من هم با سپنتا این مشکل رو دارم.
در مورد های وب مشکل کمتره اما وجود داره
باز گیم ها به مشکل برخوردن اما با استفاده از فندق شکن قابل حل هستش
علتش هم وقتی پرسیدم گفتن کاهش پهنای بانده که تا 2 روز دیگه حل میشه
من هم با سپنتا این مشکل رو دارم.
در مورد های وب مشکل کمتره اما وجود داره
باز گیم ها به مشکل برخوردن اما با استفاده از فندق شکن قابل حل هستش
علتش هم وقتی پرسیدم گفتن کاهش پهنای بانده که تا 2 روز دیگه حل میشه
باز زنگ زدم گفتش زیر ساخت داره یک کارهایی میکنه
میگم چرا همزمان مخابرات شرکت 4.2.2.4 اش تایم اوت کم داره اما سپنتا تو خونه 70 درصد
جواب نداشت
انگار دارند روی شرکتهای خصوصی یک غلتهایی باز میکنند
چقدر کرم میزند خفه کردند ما رو با این سرعت مزخرف تو دنیا ,ته جدول اینترنت از هر لحاظ هستیم تو کرم ریختنش هم اولیم
به خدا خفه شدیم از این تایم اوت
چرا کسی درست نمیکنه؟
سپنتا دیشب ساعت 3 تا نزدیک به 9 صبح امروز ip ها و سرورها و سایتهای خارجه تعطیل بود باز نمیشد و سرعت دانلود صفر درصد و پینگ همشون 70 درصد تایم اوت
البته trace کردم ای پی خارج از کشور مشکل داشت نمیدونم اینجا بود یا سراسری
جالب اینکه گزارش دقیق با ذکر ساعت خرابی و ای پی و پینگ و...میدادم نمیدونستند و مشکل رو نمیدیدند
بعدش هم که درست شد باز هم نمیدونستند
گلابی به این گندگی![]()
من هم با سپنتا جدیدا خیلی مشکل دارم. اگر منطقه مخابراتی که مربوط به محل کارم میشه های وب رو راه اندازی کنه از سپنتا دیگه نمیگیرم
من با های وب هیچ مشکلی الان ندارم به جز مواقعی که کل اینترنت کشور سرعتش کم میشه.
از شنبه هفته پیش بدجوری اینترنت داغون شده اصلا نمیشه یه دست بازی کرد . یه هفته است زنگ میزنم همش میگن فردا پس فردا درست میشه....
اقا سپتا این هفته دهن منو سرویس کرده
بگذریم از ان قضیه شنبه و دوشنبه بابت مشکل gateaway و پهنای باند تهران که باعث کاهش سرعت سراسری شده بود
پریشب دیشب و امروز ظهر پینگش هی کیلویی میره بالا تا 400 500 تا برای ای پی های خرجی و 4.2.2.4 / 4.2.2.3 / 8.8.8.8
بقیه چی مشکلی ندارند ندیدند؟
من هم از شنبه با همین مشکل مواجه هستم
وقتی فایل میزارم برای دانلود سرعت هی کم میشه تا برسه به 10 کیلوبایت
بعد با همین 10 کیلو ادامه پیدا میکنه تا مودم رو روشن و خاموش کنم.
بعد باز هم همین اتفاق تکرار میشه
سپنتا میگه ایراد از مودمه. اما من 3 تا مودم عوض کردم.
زنگ زدم پشتیبانی میگه پینگ تا زیر 800 خوبه!!!!!!!!!!!! اینو گفت ولش نکردم هر چی از دهنم بیرون امد گفتم
بعد زدم دفتر تهران ( 7 تیر) با مسئول فنی شون صحبت کردم ادم حال میکنه با یک نفر فنی مثل خودش صحبت کنه می گفت ما این مشکل را داریم دست مخابرات هست هی دارند این هفته تست می کنند
گفت مشکل پینگ رو برات پی گیری می کنم 1 ساعت دیگه بم زنگ بزن
این هفته افتضاح بود
امروز صبح افتضاح, سرعت نوسان و تو 30 کیلو است
هرچی ریست میکنم تهنا یک مسیر روتینگ میده
افتضاح
ما هم 2 هفته دیگه به پایان اشتراک سالیانه ام می رسم فکر برم 1 مگ نامحدود های وب رو بگیریم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)