آقای بندری مدل ls مه شکن نداره؟؟؟؟؟.تو سایتش نشون میده که نداره
ولی نمایندگی میگفت مدل ls فقط ایربگ نداره و بقیه آپشن هارو داره..
و میتونی بگی که کیفیت قطعات تیبا در مقایسه با پراید چه جوریاس؟؟؟؟
آقای بندری مدل ls مه شکن نداره؟؟؟؟؟.تو سایتش نشون میده که نداره
ولی نمایندگی میگفت مدل ls فقط ایربگ نداره و بقیه آپشن هارو داره..
و میتونی بگی که کیفیت قطعات تیبا در مقایسه با پراید چه جوریاس؟؟؟؟
تمامي پستهاي من پاك شود...................
Last edited by filiran; 12-05-2011 at 06:18.
Last edited by filiran; 12-05-2011 at 06:19.
سلام
آقای بندری ما یه تیبا پیش خرید کردیم تحویل تیر منتها کامل نمی دونیم میصرفه با این قیمت یا نه یعنی منظورم اینه که اگه مثل پراید باشه که خوب نیست با توجه به این اختلاف قیمت یه میلیونی که با ریو داره بنظرتون با ریو عوض کنیم بهتره یا اینکه نه این ماشین بکل با پراید قابل مقایسه نیست؟
از لحاظ فنی با قیمتش میخونه ؟ 11.5؟
سلام دوستان
من حدود دوماهه كه يك تيبا خريدم و توي عيد هم يك سفر به شمال رفتم كلا ماشين بدي نيست ولي يكسري ايرادات كلي و جزئي داره كه شايد توي سري هاي بعدي رفع بشه و بهتر بشه ولي من چند تا مشكل دارم كه اميدوارم بعد از تعطيلات در نمايندگي به اونها رسيدگي بشه..... سعي ميكنم تا اونجايي كه بتونم تجربه استفاده از اين ماشين رو براتون بنويسم.
پولو واريز نكني يه دعوتنامه بعدا برات مياد با ايربگ .اگه با ايربگ بخواي تا خرداد بايد صبركني.دعوتنامه با ايربگ ارديبهشت مياد و خرداد تحويلت ميدن
مطمئن باش از پرايد بهتره
Last edited by filiran; 12-05-2011 at 06:20.
من هم مثل شما گفتم اس ال نمی خوام
از نمایندگی سوال کردم درمورد سودگفتن شامل میشه ولی اگر زیر حرفشون بزنن کی می تونه ادعاشون رو ثابت کنه؟؟
خیلی خوب میشه من خیلی مشتاقم دستت درد نکنهسلام دوستان
من حدود دوماهه كه يك تيبا خريدم و توي عيد هم يك سفر به شمال رفتم كلا ماشين بدي نيست ولي يكسري ايرادات كلي و جزئي داره كه شايد توي سري هاي بعدي رفع بشه و بهتر بشه ولي من چند تا مشكل دارم كه اميدوارم بعد از تعطيلات در نمايندگي به اونها رسيدگي بشه..... سعي ميكنم تا اونجايي كه بتونم تجربه استفاده از اين ماشين رو براتون بنويسم.
من یه سفری با پراید داشتم وقتی سرعت به حوالی 120 میرسید شدیدا تکون میخورد بعدا اینکه ادم میترسه داخلش بنظرم اصلا ماشین جاده نیست حالا میحواستم بدونم تو این زمینه ها تیبا چطوره ؟ برای جاده خوبه یا نه؟
خوبی هاش چیه ؟ ایراداتش چیه؟
ممنون
یکی از دوستانم این ماشینو بعد 2 سال و اندی تحویل گرفت: همه جاش بوی گند پلاستیک کهنه میده ، استارت میزد روشن نمیشد ماشین صفرش ، سوییچش صندوق پران نداره ، شیشه های عقبش دستی هستند و ..... .... . !
در کل در مورد این ماشین میشه گفت : a piece of shit
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)