تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 142 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    واسه PC قیمتی که دارم 49 تومنه
    همه هم بلا استثنا چینی هستن (حتی فروش داخلی آمریکا!!) قیمت از 35 بالاتر ندید ! من خودم 30 گرفتم(لباف)
    درضمن دسته 360 رو تا 28 تومن هم قیمت گرفتم ولی چون d-padش پایین بود نخریدم.
    [/RIGHT]
    آقا چرا اختلاف قیمت زیاد هست ؟! آدم شک میکنه !! . غیر از برچسب یشت دسته دیگه به چی باید حواسم باشه ؟!

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اینایی که تو توپخونه هست رو ندیدم.

نمیدونم بسته بندیش چه طوریه و آیا اصله یا نه

ولی اونی که تو هایپر دیدم دقیقاً همون بسته بندی اصلی رو داره که تو اینترنت هم میتونید ببینید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه این پلاستیک ها رو کجا دارن یا اینکه این تعمیرگاهی که اون دوستمون گفتن چیه؟مثلا تعمیر لوازم خانگیه چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    یکی از رفقام یه دسته فراسو مدل fgp -545 خریده و یه مشکل بزرگ داره اونم اینه که تو بعضی از بازی ها مثل فیفا 10 کار نمیکنه و چندتا بازی دیگه.من تونستم دسته اش رو تو 4 تا بازی راه بندازم و درست عمل کنه ولی تو بقیه نشد که نشد.راستی تو ویندوز درست نصب شده(ویندوز xp ) چون همه دکمه ها درست کار میکنه وهمه چیز درسته.
    اگه راه حلی داره که این دسته تو فیفا درست کار کنه لطفا بگید.و اگه بشه یه برنامه ای چیزی معرفی کنید که بشه با این دسته هم اون حرکات نمایشی تو فیفا 10 رو انجام داد ممنون میشم.
    پیشاپیش سپاسگذارم.

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

منم امروز رفتم و گیم ید 360 رو به قیمت 35 چوق خریدم . قیمتشم چنتا مغازه ای که سوال کردم یا دیدم فیکس همین 35 تومن بود . توی این بسته بندی :

برای دسته ی سایبورگ هم مغازه های بر تویخونه و لباف رو گشتم ولی چون دیگه جونی برای نمونده بود سراغ طبقه های بالا نرفتم . سایبورگ رو فقط یه نفر حدود 45 قیمت داد .

فقط بعد از یه نموره بازی کردن با گیم ید یه سئوال بنیادی/فلسفی برام ییش اومده. اونم اینکه ، ملت چجوری با گیم ید بازی میکنن آخه ؟ همش انگشتام تو هم گره میخوره

.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام .

منم امروز رفتم و گیم ید 360 رو به قیمت 35 چوق خریدم . قیمتشم چنتا مغازه ای که سوال کردم یا دیدم فیکس همین 35 تومن بود . توی بسته بندی
    برای دسته ی سایبورگ هم مغازه های بر تویخونه و لباف رو گشتم ولی چون دیگه جونی برای نمونده بود سراغ طبقه های بالا نرفتم . سایبورگ رو فقط یه نفر حدود 45 قیمت داد .
    فقط بعد از یه نموره بازی کردن با گیم ید یه سئوال بنیادی/فلسفی برام ییش اومده. اونم اینکه ، ملت چجوری با گیم ید بازی میکنن آخه ؟ همش انگشتام تو هم گره میخوره
    .
    قمیت خوبی خریدی
    مبارک باشه
    خوب همونطور که گفتم دسته های 360 باید بهش عادت کرد اولش برا همه یکم غیرعادیه برای همین اونهایی که با دسته های PS بازی میکردن کلا ازش ناراضی ان چون با سبک PS کار کردن و به اون عادت کردن
    موفق باشی

7. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

آقا دسته ی ps3 رو نمیشه وصل کرد؟؟؟
    اون خیلی بهتره

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

آقا دسته ی ps3 رو نمیشه وصل کرد؟؟؟
    اون خیلی بهتره
    اگه بشه باید رسیورشو گیر بیاری اونم ساخت سونی نیست و کاره شخصی هست تو ایران به احتمال 90% پیدا نمیشه و اطمینانی بهش نیست و مشکل اصلی هم اینه که پشتیبانی ازش نمیشه و سازنده های بازی بزرگ معمولا دسته های اینجوری تو بازیشون شناخته نمیشه و تقریبا میشه مثله همین دسته 2 3 تومانی ها !!
    ولی الان خوشبختانه یا متاسفانه چون XBOX 360 ماله مایکروسافته و ویندوز هم، بنابراین پشتیبانی از چیپست XBOX میشه
    PS3 دسته اش از بلوتوث استفاده نمیکنه (به احتمال قوی چون چیزی دربارش تو اینترنت نیست)
    موفق باشید
    Last edited by FerineFast; 28-08-2010 at 16:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه این پلاستیک ها رو کجا دارن یا اینکه این تعمیرگاهی که اون دوستمون گفتن چیه؟مثلا تعمیر لوازم خانگیه چیه؟
    دوستان محبت کنین جواب بدین

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

اگه بشه باید رسیورشو گیر بیاری اونم ساخت سونی نیست و کاره شخصی هست تو ایران به احتمال 90% پیدا نمیشه و اطمینانی بهش نیست و مشکل اصلی هم اینه که پشتیبانی ازش نمیشه و سازنده های بازی بزرگ معمولا دسته های اینجوری تو بازیشون شناخته نمیشه و تقریبا میشه مثله همین دسته 2 3 تومانی ها !!
    ولی الان خوشبختانه یا متاسفانه چون XBOX 360 ماله مایکروسافته و ویندوز هم، بنابراین پشتیبانی از چیپست XBOX میشه
    موفق باشید
    آخه وی موت که برای وی هست سیگنال بلوتوث میفرسته و کامپیوتر هم به عنوان گیم پد اونو مشناسه میخواستم بپرسم کسی دسته ی ps3 رو تست نکرده؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •