الان اهواز 380 دارن می فروشن ! کجا نیومده پایین ؟
الان اهواز 380 دارن می فروشن ! کجا نیومده پایین ؟
الان كرج 400 تا 430 می فروشن !!
هنوز گرونه!!! نمي تونم بخرم
دوستان منتظر پایین اومدن قیمت گوشی باشین ....
.
من دیروز علاالدین بودم فروشندگانی که جنسشون رو قبلاً گرفتن قیمتهاشون گرونه ... ولی کسانی که توی این 3 4 روزه جنس خریدن یا وارد کردن قیمتاشون پایین اومده ...
مثلاً دیروز n82 توی بیشتر مغازه ها 340 بود ولی طبقه 5 6 علاالدین 305 میدادن ... چرا ..؟ چون بارشون تازه رسیده و به قیمت جدید خریدن ... برای همین اگه یک هفته صبر کنید قیمت گوشیها پایین میاد
قیمتش با ورود گوشی های جدید پایین تر میاد ولی نه اینکه انتظار داشته باشید بشه 300 !! فوقش بشه 370 مثلا
در ضمن اگه دقت کرده باشید قیمت گوشی مثه n95 8g چند وقته تا حدودی تثبیت شده و اون بالاها مونده . بلاخره قیمت گوشی تا یجایی میاد پایین و بلاخره لااقل قطعاتش یه ارزشی دارن ! به نظر من زیر 380 به این زودی ها عمرن بیاد
سلام من میخوام از اونهایی که این گوشی را دارن برام بگن این گوشی چطوری است و چه معایب و مزایایی داره کیفیت عکس - ریل گوشی - هنگ کردن گوشی - سرعت - و...
سلام
قبل از اینکه گوشیمو فرمت کنم موقع تماس عکس تماس گیرنده به صورت تمام صفحه نمایش داده میشد اما بعد از فرمت کردن عکس به صورت کوچک نمایش داده میشه
چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟
اگه از بکاپ contact استفاده میکونید ، تصاویر انتخابی را پاک و دوباره انتخاب کنید . درضمن اگرم خود عکس از گوشیتون حذف بشه ، عکس کوچک نشون داده میشه
لطفا یک دیکشنری که روی این گوشی جواب میده معرفی کنید.
چه طوری باید نقشه شهرها رو روی گوشی بریزم . یه سی دی گرفتم همه نقشه ها رو داره دو تا برنامه هم روش هست
garmin & smart com .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)