بله اکانت انلاین می خواید
بله CD key می خواد!ولی خیلیا همراه با کارت گرافیکشون (این مدل کارتی که تو امضامه) سریال بازی رو به صورت مجانی دریافت می کنن
یا می تونید به قیمت 39$ بخرید![]()
بله اکانت انلاین می خواید
بله CD key می خواد!ولی خیلیا همراه با کارت گرافیکشون (این مدل کارتی که تو امضامه) سریال بازی رو به صورت مجانی دریافت می کنن
یا می تونید به قیمت 39$ بخرید![]()
با سلام خدمت همه دوستان
من مي خوام اين dirt 2 رو از طريق lan با بچه ها مولتي بازي كنم ولي منتهي وقتي من سرور ميشم بچه ها نميتونن سرور منو پيدا كنن !! مي خواستم بدونم براي مولتي پلير بازي كردنش احتياج به پچ و يا كرك و يا چيز ديگه اي داره ؟
لطفا راهنمايي كنين و آموزشش رو بزارين!
با تشكر قبلي
همه با هم تحت یک شبکه محلی واقعی هستید؟
از چه کرکی استفاده میکنید؟ XLiveless که ندارید؟
راستش منظورتون رو از شبكه واقعي نفهميدم ولي توي گيم نت سيستم ها با هم شبكه شدن و همشون يه group محسوب ميشن منظورم اينه كه براي بقيه بازيها هيچ مشكلي نداريم.
راستش از كرك استفاده نمي كنيم آخه با فايل كركس كار نميكنه و فقط براش يه profile ساختيم و از طريق اون بازي مي كنيم البته بدون اينترنت .
اگه شما كركي دارين كه براي lan بازي جواب ميده و يا روشي بلدين، اگه بزارين خيلي ممنون ميشم.
xliveless هم نمي دونم چيه اگه ميشه يه كم توضيح بدين.
ممنون از جوابتون.
گیم نت یه شبکه واقعیه دیگه!
البته احتمالا مشکلتون از کرک باشه ولی چون من این بازیو بصورت Original دارم کرکی ندارم که معرفی کنم!
دوستان جایی هست اهنگ های این رو دانلود کنیم .چون یک اهنگ هست من خیلی عاشقش شدم
یا اگر بشه طوری از داخل خود بازی ضبط کرد اونم راهنمایی کنید
Last edited by Khan gholi; 20-10-2010 at 23:10.
اگر بخاید از خود بازی ظبط کنید...
باید با یه برنامه رکورد صدا مثل jet audio رید در قسمت رکورد و ظبط کنید...
منتها....منتها یه مشکل وجود داره اینکه در بازی dirt 2 دای انجین موتور و افکت بازی تا آخر کم نمیشه!
صدای موزیک و اسپیچ تا آخر کم میشه ! اما صدای موتور و افکت بازی تا 50% کم میشه.
پس بنظر من راهش اینه که اگر آهنگها اختصاصی برای این بازی ساخته شدند که سخت میشه پیدا کردنش..
اما اگر مثل بعضی از سری بازیهای nfs که در آندر گراند 2 آهنگ اسنوپ داگ رو گذاشته بودند تو بازی
که هم اسم خواننده و آهنگ رو میزاشت اگر یادت باشه ...
اونجوری راحت میتونی بری تو گوگل سرچ کنی و پیدا کنی..
================
یه کار دیگه هم میشه کرد....
وقتی ریس شروع شد شما با بقیه ماشینها نرو وایسا یه گوشه و گاز نده و صدای موتور و افکت بازی رو در نیار
و صدای موزیک رو بزار روی 100% و احتمالا خوب از آّب در میاد .. یه امتحان بکن!
محتوای مخفی: ظبط کردن با jet audio
محتوای مخفی: تنظیمات صدای بازی برای ظبط کردن
البته اگه خواستی میتونی از اینجا دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام اهنگ های در خود بازی , در قسمت audio , فایل music موجود هست
موزیک مورد علاقه من هم شماره 20 تومش هست.
دوستان من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم سیو بازی رو به همون مسیر قبلی میریزم اما وقتی وارد بازی میشم میگه اتو سیوی پیدا نکرد
چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)