عزیز من 512 گرفتم نامحدود
برای کاربرهای عادی ماهیانه 119900 تومان هست
اما من با توجه به سطح کاربریم تو سپنتا که پلاتین هست 15% تخفیف شامل حالم میشه
حالا خودت حساب کن چقدر برای من در میاد
راستش من چون تورنت استفاده نمیکنم متوجه نمیشم
عزیز من 512 گرفتم نامحدود
برای کاربرهای عادی ماهیانه 119900 تومان هست
اما من با توجه به سطح کاربریم تو سپنتا که پلاتین هست 15% تخفیف شامل حالم میشه
حالا خودت حساب کن چقدر برای من در میاد
راستش من چون تورنت استفاده نمیکنم متوجه نمیشم
تازه اگه همه چی اوکی باشه 16 ، 16 اسمیه ، به 14 _ 15 فکر کن
من باز هم می گم ، دندون رو جیگر بذار ، اما پول تو دور نریز ( این کار تو به نظر عین پول دور ریختنه ، مشکلات رانژه رو ببین )
این شرکت که رقیبی نداره برای جذب مشتری ، پس هر بلایی که دلشون بخواد سرت میارن ، شک نکن
صبر کنی بهترهمن از وقتی که قراردادبستم با آسیاتک ، یک سال هم بیشتر طول کشید تا Pcm رو جمع کنن ، سوختم و ساختم ، چاره ای هم نداشتم ...
برو تو کار داتک ( هر چند که ازش بدم میاد و با این وایر لس هاش دهن ما رو سرویس کرد ، اما از این دزد که بهتره ) برون اون جا با اون پسره ، رییس اش ( اگه هنوز همون باشه ) صحبت کن ، برات مودم رو رزرو کنن ، بالاخره این قدر که داری برای افروز خودتو به آب و آتیش می زنی ، اگه برای داتک زده بودی ها ، الآن 7 تا مودم گرفته بود
باز هم فکر کن ، چیزی گیر من نمیاد ، می خوام خودت اذیت نشی
یا حق
سلام عزیز،
این مشکل سرعت تو برنامه های تورنتو تقریبا 4-5 روزه ولی قبلش همه چیز خوب بود.
مشکل دیسکانکتی هم نداشتم .
ظاهرا باید به شما دوستان به هر کدوم یک پ خ شخصی بدم تا بفهمین تورنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و نباید اینجا بحث بشه
در صورت ادامه رویه تذکر شدیدتر می گیرید.
پارس انلاین داره سرویس بی سیمشو چک می کنه ببین می تونی از سرویسش بگیری( در سایتش اطلاعات لازم رو نوشته).
لایزر هم همین طور به سایتش سر بزن.(یک سرویس با محدودیت حجمی و ارزانتر هم ارائه کرده که الان دیگر ارائه نمی کنه ظاهرا یک زنگ بزن بپرس)
شرکت طلیعه فنون گیتی( اسم سختر از این نبود بزاره رو شرکت؟؟؟؟؟)هم بی سیم ارائه می کنه یک سر به سایتش بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا باید به شما دوستان به هر کدوم یک پ خ شخصی بدم تا بفهمین تورنت تاپیک داره و نباید اینجا بحث بشه
در صورت ادامه رویه تذکر شدیدتر می گیرید.
دوست عزیز یعنی شما میگی اشکال از تورنته؟
اگه از تورنته یه ندا بدین بحث رو ببریم اونجا تا مشکل ما هم زودتر حل شه.![]()
پارس انلاین داره سرویس بی سیمشو چک می کنه ببین می تونی از سرویسش بگیری( در سایتش اطلاعات لازم رو نوشته).
لایزر هم همین طور به سایتش سر بزن.(یک سرویس با محدودیت حجمی و ارزانتر هم ارائه کرده که الان دیگر ارائه نمی کنه ظاهرا یک زنگ بزن بپرس)
شرکت طلیعه فنون گیتی( اسم سختر از این نبود بزاره رو شرکت؟؟؟؟؟)هم بی سیم ارائه می کنه یک سر به سایتش بزن
[/quote]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی ولی لایزر که هزینه اولیش میشه400 مودم 150 نصب پس اینو بیخیال550000 تومان
گیتی نتم زنگ زدم یه خانمه برداشت بعد وصل کرد به یه اقاههیارو یه سلامم نگفت فقط گفت شمارت چنده من بخدا فکر کردم میخواد بزنگه خونه من گفتم 8802 میخواستم همشو بگم گفت سرویس نمیدیم اونجا گفتم خسته نباشید میدونم سرویس نمیدید در مورد بیسیم میخواستم بدونم گفت گرونه 700 اولش ماهی 250 گفتم پس این قیمتا چیه تو سایتتون برای بیسیم زدید گفت نه نمیدیم اونا اشتباس سایت داره اپدیت میشه
پارسم گفت فردا قبل 3 بزنید اونم چشم اب نمیخوره حتما wimaxخداد تومنم پولش میشه
ای بابا خسته شدیم
همون داتک فقط که 100 تومن امانی میگیره واسه مودم ماهی هم 40 تومن ولی هیچوقت مودم نداره بعدشم الان چند روزه میخوام به داتک زنگ بزنم انقدر خطاشون شلوغه که خیلی پشت خط میمونمو اخرش قطع میکنم![]()
تصویر نرم افزارت (از بخش سید و پیر و وضع پورت پایین) بگیر و فایل تورنتی که داری می گیری را در تاپیکش بزار یک تحقیق می کنم و نتیجه را بهت می گم مشکل isp است یا تورنت.
والا تا جایی که من خیر دارم سرویس دهنده ها محدود کردن و من با 2 تاش امتحان کردم در آن واحد دیدم مال من سرعت 4-5 بیشتر نیست ولی دوستم با تمام سرعتش 48kدانلود میکرد.
ای تاپیک بررسی سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت اایران است
فکر کنم در تمامی شهر های بزرگ حتما یک خیابون 18 تیر داشته باشه
حالا شما کدوم خیابون 18 تیر را می گید ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)