تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ساخت این تاپیک خوب بود یا نه؟

راي دهنده
882. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوب بود.

850 96.37%
  • فکر خوبی نبود.

32 3.63%
صفحه 85 از 200 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1992

نام تاپيک: [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خسته نباشی.
    نه هنوز نیومده اگه اومده بود اینجا پر از ماشین های ایرانی بود.
    نیومده ولی راهش هست چون دو تا زد مدلر هست یکی ایمپورت میکنه و اکسپرت نه یکی هم برعکسش . اما هر دو با سیو به حالت فرمت استاندارد برنامه مشکل ندارن پس میشه . این روش تست شدست .
    بعید میدونم پر بشه به چند دلیل :
    1- با تجربه ای که همه از گروه های دیگه که ماشین ساختنو واسه دانلود گذاشتن دارن میدونن اگه اینجا بزارن چند ماه دیگه عکس ماشینشون رو یه دی وی دی خورده نوشته جی تی ای آی.وی ایرانی . قانون درست حسابی هم که برا برخورد وجود نداره .
    2- کار خیلی سخته که بگذریم به هر حال نشد نداره .
    من دارم رو پژو آر.دی کار میکنم اگه شما پایه ای بیام با کمک هم بسازیمش . من یه چیزایی از ماشینای این بازی سرم میشه ولی در مورد ساخت کول چیزی فعلا نمیدونم همینطور کاری کنم که داغون شدن ماشین خوب باشه و خیلی چیزای دیگه .
    سلام ، یه درخواست داشتم ، کسی آهنگ بازی رو نداره ؟

همون آهنگی که توی دموی اول بازی پخش می شه.
    تو مسیر E:\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\audio\Sfx با open iv یا جدید ترین spark iv برو همه یه اصوات اونجا هست . آهنگ های لودینگ و از اینجور چیزا هم تو فایل LOADING.rpf وجود دارن
    Last edited by mohammadrezams; 13-08-2009 at 19:25.

2. 3 کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم هر کسی که ماشین ایرانی داشت یا تبدیل کرد عکسشو اینجا بزاره بعد بصورت پخ به بچه ها بده..ولی فکر نکنم بشه با این زمودلر هایی که اومده کار کرد باید صبرکنیم تا نسخه کامل بیاد..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم هر کسی که ماشین ایرانی داشت یا تبدیل کرد عکسشو اینجا بزاره بعد بصورت پخ به بچه ها بده..ولی فکر نکنم بشه با این زمودلر هایی که اومده کار کرد باید صبرکنیم تا نسخه کامل بیاد..
    دقیقا منم موافقم ، به نظر من هم باید صبر کنیم تا ورژن کامل زدمودلر مخصوص IV بیاد.
    یک سوال هم دارم ، زد مودلر GTA IV با GTA SA چه تفاوت هایی داره ، اصلا تفاوت داره؟ منظورم از نظر تکستچر دهی و اینجور چیزاست...اگه کسی بلده و می دونه بگه

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دقیقا منم موافقم ، به نظر من هم باید صبر کنیم تا ورژن کامل زدمودلر مخصوص IV بیاد.
    یک سوال هم دارم ، زد مودلر GTA IV با GTA SA چه تفاوت هایی داره ، اصلا تفاوت داره؟ منظورم از نظر تکستچر دهی و اینجور چیزاست...اگه کسی بلده و می دونه بگه
    نه ..فرقی نداره..

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای من یه مشکلی پیش اومده که چون ممکنه مربوط به پچ باشه اینجا میگم:
    من هرچی دکمه ای که باهاش موبایل بیرون میاد رو میزنم موبایل نمیاد،چکار کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من می خوام 3d max یاد بگیرم.فقط در حدی که بتونم ماشین بسازم برای بازی ها،سوالم اینه که فرض بر اینکه من ماشین هم با 3dmax ساختم،چکار باید بکنم تا بازی اونو به عنوان یه ماشین قبول کنه؟؟؟
    راستی کلاس هم نمی خوام برم با کتاب یا cd آموزشی یاد میگیرم.
    بلو پرینت چیه؟؟
    چه چیز های دیگری علاوه بر 3dmax برای ساخت ماشین باید یاد بگیرم؟؟
    زد مودلر با 3dmax چه فرقی داره؟؟کار با کدوم ساده تره؟؟؟من فکر کنم با 3dmax راحت تر باشم.
    مثلا وقتی ماشین رو ساختیم،بازی از کجا میفهمه که مثلا این قسمت چراغه و باید روشن بشه؟؟؟
    مهم:من می خوام برم 3dmax بگیرم،کدوم ورژنشو بگیرم؟؟ زدمودلر هم بگیرم؟
    یک دنیا ممنون
    Last edited by grand theft auto; 14-08-2009 at 09:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پاسخ

