سلام.
آقا چرا اختلاف قیمت زیاد هست ؟! آدم شک میکنه !! . غیر از برچسب یشت دسته دیگه به چی باید حواسم باشه ؟!
سلام.
آقا چرا اختلاف قیمت زیاد هست ؟! آدم شک میکنه !! . غیر از برچسب یشت دسته دیگه به چی باید حواسم باشه ؟!
من اینایی که تو توپخونه هست رو ندیدم.
نمیدونم بسته بندیش چه طوریه و آیا اصله یا نه
ولی اونی که تو هایپر دیدم دقیقاً همون بسته بندی اصلی رو داره که تو اینترنت هم میتونید ببینید.
دوستان کسی نمیدونه این پلاستیک ها رو کجا دارن یا اینکه این تعمیرگاهی که اون دوستمون گفتن چیه؟مثلا تعمیر لوازم خانگیه چیه؟
با سلام
یکی از رفقام یه دسته فراسو مدل fgp -545 خریده و یه مشکل بزرگ داره اونم اینه که تو بعضی از بازی ها مثل فیفا 10 کار نمیکنه و چندتا بازی دیگه.من تونستم دسته اش رو تو 4 تا بازی راه بندازم و درست عمل کنه ولی تو بقیه نشد که نشد.راستی تو ویندوز درست نصب شده(ویندوز xp ) چون همه دکمه ها درست کار میکنه وهمه چیز درسته.
اگه راه حلی داره که این دسته تو فیفا درست کار کنه لطفا بگید.و اگه بشه یه برنامه ای چیزی معرفی کنید که بشه با این دسته هم اون حرکات نمایشی تو فیفا 10 رو انجام داد ممنون میشم.
پیشاپیش سپاسگذارم.
سلام .
منم امروز رفتم و گیم ید 360 رو به قیمت 35 چوق خریدم. قیمتشم چنتا مغازه ای که سوال کردم یا دیدم فیکس همین 35 تومن بود . توی این بسته بندی :
برای دسته ی سایبورگ هم مغازه های بر تویخونه و لباف رو گشتم ولی چون دیگه جونی برای نمونده بود سراغ طبقه های بالا نرفتم . سایبورگ رو فقط یه نفر حدود 45 قیمت داد .
فقط بعد از یه نموره بازی کردن با گیم ید یه سئوال بنیادی/فلسفی برام ییش اومده. اونم اینکه ، ملت چجوری با گیم ید بازی میکنن آخه ؟ همش انگشتام تو هم گره میخوره
.
قمیت خوبی خریدی
مبارک باشه
خوب همونطور که گفتم دسته های 360 باید بهش عادت کرد اولش برا همه یکم غیرعادیه برای همین اونهایی که با دسته های PS بازی میکردن کلا ازش ناراضی ان چون با سبک PS کار کردن و به اون عادت کردن
موفق باشی
آقا دسته ی ps3 رو نمیشه وصل کرد؟؟؟
اون خیلی بهتره
اگه بشه باید رسیورشو گیر بیاری اونم ساخت سونی نیست و کاره شخصی هست تو ایران به احتمال 90% پیدا نمیشه و اطمینانی بهش نیست و مشکل اصلی هم اینه که پشتیبانی ازش نمیشه و سازنده های بازی بزرگ معمولا دسته های اینجوری تو بازیشون شناخته نمیشه و تقریبا میشه مثله همین دسته 2 3 تومانی ها !!
ولی الان خوشبختانه یا متاسفانه چون XBOX 360 ماله مایکروسافته و ویندوز هم، بنابراین پشتیبانی از چیپست XBOX میشه
PS3 دسته اش از بلوتوث استفاده نمیکنه (به احتمال قوی چون چیزی دربارش تو اینترنت نیست)
موفق باشید
Last edited by FerineFast; 28-08-2010 at 16:25.
دوستان محبت کنین جواب بدین
آخه وی موت که برای وی هست سیگنال بلوتوث میفرسته و کامپیوتر هم به عنوان گیم پد اونو مشناسه میخواستم بپرسم کسی دسته ی ps3 رو تست نکرده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)