تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 96 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تعداد پستهات رو به 10 برسون تا بتوني پيغام خصوصي بدي.تو آدرست رو بفرست بقيه رو وللش
    سلام
    ببخشید شما می تونید این آپدیت ها رو برا یمن هم ارسال کنید
    لطفا خبرم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

لیگ ایران را داره اما بازیکناش اصلی نیستند.
    شما می تونی بازیکنان را خودت ادیت کنی.می تونی بی خیال قیافشون بشی.می تونی چهرشون را هم ادیت کنی.
    کلاً در بخش ادیتور دستمون خیلی بازه

3. این کاربر از zibarezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به زودی اطلاعات جامعی از بازی در اختبار می ذارم.انواع فرمیشن ها،چگونگی تمرین دادن،مسائل روحی و روانی تیم،استفاده به جا از بازیکنان در سیستمهای مختلف،ساخت ورزشگاه جدید و ...

این بازی در ابتدا کمی تو ذوق میزنه.فرواردها گل نمی زنند،هافبکها خوب پاسکاری نمی کنند و ... باید مسائلی را رعایت کرد تا تیم رو بیاد.
    من تیم لستر را گرفتم دسته 3 انگلیس بعد از 13 بازی هنوز نباختم و فقط یه مساوی دارم.
    به زودی در خدمتم.

داره خودمونی میشه M.Z.KAKA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    King Abdol Great

پيش فرض

سلام

عزیزان کسی میدونه چرا دستیارا اینقدر استرسشون میره بالا..؟
    من هر فصل تقریباَ همه دستیارام و از تیم باید بریزم بیرون......!

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اطلاعات کلی بازی(1)
    من هر چی به ذهنم برسه بدون رعایت ترتیب اینجا می نویسم:
    نکته1:
    اگر می خواهید از چیت استفاده کنید و به دنبال خرید و ولخرجی های گنده هستید حتماً مالک باشگاه باشید نه یک مربی خالی چون اگه وسط فصل یه بازیکن چشمتون را بگیره و بخواهید یه پیشنهاد بالا به وی دهید،هیئت مدیره اجازه ولخرجی به شما نمیده اما اگه صاحب باشگاه باشید می تونید هرکاری خواستید با پولتون بکنید.

نکته2:
    کلاً یه چیزی تو مایه های یک ماه و یک هفته از ابتدای شروع مربی گریتون تا اولین بازی وقت دارید.من توصیه می کنم اول از همه دو تا کمک مربی استخدام کنید همراه با مربی بدنساز و یک روانشناس.
    بعد از استخدام مربی،در بخش تمرینات و تمرینات گروهی شما می تونید تیمتون را به سه بخش تقسیم کنید(بدون در نظر گرفتن مربی دروازه بانها).بعضی از این بخشها عبارتند از MAD،DMA و ...
    MAD یعنی چی؟یعنی تیمتون به سه بخش Midfielder ،Attack و Defender تقسیم شده.بخش اول مربی می خواد که بیشتر کارش با خط میانه باشه و بخش آخر یعنی Defender مربی می خواد که کارهای دفاعی را خوب بلد باشه.پس در استخدام مربی هم دقت کنید.

نکته3:
    بهتره قبل از فصل تیمتون را به یک کمپ تمرینی ببرید و بهتره جایی را انتخاب کنید که به بالا رفتن قدرت بدنی تیم اضافه کنه.تمرینات را هم طوری برنامه ریزی کنید که حداقل بیست درصد به کارهای بدنسازی پرداخته بشه.

نکته 4:
    یادتون باشه انجام تمرینات بدنسازی درسته که قدرت بدنی یا همون fitness را بالا میبره اما به شدت انرژی خالی میکنه از بازیکن.پس حتماً یادتون باشه تیم سه هفته بیشتر کار بدنسازی نکنه چون شما فقط اونوقت دو هفته وقت دارید هم انرژی بازیکنان را برگردانید هم کار تاکتیکی انجام دهید.
    همیشه من تمرینات قبل از فصل را طوری می چینم که انرژی و قدرت بدنی تیمم در طول فصل بالای نود هست.الآن رسیده به 97 درصد.

