزیز مدل 9 سلشم هست آخه.این سایتی که شما نوشتی در بررسی 5010 نوشته باتریش 9 سلولیه
سلام دوستان.
عزیزان من روی 5742z ویندوز7 ریختم ورژن اولتیمات32 بود بود چی بود.
بعد نصب با سی دی که خود شرکت ایسر گذاشته خواستم درایو ها رو نصب کنم نصب نشد درایو ها هر دفعه یک اروری می داد.
راسی این 5742 بایوس خوبی داره میشه هر ورژن ایکس پی رو بی مورد نصب کرد اما مشکل درایو هست من فقط تونسم درایو صوتی نصب کنم و تاچ پد.
دوستان ممنون میشم کمک کنید.؟
دوستان امکان داره مشکل از خود ویندوز باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)