تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 140 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1394

نام تاپيک: ســمـنـد Samand

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا این سمند سریر پیدا میشه ؟؟ قیمت ؟؟
    قیمتش حدود 20 تومن هست مثلا یکی که میفروشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

قیمتش حدود 20 تومن هست مثلا یکی که میفروشه
    کد:

دوست من سریر رو بیخیال شو.ایران خودرو فکر کرد میتونه لیموزین بزنه که اشتباه فکر کرده.
    اصلا ارزش خرید نداره.آپشن هایی که داره رو خودتم میتونی نصب کنی روش.چیز خاصی نداره.

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست من سریر رو بیخیال شو.ایران خودرو فکر کرد میتونه لیموزین بزنه که اشتباه فکر کرده.
    اصلا ارزش خرید نداره.آپشن هایی که داره رو خودتم میتونی نصب کنی روش.چیز خاصی نداره.
    آره منم از یکی شنیدم که چون شاسی ماشین رو کشیدن خیلی مشکلات دیگه هم اعم از سر و صدا زیاد داره

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

آره منم از یکی شنیدم که چون شاسی ماشین رو کشیدن خیلی مشکلات دیگه هم اعم از سر و صدا زیاد داره
    شاسی ماشین که بماند.
    سریر مثلا لیموزین ایران خودرو هست اما تنها گزینه ای که به لیموزین میخوره اینکه 2 تا مانیتور گذاشتن پشت بالشتک صندلی هاش و تودوزیشو با کیفیت تر کردن.
    اما امکانات پایین ترین لیموزین ها هم بیشتره.
    ما از خودروسازامون انتظار رولرزرویس نداریم اما نه دیگه به این معمولی.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

آیا سیستم کروز کنترل روی مدل های قدیمی می شه نصب کرد چه قدر هزینه داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

باید صبر کنید تا بیاد به بازار بعد به صورت جدا هم میشه نصب کرد.

داره خودمونی میشه hostironi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کد:

9. این کاربر از hostironi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من یه سمند ال ایکس دارم یه سری مشکلات داره میخواستم مطرح کنم با اجازه دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن یا یه چند جایی واسه تعمیرات بهم معرفی کنن چون من تقریبا متاسفانه از ماشین هیچی حالیم نمیشه و اصلا نمیدونم چی به چی ربط داره ودو سه بارم نمایندگی تو قلهک بردم گفت ما وقت نداریم تست کنیم نمیشه کاریش کرد هر دفعه یه جوری پیچوند میخوام یه چند جا معرفی کنید که واقعا بفهمه مشکل ماشین چیه نه اینکه مثل این نمایندگی انتظار داشته باشه من بگم فلان قطعه رو عوض کن بعد بره عوض کنه آخه من که نمیدونم علت مشکلات چیه باید خودشون تشخیص بدن که متاسفانه این کارو نمیکنن. و حالا مشکلات ماشین...

1- اوایل ماشین خوب بود ولی الان چند وقتیه ،که اصلا خوب شتاب نمیگیره صدای موتو خیلی زیاد میشه ولی راه نمیره! گازو که فشار میدی یه نیم ساعتی طول میکشه ماشین دور ورداره! سربالایی که راه نمیره یعنی صدای موتور در میاد دور موتورم بالا میره ولی ژیان ازش جلو میزنه! کافیه جاده یه خورده شیب داشته باشه حتما مجبور میشی بزاری دنده یک(دو و سه که اصلا هیچی) بازم تازه به زور شتاب میگیره البته انتظار ندارم مثل بنز بره ولی قبلا خیلی بهتر بود الان اینطوری شده --- یه موضوع دیگم هست که فکر میکنم به هم ربط داشته باشه اونم اینه که موفع دنده عوض کردن هر چقدرم آروم کلاج رو ول کنی بازم یهو ماشین یه تکون میخوره مثل این میمونه کلاجو یهو ول کرده باشی. نیم کلاجم راحت نمیشه موند باهاش یعنی یا راه میافته یا عقبی میره(نا گفته نمونه من ماشینو بردم نمایندگی اینا رو گفتم و گفتم سیستم کالج رو یه چک کنید اونام گفتن کلاج سالمه ولی فکر میکنم اصلا چک هم نکردن!!)

2- ترمزش اصلا خوب اولش نمیگیره یعنی به نظر آزاده اوایلش ولی یهو که تا ته بگیری خوب ترمز میکنه ولی اصلا نمیشه نیش ترمز زد . به هرکی گفتم گفت ای بی اسه . . گفتم بابا ای بی اس میدونم چیه . چند تا پرشیا رو هم امتحان کردم همشون خوب بودن فقط این سمنده اینطوریه هر کسی ام نشت پشتش گفت ترمزش مشکل داره. ( نا گفته نمونه بردم نمایندگی اینارو گفتم گفت چک کردم هیچ مشکلی نداره ای بی اس اینطوریه!!!!)

شرمنده زیاد شد بازم هست اصلیاش اینا بود . در ضمن ماشین ال ایکس مدل 88 هستش 24000 تا کارکرد داره لطفا دوستانی که از ماشین سر در میارن بگن من چیکار کنم هم تا حالا چند تا نمایندگی بردم همه از من میپرسن چی شو عوض کنم!!!!

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال آیا سمند ال ایکس مدل 84یا85ترمز absدارند یا نه؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من یه سمند ال ایکس دارم یه سری مشکلات داره میخواستم مطرح کنم با اجازه دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن یا یه چند جایی واسه تعمیرات بهم معرفی کنن چون من تقریبا متاسفانه از ماشین هیچی حالیم نمیشه و اصلا نمیدونم چی به چی ربط داره ودو سه بارم نمایندگی تو قلهک بردم گفت ما وقت نداریم تست کنیم نمیشه کاریش کرد هر دفعه یه جوری پیچوند میخوام یه چند جا معرفی کنید که واقعا بفهمه مشکل ماشین چیه نه اینکه مثل این نمایندگی انتظار داشته باشه من بگم فلان قطعه رو عوض کن بعد بره عوض کنه آخه من که نمیدونم علت مشکلات چیه باید خودشون تشخیص بدن که متاسفانه این کارو نمیکنن. و حالا مشکلات ماشین...

1- اوایل ماشین خوب بود ولی الان چند وقتیه ،که اصلا خوب شتاب نمیگیره صدای موتو خیلی زیاد میشه ولی راه نمیره! گازو که فشار میدی یه نیم ساعتی طول میکشه ماشین دور ورداره! سربالایی که راه نمیره یعنی صدای موتور در میاد دور موتورم بالا میره ولی ژیان ازش جلو میزنه! کافیه جاده یه خورده شیب داشته باشه حتما مجبور میشی بزاری دنده یک(دو و سه که اصلا هیچی) بازم تازه به زور شتاب میگیره البته انتظار ندارم مثل بنز بره ولی قبلا خیلی بهتر بود الان اینطوری شده --- یه موضوع دیگم هست که فکر میکنم به هم ربط داشته باشه اونم اینه که موفع دنده عوض کردن هر چقدرم آروم کلاج رو ول کنی بازم یهو ماشین یه تکون میخوره مثل این میمونه کلاجو یهو ول کرده باشی. نیم کلاجم راحت نمیشه موند باهاش یعنی یا راه میافته یا عقبی میره(نا گفته نمونه من ماشینو بردم نمایندگی اینا رو گفتم و گفتم سیستم کالج رو یه چک کنید اونام گفتن کلاج سالمه ولی فکر میکنم اصلا چک هم نکردن!!)

2- ترمزش اصلا خوب اولش نمیگیره یعنی به نظر آزاده اوایلش ولی یهو که تا ته بگیری خوب ترمز میکنه ولی اصلا نمیشه نیش ترمز زد . به هرکی گفتم گفت ای بی اسه . . گفتم بابا ای بی اس میدونم چیه . چند تا پرشیا رو هم امتحان کردم همشون خوب بودن فقط این سمنده اینطوریه هر کسی ام نشت پشتش گفت ترمزش مشکل داره. ( نا گفته نمونه بردم نمایندگی اینارو گفتم گفت چک کردم هیچ مشکلی نداره ای بی اس اینطوریه!!!!)

شرمنده زیاد شد بازم هست اصلیاش اینا بود . در ضمن ماشین ال ایکس مدل 88 هستش 24000 تا کارکرد داره لطفا دوستانی که از ماشین سر در میارن بگن من چیکار کنم هم تا حالا چند تا نمایندگی بردم همه از من میپرسن چی شو عوض کنم!!!!
    سلام دوست گرامی
    دوست عزیز سرویس های دوره ای ماشین رو انجام دادی؟
    فیلتر هوا ! شمع! فیلتر بنزین! در صورت نیاز چک کردم کوییل و وایر شمع ها!
    دوست عزیز ترمز دستیت وضعیتش چطوره؟ چند درجه بالا میاد تا کامل تایرهای عقب قفل کنه؟ نسبت به اوایل خیلی بالاتر قفل میکنه؟
    میتونی صفحه کلاچتو تست کنی ببینم وضعیتش چطوره؟

13. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •