چرا؟به نظرم حالا که دیر اومده توی کار 8 مگاپیکسلی ها باید یه چیز خوبی معرفی کنه.
چرا؟به نظرم حالا که دیر اومده توی کار 8 مگاپیکسلی ها باید یه چیز خوبی معرفی کنه.
xperia جدید آخ جوووووووووووووووووووون خدا کنه از X1 بالا تر باشه با WM 6.5 و اتو رتیت و مانیتور بزرگ تر و سی پی یو قوی ترو خلاصه ترو ترو تر
دلم لک زده این اکسپریا جدیده بیاد که احتمالا سونی اریکسون با x1 تجربه موفقی داشت ببینیم ادامه کار چیکار میکنه البته اینم بگم خداییش توی x1 کم نذاشته ولی چون انتظار همه بیشتر داره میشه از این کمپانی بهتره x بعدی بیان به بازار
یه مشت از خدا بی خبر منو اغفال کردن .. به جان حاجی خبر ها درسته منتهی سونی اریکسون خود درگیری داره یهو روز موعود نظرش عوض میشهحميد اين همه گفتي هيكارو هيكارو .. اينه هيكاروت؟ اه اه
خبرات خوبه ولي حيف كه به واقعيت نمي پيوندن!
ها یه خبر ضد حالم بدم که تو چند ماه آینده سایبر شاته بهتر از c905 معرفی نمیییییییییییییشه !! نزدیکای کوارتر سوم 2009 یکی میاد ... به هر حال تو بارسلون معرفی نمیشه.
داشتم تو این یه ماهه مو می کاشتم ! هر هرکجایی حمید کچل ؟
آره کرولا معرفی میشه با سیمبین9.4 ولی تاچ نیست
واقعا ها ال سی دی 3 اینچی میزاره بدون تاچ.. فکر کنم میخواد بازار n97 رو خراب نکنه .
سلام بر تو داش حامد....ایول به شماها که تاپیک رو نزاشتین بمیرهایول به حمید.کجایی بابا.دلمون برات تنگ شده بود.
امیدواریم که با دست پر بیان توی میدون.دی...
8 مگاپیسکلی نوکیا هم دیدن داره.زوم اپتیکال رو شاخشه.
ها منم امیدوارم .. خوب حالا خفن مفن معرفی کنه , هشت ماه دیگه ریلیز کنه طوری نیست
زوم اپتیکال رو فکر نکنم. ولی میگن عکسهای بسیار خوبی میگیره .
آره به خدا ما هم عادت كرديم! يه چيزي بده كه بشه باش پز داد حالا نيومد هم نيومد!ها منم امیدوارم .. خوب حالا خفن مفن معرفی کنه , هشت ماه دیگه ریلیز کنه طوری نیست
كوووو؟ نشون ما هم بده! بابا اينا همش دلخوشيه! اسم تاپيكو عوض كنيم بكنيم كلوپ افسانه هاي سوني اريكسونxperia جدید آخ جوووووووووووووووووووون خدا کنه از x1 بالا تر باشه با wm 6.5 و اتو رتیت و مانیتور بزرگ تر و سی پی یو قوی ترو خلاصه ترو ترو تر
يه خبر بود چند تا صفحه قبل گذاشته بودم كه چند تا گوشي تاپ سكرت سوني را دزديده بودن ... نفهميدي چي بوده؟ نكنه اين c903 بوده؟ اه اهیه مشت از خدا بی خبر منو اغفال کردن .. به جان حاجی خبر ها درسته منتهی سونی اریکسون خود درگیری داره یهو روز موعود نظرش عوض میشه
خداي من گواه اگه توي دو ماه سوني اريكسون گوشي شاخ معرفي كرد كه كرد وگرنه من اسم خودم رو از ليست هوادارانش عوض مي كنم! حالا ببين من كي گفتم! ميدوني الان چند ماه گوشي خفن نديديم؟ 1 سالي ميشه كه من گوشي خوب از سوني نديدم!
Wm 6.5 رو رو حساب گفتم چون قراره تو همون نمایشگاه معرفی بشه و 3تا گوشی هم که این سیستم عامل رو دارن هم باهاش معرفی میشه
کسپریای جدیدم که قراره معرفی بشه ممکنه یکی از این سه تا باشه البته اگه wm باشه
با این قسمتش شدیدا موافقم البته من که از شما هم دلسر تر شدم اصلا امیدی به سونی ندارم یه ساله سونی داره اینطوری کار میکنه --->
فقط میتونم اینکار کنم![]()
ممکنه معرفی بشهها یه خبر ضد حالم بدم که تو چند ماه آینده سایبر شاته بهتر از c905 معرفی نمیییییییییییییشه !! نزدیکای کوارتر سوم 2009 یکی میاد ... به هر حال تو بارسلون معرفی نمیشه.
مگه همین x1 لعنتی نبود؟
تو بارسلون معرفی شد
اکتبر ریلیز شد
8 ماه بعدش
این کارش رو سونی اریکسون بذاره کنار که خوبه
الان دیگه سونی باید از اریکسون جدا بشه
منم میرم طرف سونی
اریکسون چون اروپاییه ممکنه به مشکلات مالی خورده باشه
اگه کلا تر بزنن و جدا هم نشن از هم منم از سونی اریکسون میکشم بیرون
سمت نوکیا که نمیرم
سامسونگ هم که از فاصله 2 سانتی زمین بخوره نابود میشه طرف اونم نمیرم
ال جی هم که متنفرم ازش
بقیه هم که هیچی
میرم سمت general mobile
![]()
[
سمت نوکیا که نمیرم
سامسونگ هم که از فاصله 2 سانتی زمین بخوره نابود میشه طرف اونم نمیرم
ال جی هم که متنفرم ازش
بقیه هم که هیچی
میرم سمت general mobile
[/quote]
کاملا تایید میشه
منم خیلی از این خوشم اومد ولی یه جورایی شبیه دیاموند هستش
به نظرم X بعدی اگر معرفی بشه
اول ویندوز موبایل 6.5 روش هست.
دوم کیبورد نداره.سوم هم accelerometer داره.
TV out هم خواهد داشت.
شاید دوربینش 5 بشه.
اینها رو از خودم در وکردم.
خوبه؟اینها رو از روی شناختی که از SE دارم گفتم.
Last edited by hamed1297; 29-01-2009 at 12:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)