قیمتش حدود 20 تومن هست مثلا یکی که میفروشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش حدود 20 تومن هست مثلا یکی که میفروشه
دوست من سریر رو بیخیال شو.ایران خودرو فکر کرد میتونه لیموزین بزنه که اشتباه فکر کرده.
اصلا ارزش خرید نداره.آپشن هایی که داره رو خودتم میتونی نصب کنی روش.چیز خاصی نداره.
آره منم از یکی شنیدم که چون شاسی ماشین رو کشیدن خیلی مشکلات دیگه هم اعم از سر و صدا زیاد داره
شاسی ماشین که بماند.
سریر مثلا لیموزین ایران خودرو هست اما تنها گزینه ای که به لیموزین میخوره اینکه 2 تا مانیتور گذاشتن پشت بالشتک صندلی هاش و تودوزیشو با کیفیت تر کردن.
اما امکانات پایین ترین لیموزین ها هم بیشتره.
ما از خودروسازامون انتظار رولرزرویس نداریم اما نه دیگه به این معمولی.
آیا سیستم کروز کنترل روی مدل های قدیمی می شه نصب کرد چه قدر هزینه داره؟
باید صبر کنید تا بیاد به بازار بعد به صورت جدا هم میشه نصب کرد.
با سلام به همه دوستان
من یه سمند ال ایکس دارم یه سری مشکلات داره میخواستم مطرح کنم با اجازه دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن یا یه چند جایی واسه تعمیرات بهم معرفی کنن چون من تقریبا متاسفانه از ماشین هیچی حالیم نمیشه و اصلا نمیدونم چی به چی ربط داره ودو سه بارم نمایندگی تو قلهک بردم گفت ما وقت نداریم تست کنیم نمیشه کاریش کرد هر دفعه یه جوری پیچوند میخوام یه چند جا معرفی کنید که واقعا بفهمه مشکل ماشین چیه نه اینکه مثل این نمایندگی انتظار داشته باشه من بگم فلان قطعه رو عوض کن بعد بره عوض کنه آخه من که نمیدونم علت مشکلات چیه باید خودشون تشخیص بدن که متاسفانه این کارو نمیکنن. و حالا مشکلات ماشین...
1- اوایل ماشین خوب بود ولی الان چند وقتیه ،که اصلا خوب شتاب نمیگیره صدای موتو خیلی زیاد میشه ولی راه نمیره! گازو که فشار میدی یه نیم ساعتی طول میکشه ماشین دور ورداره! سربالایی که راه نمیره یعنی صدای موتور در میاد دور موتورم بالا میره ولی ژیان ازش جلو میزنه! کافیه جاده یه خورده شیب داشته باشه حتما مجبور میشی بزاری دنده یک(دو و سه که اصلا هیچی) بازم تازه به زور شتاب میگیره البته انتظار ندارم مثل بنز بره ولی قبلا خیلی بهتر بود الان اینطوری شده --- یه موضوع دیگم هست که فکر میکنم به هم ربط داشته باشه اونم اینه که موفع دنده عوض کردن هر چقدرم آروم کلاج رو ول کنی بازم یهو ماشین یه تکون میخوره مثل این میمونه کلاجو یهو ول کرده باشی. نیم کلاجم راحت نمیشه موند باهاش یعنی یا راه میافته یا عقبی میره(نا گفته نمونه من ماشینو بردم نمایندگی اینا رو گفتم و گفتم سیستم کالج رو یه چک کنید اونام گفتن کلاج سالمه ولی فکر میکنم اصلا چک هم نکردن!!)
2- ترمزش اصلا خوب اولش نمیگیره یعنی به نظر آزاده اوایلش ولی یهو که تا ته بگیری خوب ترمز میکنه ولی اصلا نمیشه نیش ترمز زد . به هرکی گفتم گفت ای بی اسه . . گفتم بابا ای بی اس میدونم چیه . چند تا پرشیا رو هم امتحان کردم همشون خوب بودن فقط این سمنده اینطوریه هر کسی ام نشت پشتش گفت ترمزش مشکل داره. ( نا گفته نمونه بردم نمایندگی اینارو گفتم گفت چک کردم هیچ مشکلی نداره ای بی اس اینطوریه!!!!)
شرمنده زیاد شد بازم هست اصلیاش اینا بود . در ضمن ماشین ال ایکس مدل 88 هستش 24000 تا کارکرد داره لطفا دوستانی که از ماشین سر در میارن بگن من چیکار کنم هم تا حالا چند تا نمایندگی بردم همه از من میپرسن چی شو عوض کنم!!!!
یه سوال آیا سمند ال ایکس مدل 84یا85ترمز absدارند یا نه؟
سلام دوست گرامی
دوست عزیز سرویس های دوره ای ماشین رو انجام دادی؟
فیلتر هوا ! شمع! فیلتر بنزین! در صورت نیاز چک کردم کوییل و وایر شمع ها!
دوست عزیز ترمز دستیت وضعیتش چطوره؟ چند درجه بالا میاد تا کامل تایرهای عقب قفل کنه؟ نسبت به اوایل خیلی بالاتر قفل میکنه؟
میتونی صفحه کلاچتو تست کنی ببینم وضعیتش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)