آقا یه سوال از همه ان 79 دارها میخواستم بپرسم اونم اینه که آیا اسکرین سیور ساعت فابریک گوشی شما هم کار نمیکنه وبعد از چند لحظه صفحه سیاه میشه؟؟؟؟ خواهشن جواب بدید.
آقا یه سوال از همه ان 79 دارها میخواستم بپرسم اونم اینه که آیا اسکرین سیور ساعت فابریک گوشی شما هم کار نمیکنه وبعد از چند لحظه صفحه سیاه میشه؟؟؟؟ خواهشن جواب بدید.
دوست من اگه Sleep Mode رو خاموش کنید و حالت اسکرین سیور رو فعال کرده باشین مشکلتون حل میشه ..
saman-tci عزیز لطفا دقیقتر توی منوهای گوشی توضیح بدین ممنون میشم.
راستی کی میدونه این تم هایی که من نصب کردم رو چطوری میتونم حذفش کنم .هر کاری کردم نشد????
دوستان منم هم هستما لطفا منو از سردرگمی در بیارید
ضمنا این گوشی چند وقتیه تو بازار همدان پیدا نمی شه ، فروشنده ها میگن واردات نداره ،واقعا اینجوریه؟
دوست من
تا جایی که من میدونم، اصلش چینیه.
اینی که من خریدم و الآن چند ماهه که دارمش، خیلی خوبه و هیچ مشکلی هم تا حالا پیدا نکرده.
سلام دوستان..
من تازه یه گوشی N79 گرفتم و تاحالا نوکیا نداشتم وچیزی از ساین کردن و پچ و آپدیت و این برناده ها نمیدونم..
لطفا میشه بگید من اولین برنامه ای که باید نصب کنم چیه؟؟
شما اولین کاری که باید بکنین در تاپیک زیر درخواست بدین
برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود)
بعد نیاز به هک گوشی دارین تا برنامه ها بدون نیاز به ساین نصب بشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه لازم برای این کار hello ox هست فقط خودش نیاز به ساین داره
نوکیا : هک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
این هم برنامه freeSigner برای ساین hello oxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه آموزش هم برات مینیویسمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه رو نصب کن
تاریخ گوشی باید به روز باشه
توی free signer به setting برو
sign cert رو انتخاب کن و مسیر فایل cert رو که گرفتی بهش بده
بعد sign key رو انتخاب کن اینبار مسیر فایل key رو بده
حالا add task رو بزن و آدرس hello ox رو بده
sign sis رو انتخاب کن و بعد Go
تموم شد حالا کنار برنامه hello ox یه فایل جدید اومده که آخرش _signed هست . نصب کن و حال کن
Last edited by mamo; 01-11-2009 at 19:36.
sleep mode کجاست تا خاموشش کنیم؟ میشه آدرسشو بگین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)