سلام دوستان من یک فایل دانلود کردم که قیافه منوی بازی رو تغییر میده ( از یک سایت خارجی گرفتم ) پسوند این فایل dkz هست . میدونم که باید با برنامه Dkz studio اینو وارد کنم اما نمیدونم باید کدوم فایل رو باز کنم لطفا راهنمایی کنید .
سلام دوستان من یک فایل دانلود کردم که قیافه منوی بازی رو تغییر میده ( از یک سایت خارجی گرفتم ) پسوند این فایل dkz هست . میدونم که باید با برنامه Dkz studio اینو وارد کنم اما نمیدونم باید کدوم فایل رو باز کنم لطفا راهنمایی کنید .
سلام
فايل رو ب با dkz باز كن بعد فايل يا فايلهاي درونش رو اكسپورت كن داخل يك فولدر بعد با dkz ايپورت كن
دوستان توی این تاپیک منوهایی که برای pes6 ساختم گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همه
اگه ميشه يه اپشن فايل ليگ برتر بذاريد كه چهرها و پيراهن ها در كيت سرور ساخته بشه نه تو بخش اديت خود پي اس 6 چون چهره ها غير واقعي ميشن
اقا من يه كيت سرور فكركنم ورژن 6.5.3 باشه دانلود كردم كسي طرز استفاده ازش رو به من ياد ميده
سلام
پيراهن ها و چهره ها رو خودت بايد با كيت سرور ايپورت كنيبا سلام خدمت همه
اگه ميشه يه اپشن فايل ليگ برتر بذاريد كه چهرها و پيراهن ها در كيت سرور ساخته بشه نه تو بخش اديت خود پي اس 6 چون چهره ها غير واقعي ميشن
------------------
آموزش كامل كيت سور:اقا من يه كيت سرور فكركنم ورژن 6.5.3 باشه دانلود كردم كسي طرز استفاده ازش رو به من ياد ميده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SAJAD DP; 05-10-2007 at 02:31.
مي خواستم به جاي عكس آدريانو عكس ديگري بگذارم
اما نمي دانم چطوري ؟
بايد باز برنامه GGs يا DKz اينكارو بكني
نقل و انتقالات جديد ميشن-اسم بازيكنان و تيمها و ورزشگاهها و .. درست ميشن و چيزهاي ديگه
براي Pes 6
يعني چي آپشن فايل بدون تغييرات ؟
خب پاك كن ميشه مثل روز اول
قافه ها از توي اديت مثل خودشون اديت ميشن
قافه هاي رو با كيت سرور تنظيم
ببخشيد كد عكس آدريانو رامي خواستم
چون با dkz باز كردم چيزي سر در نياوردم
ممنون مي شوم يك آموزش باحال بدي .
ببخشيد كد عكس آدريانو رامي خواستم
چون با dkz باز كردم چيزي سر در نياوردم
ممنون مي شوم يك آموزش باحال بدي .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)