من فایلهای pdf ای دارم که دارای حاشیه سفید زیادیه، نرم افزاری هست که بتونم به طور خودکار بهش بگم این حاشیه ها رو ببره که حاشیه بیاد لبه نوشته ها؟ ابتع میخوام رو کلیه صفحات اجرا کنه نه اینکه مجبور باشم رو هر صفحه جداگانه این کار را انجام بدم
ممنون
من فایلهای pdf ای دارم که دارای حاشیه سفید زیادیه، نرم افزاری هست که بتونم به طور خودکار بهش بگم این حاشیه ها رو ببره که حاشیه بیاد لبه نوشته ها؟ ابتع میخوام رو کلیه صفحات اجرا کنه نه اینکه مجبور باشم رو هر صفحه جداگانه این کار را انجام بدم
ممنون
برنامه adobe acrobat reader یه حالت به اسم fit visible داره تو این حالت حاشیه های اضافی رو نشون نمیده و فقط متن رو نشون میده
ممنون ولی میخوام از فایل اصلی یه فایل pdf جدید بسازم که این حاشیه ها را نداشته باشه چه از بالا و پایین چه از طرفین، اینو چیکار کنم؟
دوستان یک برنامه سبک و ساده برای خواندن فایلهای pdf معرفی کنید.
با سلام و خسته نباشید
لطفا یه نرم افزار تبدیل pdfبه ورد فارسی را برایم ایمیل کنید چون من نم توانم از رپید شیر دانلود کنم
با سپاس
درخواست نرم افزار cbr به pdf لطفا
ممنون محمد امین
دوست عزیز چنین نرم افزاری فعلا موجود نیست و اون هایی هم که هست درهم و برهم کار تبدیل رو انجام میده مگر انکه متن شما تو word انگلیسی باشه که بتونید به pdf تبدیلش کنید ورگنه اگه فارسی باشه درست عمل نمیکنه
البته حامد جان یه برنامه ای هستش که کارش بد نیست و 90% درست کار میکنه.البته قابلیت OCR نداره ولی برای متن هایی که با ورد نوشته شدن و به PDF تبدیل شدن جواب میده.حتی عکس ها رو هم راحت میاره.اسمش PDFGrabber هستش من میگم امتحان کنید اگه خوب بود بزارید تو پست اول که مرتبا درخواست تکراری نباشه تو این تاپیک
این رو تست نکردم فرشید جان
تا به حال نرم افزاری نیومده که کامل کار تبدیل رو انجام بده ولی خوب تقریبا نرم افزارهایی بودن که یه کارایی کردن ولی باز هم صحیح و سالم تبدیل نکردند
حالا این نرم افزاری که میگی رو اگه تونستی تست کنی و نتیجه رو اعلام کنی عالی میشه البته اگه خودم هم گیر اوردم حتما امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
باز هم ممنون![]()
سلام دوستان
یه نرم افزار میخوام که از فایل هایئی که با acrobat readerباز میشه بشه از هر قسمتی که خواستم copyوpaste کنم
نرم افزاری که مثلا از داخل یه مقاله بصورت pdf قسمت هائیشو cpoyو paste کنم
اسم چند تا رو نام ببرین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)