نه عزيز اون وقتيه كه برنامه هاي خود سامي نصبه الن 163 مگا آزاد براي رم و 59 مگا براي main memory داره كه به نظرم برنامه ها رو بايد اونجا نصب نكرد مگر فارسي ساز....
اين رامو حتما نصب كنيد بسيار سرعت گوشي خوب ميشه ....و هنگ نميكنه !!!!![]()
نه عزيز اون وقتيه كه برنامه هاي خود سامي نصبه الن 163 مگا آزاد براي رم و 59 مگا براي main memory داره كه به نظرم برنامه ها رو بايد اونجا نصب نكرد مگر فارسي ساز....
اين رامو حتما نصب كنيد بسيار سرعت گوشي خوب ميشه ....و هنگ نميكنه !!!!![]()
فارسی ساز:
طریقه نصب :
این فایل رو روی گوشی کپی کنید و از روی گوشی نصب نمایید.
بعد از تمام شدن نصب گوشی را خاموش و روشن کنید
هنگام بالا آمدن گوشی از شما کد رجیستر برنامه پرسیده می شود. بدون وارد کردن هیچ حرفی OK کنید تا برنامه رجیستر شود.
SMS فارسی و صفحات اینترنت را با اینترنت اکسپلورر به درستی نشان می دهد.
برای تایپ فارسی در قسمت Setting>input گزینه "فی جیبی ع"را انتخاب کرده و options را بزنید و keys language را به فارسی تغییر دهید.
هر جا نیاز به تایپ فارسی داشتید از انواع کیبورد گزینه آخر ( ی جیبی ع ) را انتخاب کنید.
برای تایپ حرف ی در وسط کلمه توسط کیبورد فارسی کلید Shift را زده و ی را تایپ کنید.
تاریخ گوشی عربی می شود برای تغییر آن به انگلیسی از setting>system>regional setting گزینه English را انتخاب کنید.
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
M8800 pixon اگه این گوشی جی پی اس وWiFi داشت میخریدمش ولی باز امنیا ازش سر تره
آقا مسیح شما برای GPS از چه نرم افزاری استفاده می کنی ؟
از Garmin ؟
من از Garmin استفاده می کنم اما نقشه هاش جالب نیستن ، مثلاً من نقشه ایرانشو زدم ، فقط تهرانو خوب ساپورت می کنه ، بقیه جاهارو نه.
مثلاً من که اهوازم توی نقشه فقط چند تا خط می بینم که همش موقع حرکت با ماشین ازشون خارج می شم.
راستی فارسی ساز کامل که گوشی رو خراب نکنه چی ؟
هرچی تاحالا زدم یا برای گوشی مشکل ایجاد می کردن ، یا فارسی رو بصورت حروف جدا از هم و برعکس نشون می دادن ، هیچ فارسی سازیم ندیدم که کلمات فارسی رو توی Opera درست نشون بده.
مثلاً این آخری که زدم همونیه که تقویم و اوقات شرعیم باهاش نصب میشه ، بد نیست فارسی رو درست نشون می ده ، اما اونقدر توی گوشی اختلال ایجاد می کنه که قیدشو زدم. مثلاً هربار که Phone book رو باز می کنم ارور می ده و دیر می ره توش.
یا انیمشن Motion sensor رو نمی شه تغییر داد.
قبلاً فکر می کردم تقصیر K3 بیچارست . اما حالا دیدم نه مال اینه تا اینو می زنم اینجوری می شه.
یه فارسی ساز بی مشکل سراغ داری ؟
دوست عزیز فارسی ساز رو گوشی کپی کردم اما مشکل اینجاست که نصب نمیشه ! داخل پوشه setup که هست نصب نمیشه و صفحه گوشی کاملا سفید میشه و چیزی که نشون بده فارسی ساز نصب شده معلوم نیست![]()
Last edited by police-force; 03-01-2009 at 00:07.
بله، از گارمین استفاده میکنم. من چیز بهتری پیدا نکردم راستش. اگر هم که هزینه مالیش مهم نباشه واست، گوگل مپ فوق العاده عالی هست ولی خوب باید به اینترنت هم همزمان وصل باشی چون نقشه ها رو از روی اینترنت دانلود میکنه. اگر خواستی بگو آموزشش رو بگزارم.
والا فارسی ساز هم حکایتش تو این گوشی از اون حکایتهاست! هر کدوم یه سری مشکل دارن. من خودم تا حالا بهش نیاز نداشتم. هرکس هم اس ام اس فارسی زده گفتم نمیبینم انگلیش بده!
بنظرم بهتره یه کم دیگه صبر کنیم ببینیم این جناب سامسونگ قصد داره رام JV بعدی رو arabic support بده یا نه!
این یه فایل CAB هست که شما باید رو گوشیت اجرا کنیش. فایل setup نداره که!
خوب، اینو خودم الان نصب کردم! تا جایی که تست کردم هیچ مشکلی نداشته. حروف گ و چ و پ و ژ رو هم پشتیبانی میکنه! گویا تنها ایرادش هم اینه که نمیشه حذفش کرد!
دانلود:
پسورد فایل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AlirezA
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masih60; 03-01-2009 at 01:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)