آقای registered user جان در هر صورت بهترین گارانتیو برا من اعلام کنید تا چند وقت دیگه می خوام بخرما!!!!
آقای registered user جان در هر صورت بهترین گارانتیو برا من اعلام کنید تا چند وقت دیگه می خوام بخرما!!!!
عزیز جون اصلا گارانتی اصلی مهم نیست متعلقات گارانتی مهم هست یعنی ایا مشکلی پیش بیاد یارو ازت تحویل میگیره یا می گه نه و اله و بله البته گارانتی اونقدر ها که فکی میکنی مهم نیست و مشکل اینه که شماها فکی میکنین بعد از دو روز لب تاب خراب میشه این اشتباه است عزیزم به این سادگی ها هم نیست
سلام ببخشید شاید این سوال من تکراری باشه ولی گشتم نبود می خواستم بگم من میخوام از لب تاب خود یک سی دی ریکاوری یا دی وی دی تهیه کنم باید از کجا شروع کنم hp dv5-1199
start ==> recovery managment
خسته نباشید
ولی بالاخره بعد از هزار سالکه خراب بشه باید یه جا ببرمش
اون موقع برم پیش کی؟؟؟
من میخوام در طول مدتی که با لپ تاپ دارم زندگی می کنم مثل این باشم:یعنی راحت
یکی یه خوبشو معرفی کنه اگه آدرس سایتشم بگید ممنون میشم![]()
راستی علاوه بر شوال قبل dv5-1199 فقط Special Ediion هست یا معمولیم داره
خواستم نظرتون رو در مورد گارانتی ایران و بین المللی که لپتاپ های hp رو گارانتی میکنه بدونم به خصوص گارانتی ایران که 60 هزار تومن است
این پست را مطالعه فرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شنیدم که بعضی از نوت بوک ها اینترنت پر سرعت دارند اون هم بدون اتصال کابلی لطفا دربارش توضیح بدهید
بله اتصال از طریق شبکه بیسیم (وایرلس) و تمام نوت بوک ها نسل جدید WiFi رو دارند
کافیه در یک محیط که یک روتر و اکسس پوینت داره برید ، از رئیس شبکه اجازه بگیرید و با یک یوزر و پسورد ، توی شبکه رجیستر کنید و از اینترنت استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)