دوستان من می خوام 3d max یاد بگیرم.فقط در حدی که بتونم ماشین بسازم برای بازی ها،سوالم اینه که فرض بر اینکه من ماشین هم با 3dmax ساختم،چکار باید بکنم تا بازی اونو به عنوان یه ماشین قبول کنه؟؟؟
    راستی کلاس هم نمی خوام برم با کتاب یا cd آموزشی یاد میگیرم.
    بلو پرینت چیه؟؟
    چه چیز های دیگری علاوه بر 3dmax برای ساخت ماشین باید یاد بگیرم؟؟
    زد مودلر با 3dmax چه فرقی داره؟؟کار با کدوم ساده تره؟؟؟من فکر کنم با 3dmax راحت تر باشم.
    مثلا وقتی ماشین رو ساختیم،بازی از کجا میفهمه که مثلا این قسمت چراغه و باید روشن بشه؟؟؟
    مهم:من می خوام برم 3dmax بگیرم،کدوم ورژنشو بگیرم؟؟ زدمودلر هم بگیرم؟
    یک دنیا ممنون
    برای یادگیری 3d max باید به انجمن مربوط به خودش مراجعه کنید فکر کنم اونجا آموزش هاش باشه ، البته بعضی سایت ها هم هستند که آموزش 3d max رو بصورت pdf یا ... گذاشتند.مثلا آموزشی که فقط در مورد ساخت ماشین هستش آموزش ساخت لامبورگینی گالاردو هستش که فکر کنم محمدرضا داشته باشه.شما اگه توی 3dmax یه ماشین ساختی بعدش باید اون رو توی zmodeler به ورژن GTA تبدیل کنی که اصلا کار راحتی نیست.باید دونه دونه تکسچر ها رو به ماشین ربط بدی و دقیقا جای هر چیزی رو توی ماشین معلوم کنی ، مثلا جای نشستن راننده ، جای قرار گرفتن دست راننده و... بلوپرینت به عکس هایی گفته می شه که یک ماشین یا... رو از زاویه های مختلف ( جلو ، عقب و... ) نشون میده که فقط با کمک اون می شه توی 3d max یه مدل سه بعدی طراحی کرد.کاملا معلومه که کار با zmodeler راحت تره.zmodeler فقط مخصوص ادیت و ویرایش ماشینه مثلا یک تیکه از یک ماشین رو بذاریم روی یه ماشین دیگه و خیلی کارهای دیگه ، اما توی 3d max شما باید یک ماشین رو از اول طراحی کنید.نسخه بی عیب و نقص zmodeler احتمالا تا چند وقت دیگه درست می شه و لینک هاش گذاشته می شه.آخرین ورژن 3d max هم فکر کنم ورژن 9 باشه.
    فکر کنم توضیحاتم کامل بود ، اگه خوشتون اومد دکمه تشکر رو بی زحمت بزنین.دستتون درد نکنه.
    Last edited by emad1234; 14-08-2009 at 11:27.

9. این کاربر از emad1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ممنونم!!!
    آموزش 3dmax و آموزش زد مودلر رو اگه کسی داشت بی زحمت به من بده،دکمه تشکرش رو هم میزنم!!
    البته میدونم که زدمودلر iv نیومده ولی فکر میکنم اگه از همین الان یاد بگیرم بهتر باشه چون احتمالا روش کار با زد مودلر iv با قبلی ها فرقی نمیکنه.
    برای آموزش ساخت ماشین هم من یه آموزش پیدا کردم که آموزش ساخت انزو بود،فکر کنم دیده باشینش،اون خوبه؟؟البته اگه اون آموزش گالاردو هم بدین خیلی خوبه و ممنون میشم.
    اما راستی یه چیزی یادم اومد،اگه زد مودلر iv نیومده،پس چجوری این اجنبی ها(!) ماشین میسازن؟؟اونا با چی میسازن؟؟؟
    Last edited by grand theft auto; 14-08-2009 at 11:57.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم!!!
    آموزش 3dmax و آموزش زد مودلر رو اگه کسی داشت بی زحمت به من بده،دکمه تشکرش رو هم میزنم!!
    البته میدونم که زدمودلر iv نیومده ولی فکر میکنم اگه از همین الان یاد بگیرم بهتر باشه چون احتمالا روش کار با زد مودلر iv با قبلی ها فرقی نمیکنه.
    برای آموزش ساخت ماشین هم من یه آموزش پیدا کردم که آموزش ساخت انزو بود،فکر کنم دیده باشینش،اون خوبه؟؟البته اگه اون آموزش گالاردو هم بدین خیلی خوبه و ممنون میشم.
    اما راستی یه چیزی یادم اومد،اگه زد مودلر iv نیومده،پس چجوری این اجنبی ها(!) ماشین میسازن؟؟اونا با چی میسازن؟؟؟
    دوست عزیزم من آموزش زد مودلر رو برات امروز می ذارم ، در مورد آموزش 3d max هم شما درست می گید اسم آموزش ساخت فراری انزو بود که من اشتباهی گفتم لامبورگینی گالاردو!!!
    آموزش ساخت فراری انزو خیلی عالیه ، اکثر اونهایی که می خوان 3d max یاد بگیرن از اون شروع می کنن.
    زدمودلر iv اومده ولی نسخه کاملش که بشه باهاش به راحتی ایمپورت و اکسپورت کرد هنوز نیومده ، یعنی همونطور که محمدرضا توی پست های قبلیش اشاره کرده بود ، زدمودلر iv الآن دو جوره ، یک نسخه فایل ها رو ایمپورت می کنه و اون یکی فایل ها رو اکسپورت می کنه که همین خودش به نوعی یک ضعف به حساب می آد.

12. این کاربر از emad1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض Ford Shelby GT500

قابلیت ها :
    - کار کردن تمامی قطعات (چراغ ها،در ها،کاپوت و ... )
    - جایگزینی با Uranus یا هر ماشین دیگه
    + دانلود با حجم 5.079 مگ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mohammadrezams; 14-08-2009 at 12:36.

14. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •