نه واسه همه نمی ریزن شما هم همونطور که دوستان بارها در پستهای مختلف گفتن باید تاکید می کردین که هیچ برنامه ای نمیخواین روش نصب کنه کلا" این 45 تومن رو بیخود دادین خودتون تو همین فروم هر چی می خواستین میتونستین پیدا کنین...
نه واسه همه نمی ریزن شما هم همونطور که دوستان بارها در پستهای مختلف گفتن باید تاکید می کردین که هیچ برنامه ای نمیخواین روش نصب کنه کلا" این 45 تومن رو بیخود دادین خودتون تو همین فروم هر چی می خواستین میتونستین پیدا کنین...
به نظر من گوشی رو فقط باید از نمایندگی بگیرید تا همه امکانات و وسایل جانبی رو بهتون بدن و هم گوشی اصل میخرید و هم گارانتی معتبر داره.
یک سوال وضعیت سرعت و هنگ کرن این گوشی چه طوره چون چیزای بدی شنیدم
چه چیز بدی شنیدی ؟یک سوال وضعیت سرعت و هنگ کرن این گوشی چه طوره چون چیزای بدی شنیدم
این گوشی از نظر سرعت و پردازش عیچ مشکلی نداره
این یه شایعه هستش که هر کدوم از گوش های موفق نوکیا به بازار میآد براش درست میکنن.
ان91-95-97
فکر کن 95 هنگ کنه...!97 که جای خود داره.اگه 95 رو موفق شدم چند بار به ریست بندازم 97 هنوز زیر دست من آخ نگفته.
سلام امروز رفتم از یه مغازه ای که یکی از دوستان معرفی کرده بود بخرم به طرف گفتم کسی منو معرفی کره بعد طرف دید تقریبا آشنا هستم گفت چرا omnia hd ور نمیداری درصورتی که n97 هم داشت گفت این بهتره گفتم چرا گفت مثلا با n97 داری آهنگ گوش میدی بری بازی کنی یا آفیس و ببینی گوشی هنگ میکنه اونم به خاطر رم پایینش و cpu ضعیفش درسته این حرف؟؟؟؟
درضمن گفت کار با تاچ n97 سخته درصورتی که از هردو گوشی داشت درسته این حرفا....؟؟؟؟
من که اصلا با این حرفش موافق نیستم
من با موزیک پلیر آهنگ گوش میدم و با N-gage بازی میکنم بدون مشکل
تاچشم خیلی روونه بر خلاف اکثر تاچهای مقاومتی![]()
سلام.
دوستانی که ان97 دارین ایا ان97 قابلیت جداسازیه عکس هم داره یا مثل باقیه سیمبین ها همیشه یه قسمت برای نمایش کامل عکس ها داره؟منظوره من اینه که ایا میشه عکس ها را کاری کرد که مثلن برای هر تعداد یه پوشه درست کنیم و جدا سازی کنیم و دیگه هیچ پوشه ای هم برای نمایش کامل عکس ها وجود نداشته باشه؟
مثلن در ان96 میشه عکس ها را جدا کرد ولی بازم در یه قسمتی تمام عکس ها نمایش داده میشن من دوست دارم که این قسمت وجود نداشته باشه و عکس ها را به سلیقه ی خودم جدا سازی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)