cao-cao برگشته
آقا خیلی خیلی خوشحالمان کردی. دوست عزیز من داداشم یه چرخ داره می خواد درستش کنه. بعد عکساشو می زارم بی زحمت راهنمایی کنید.
بازم خوشحالمان کردی.![]()
cao-cao برگشته
آقا خیلی خیلی خوشحالمان کردی. دوست عزیز من داداشم یه چرخ داره می خواد درستش کنه. بعد عکساشو می زارم بی زحمت راهنمایی کنید.
بازم خوشحالمان کردی.![]()
داداشم منم که گفتم حرفتون درسته ولی منظورتون رو بد بیان کردید
من از cao cao طرفداری نمی کنم ولی ایشون خیلی در حق من و بچه های این فروم حق داره احترامش برای ما به عنوان یه استاد واجبه
کسی هم نمی تونه سنگینی دوچرخه های اورلرد رو کتمان کنه حق با شماست. به نظر من بهتره بیشتر به سوال های بچه ها جواب بدیم تا اینکه به دلیل بد رسوندن منظورمون یا برداشت نادرست از حرفهای هم دیگه با هم جر و بحث کنیم.از شما هم خیلی ممنون که از تجروبتون برای کمک به بچه ها استفاده می کنید![]()
ممنون من کوچیکه همهتون هستم شما یذارید اگه کاری از دستم بر اومد رو چشام
سعید جان ما در بست مخلص شما هم هستیم
ارادتمند همه
ببخشید اون تو ضیح کرپی یه کم زیاد مشکل املایی داشت یه کم نفهمیدم؟؟
یه چیزی تو دوچرخه های مریدا وجه منو جلب کرده اونم فرمان هستش انگار خیلی صاف یه جوریه با دو چرخه های دیگه یه کم فرق داره.
در ضمن موفقیتم رو به خودم تبریک می گم لنگیم رو گرفتم
اون شانژمان هم تو هردور رکاب یک یا دو بار صدایی شبیه تق تق میده.
ببخشید شما می گید 30کیلو متر راهی نیست من مثلا از گمرک تا سه راه جمهوری میرم و بر می گردم جونم در میاد.
hidroform یعنی چی
سلام خدمت شما دوست عزیز
فرمونها مدلهی مختلفی دارند اونم یه مدله که مخصوص کراس کانتری هستش
واسه شانژمانتم تنظیم نیست با یکمی شل و سفت کردن اون پیچی که سیم از توش رد شده میشه صدارو گرفت
هیدرو فرم یعنی اون تنه رو با فشار هیدرولیک روغن شکل دادن
سلام دوستان
یه دو چرخه می خوام حداکثر 300 هزار تومن(میدونم زید نیست).زیاد حرفه ای نیستم.(برای تفریحات و ورزش کردن)کمک و دنده هم که مهمه.(می دونم که میدونید).شکلش هم خوب باشه(شبیه موتور پرشی)..ممنون
Last edited by P.1052; 13-04-2010 at 18:48.
سلام سهراب جان این هم عکسا. بی زحمت وسایل رو با قیمتش برام بذارید. خیلی ممنون.
![]()
![]()
داداش من هر روز دارم روزی 10 کیلومتر دوچرخه سواری می کنم اصلا هم به من فشار نمی اد اتفاقا خیلی هم راحتم از تاکسی گرفتن که خیلی بهتر.
حالا از گمرک تا سه راه جمهوری چقدر راه هست؟
می گم david joker درستش نکنی بهتره ها !!! برو یه نوش رو بخر ارزونتر می افته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)