من یک سوال داشتم!
این گوشی به راحتی از جاوا پشتیبانی می کنه؟
یعنی برنامه های مخصوصی داره؟
کسانی که خریدن مشکلی با این گوشی پیدا نکردن؟
صداش چطوره؟
من یک سوال داشتم!
این گوشی به راحتی از جاوا پشتیبانی می کنه؟
یعنی برنامه های مخصوصی داره؟
کسانی که خریدن مشکلی با این گوشی پیدا نکردن؟
صداش چطوره؟
جاوا را خوب پشتيباني نميكنه...بالاي يه حجمي ديگه جاوا را نميشناسه...گوشي خيلي خوبيه و تو رنج خودش يكي از بهترين هاست...صداش خيلي عاليه...از 5800 بهتره...
سلام و خسته نباشید به همه و تشکر از بابت اطلاعات خوبی که اینجا قرار داده شده.
من تا چند وقت پیش ویوتی داشتم ولی به دلایلی فروختمش حالا چشمم که به کوکی افتاد خیلی ازش خوشم اومد. اول دو دل بودم که بگیرم یا نه. از این بابت که میترسیدم مشکلات ویوتی رو داشته باشه (حساسیت کم صفحه نمایش لمسی، کیفیت صدای نه چندان خوب و ...) اما خوب یه کم تحقیق کردم و فرتی رفتم خریدمش. خوشبختانه مشکلاتی مثل کیفیت صدا و الالخصوص حساسیت کم صفحه نمایش مرتفع شده و من خیلی راضی هستم.
حالا یه سوال از دوستان دارم آیا کسی میدونه کجا میشه تبدیل هدفون برای این گوشی (حالا کلا این تیپ از الجی) گیر آورد. آخه هدفون خودشو دوس ندارم تو گوش نمیره. اگه مثل ویوتی هدفونش دو تیکه بود خوب میشد.
یه سوال
کوکی هایی که با ضمانت هستند , یعنی توسط نمایندگی ال جی در ایران وارد می شوند دارای تایپ وتشخیص دست خط فارسی هستند ؟ یا کوکی های بدون ضمانت هم که به صورت قاچاق وارد می شوند دارای این قابلیت هستند؟
بله دارند. قاچاقی هاشو نمی دونم!یه سوال
کوکی هایی که با ضمانت هستند , یعنی توسط نمایندگی ال جی در ایران وارد می شوند دارای تایپ وتشخیص دست خط فارسی هستند ؟ یا کوکی های بدون ضمانت هم که به صورت قاچاق وارد می شوند دارای این قابلیت هستند؟
اگه من یه کوکی بدون ضمانت بگیرم , تایپ فارسی و تشخیص دست خط فارسی داره ؟ اگه نداشت برنامه فارسی ساز برای این گوشی موجوده؟
یه سوال دیگه : منظور از اینترفیس و فریمور چیه ؟
با فریمور عربی میشه اضافه کردش ولی گ چ پ ژ نداره!اگه من یه کوکی بدون ضمانت بگیرم , تایپ فارسی و تشخیص دست خط فارسی داره ؟ اگه نداشت برنامه فارسی ساز برای این گوشی موجوده؟
درباره اینفرس به نوع رابط کاربری گفته میشه مثلا HTC برای خودش TOUCH FLO داره یا سامسونگ تاچ ویز!
فریمور هم چجوری بگم !
یه نوع فایل هستش که وقتی ورژن جدیدش رو به گوشی میریزی باگ های گوشی از بین میره یا یه چیزایی اضافه میشه به گوشی!
دوست عزیز اگه گوشیه بدون ضمانت بغل جعبش کلمه irn نوشته بود فارسی داره و هیچ مشکلیم نداره.من یه گوشیه ال جی خریدم ضمانت نداشت و این کلمرو نوشته بود فارسیش کامل بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بابت راهنماییتون ممنون .(دیگه ببخشید , دکمه تشکر برای من فعال نیست)
فریمور رو دونستم چی بود , یه چیزی تو مایه های آپگرید و آپدید.
اینترفیس هم یعنی همون شکل ظاهری منوهای گوشی و نوع کاربری آن که در گوشیهای مختلف متفاوته.درسته؟
یه سوال دیگه داشتم : کوکی ها همشون یکی هستند یا اصلی و تقلبی دارند ؟ اگه دارند تفاوتشون برای تشخیص از همدیگه چیه؟
آیا MADE IN KOREA هستند یا بازار مشترک ؟ در کل این مدل از ال جی مشکل سخت افزاری زیاد پیدا میکنند یا نه ؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
تقلبی نداره! فقط یه مدل چین زد که الان تو ایران نیست! تو خود چین هست. همشون کره ای هستند. مشکل سخت افزاری که نه، نمی دونم منظور شما کدوم قطعست؟!یه سوال دیگه داشتم : کوکی ها همشون یکی هستند یا اصلی و تقلبی دارند ؟ اگه دارند تفاوتشون برای تشخیص از همدیگه چیه؟
آیا MADE IN KOREA هستند یا بازار مشترک ؟ در کل این مدل از ال جی مشکل سخت افزاری زیاد پیدا میکنند یا نه ؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)