اين اخر ها همه تون قاتي كريد ها نگو نه اولاش رو خوب اومده بوديد
اين اخر ها همه تون قاتي كريد ها نگو نه اولاش رو خوب اومده بوديد
لحظه ها را پشت سر میگذاریم تا به خوشبختی برسیم * غافل از ان که خوشبخی در همان لحظاتی بود که پشت سر گذاشتیم![]()
بعد از ثابت کردن یک آدرس توسط atuo ---- چطوری می شه انو سیو کرد و برای ساخت ترینر توسط برنامه ای مثل
cheat engine ازش استفاده کرد ؟
پس از ثابت کردن یه آدرس توسط atuo ---- چه طوری می شه انو save کرد تا ازش برای ساخت ترینر استفاده کرد ؟
آیا میشه با برنامه ای مثل ARt money ترینری برای کانتر 1.6 ساخت که وقتی آنلاین بازی میکنی هم کار کنه؟
مثلا جونت تموم نشه؟
من يه ترينر براي كانتر 1.6 با برنامه Cheat Engine كه ضدضربه بشه ساختم از لينك زير ميتونيد دانلود كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من برای بعضی بازی هاترینر ساختم
دمتون گرم
ولی بعضی بازی ها آدرس رو عوض می کنن یعنی هر بار میری تو بازی (آدرس تعداد تیر تغییرمیکنه)
آیا راه حلی هست؟
سلام.
هواپیمای فوق جزء USA Commander In Chief میباشد.
این هواپیما بیش از 4 عدد اجازه ساخت نمیده!
آیا راهی برای برداشتن این محدودیت هست؟
آیا باید فایل خاصی رو هک کنم؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید.
MaNGOS ~ AMBER~
UDB + MaNGOS + ScriptDev2 + Patches
Compiled by ShivaJiva101
Latest Full Installation paq - for client v3.0.9
UDB 0.11.0 CS368 + MaNGOS 0.13.0 v7372
Link
Updates - for client v3.0.9کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UDB 0.11.0 CS370 + MaNGOS 0.13.0 v7476-v7528
Link
UDB 0.11.0 CS369 + MaNGOS 0.13.0 v7372-v7476کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Link
UDB 0.11.0 CS368 + MaNGOS 0.13.0 v6766-v7372کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم فایلهای جانبی منگوش .vmaps
Link
mapsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Link
dbcکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه با این ایرور روبرو شدید
The application does not started because her regulation of parameters is been mistaken. Reinstalling of application perhaps resolves the problem
این کارو انجام بدید
I solved it I upgraded to Service pack 2 And installed .NET Framework 3.5 now it works properly
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 04-04-2009 at 12:18.
ببخشید یه سوال
فلشها رو با چی می شه هک کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)