نکته 5:
    در طول اردوی تیمی حتماً چند تا بازی تمرینی برگزار کنید.کلاً قبل از فصی 7 یا 8 بازی تمرینی انجام بدید.یادتون باشه بازی با تیمه رزرو خودتون و تیم جوانان هم به شما کمک می کنه هم به اونها.کمک اونها به شما اینه که چون قاعدتاً اون تیمها ضعیفتر از تیم اصلی شما هستند با بردن آنها روحیه تیم بالا میره.
    البته از بازی با تیمهای قوی غافل نشید.اگه سه بعدی بازی می کنید و همیشه آویزون یک بازیکن هستید،بازی تمرینی با یک تیم قوی را حتماً سه بعدی تماشا کنید یعنی اینکه مربی بازیکن نباشید تا راحتتر بازی را آنالیز کرده و ضعف تیمتون را بهتر بفهمید.چون اگه یه بازیکن بردارید برای بازی اونوقت همش حواستون به بازی خودتون هست.

فصل شروع شد؟نکات طول فصل را بعد در خدمتتون هستم.
    آهان یادم رفت الکی در قسمت dressing room به بازیکنان قول ندید که تو فیکسی یا تو بهترین بازیکن من هستی یا دمت گرم خوب تمرین می کنی می ذارمت تو ترکیب.چون اگه در طول فصل از بازی بازیکنی که بهش گفتی تو بهترین منی خوشت نیاد و بذاریش بیرون اونوقت trust تیم پایین میاد و ...
    خداحافظ

7. 2 کاربر از zibarezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه مشکلی دارم اونم اینه که من وقتی بازی های لیگ رو به صورت سه بعدی تماشا می کنم بعد از اتمام بازی از صفحه خارج نمیشه ولی در بازی های دوستانه خارج میشه لطفا کمکم کنید که چگونه می تونم در بازی های لیگ از صفحه سه بعدی خارج شه
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی نیست به اون چندتاسوال من پاسخ بده ؟؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی نیست به اون چندتاسوال من پاسخ بده ؟؟؟!!
    وتاسوال هم درمورد youth داشتم اول اینکه چه کنم تیم های 11-12ساله هام قوی بشه بهتریین کمپ هارو ساختم توی کشورهای معروف ولی یه سریشون که حالا حالاتموم نمیشه یه سری هم که هیچ بازیکن خوبی توی این سن نمیدن -دوم درمورد وقتی سال تموم میشه ومیری سال بعد نمیشه کاری کرد کل تیم قبلی به تیم بالاترانتقال پیدا نکنه مثلا من توی تیم پایینم چندتا 11 ساله داشتم که حالا 12سالشونه ولی توی تیم 13-14ساله هاهستند (یه دوتا بازیکن خوب تو17-18ساله هام داشتم به دلایلی باهاشئن قراراداد نبستم الان از تیم 17-18 رفتند کجا میتونم پیداشون کنم اسمشون هم جستجو کردم فایده نداره ؟)ببخشید که سوالهازیادشد
    سوال اول:
    شما می تونی برای بازیکنانی که زبان انگلیسیشون(اگه تو کشور انگلیس باشی به فرض)ضعیفه معلم زبان بگیری.این اندکی در روند رشد بازیکن تاثیر میذاره.یا اینکه مربی جوانان خوب استخدام کن.یا مهمتر از اون اگه در تیم بزرگسالت چندتا دستیار داری،تیمهای رده های سنی پایینت را با تیم بزرگسال تمرین بده.
    سوال دوم را جوابی ندارم
    اما در مورد بازیکنانی که از تیمت جدا شدن:شاید بتونی در transfer history چیزی پیدا کنی،شاید.در مورد این جستجو می کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام...یه سوال
    این کرک برنامه برای جلوگیری از اخراج ، برای آپدیت 4 هم کار میکنه؟ من قبلا آپدیت 2 داشتم و کار میکرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من سوالی در مورد اخراج شدنم از باشگاه داشتم که بعداز یک فصل اخر فصل با وجودی که تمام شاخصها مثبته بازم بصورت ناگهانی اخراج میشم خواهش میکنم اگه امکان داره در این مورد توضیح جامعی بدید که چطور میشه این مشکل رو حل کنم از توضیح بالا چیزی دستگیرم نشد خواهشا سریعتر جواب بدید چون دارو برای 5ام بار تلاش می کنم که این بازی انجام بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •