بله - اگه تغییر چندانی نکرده باشه از آخرین بار که قیمت گرفتم ...
تقریباً هر پاساژ کامپیوتری ای یه نمایندگی کریتیو دره ... پاساژ ایران / بازار رضا / پایتخت / ... اگه تمایل به این مارک داشتی بگو تا ادرس دقیق تر بگم...
بله - اگه تغییر چندانی نکرده باشه از آخرین بار که قیمت گرفتم ...
تقریباً هر پاساژ کامپیوتری ای یه نمایندگی کریتیو دره ... پاساژ ایران / بازار رضا / پایتخت / ... اگه تمایل به این مارک داشتی بگو تا ادرس دقیق تر بگم...
بله، اگر لطف کنید آدرس دقیقشونو تو بازار رضا یا پاساژ ایران بگید ممنون میشم. .
بازار رضا یکی هست راسته جنوبی ، وسط راسته ... (حالا شانس شماره اش رو هرچی می گردم الان پیدا نمی کنم) ولی تابلوئه ، یه مغازه هست وسط یکی از راسته ها که پشت ویترین محصولات متنوع کریتیو رو داره .. غیر از اون نیست
پاساژ ایران ، دوتا هست یکی همون نزدیک در ورودی پایینی (که محصولات لاجیتک هم داره) ، و یکی طبقه اول روبروی پله برقی ... برو خودت بررسی کن ، ببین چی می پسندی ... ایشالا هر چی با هر مارکی می خری لذت ببری ازش ..
سلام رفقا یکی واسه ما روشن میکنه من بین این 2 انتخاب کدومو نشون کنم؟
من اول قرار بود zen v plus بگیرم بعدش که قیمت u5 رو دیدم با خودم گفتم من که دارم خرج پلیر میکنم 15 تومن بیشتر خرج کنم به جایی به جز جیبم بر نمیخوره.
البته با توجه به اینکه u5 89 تومنه و zvp هم 75 ه.
حالا به نظر شما اگه من بیام 15 تومن بیشتر بدم اصلا میارزه واسه منم اول کیفیت بعدش بلندی صدا مهمه
با این تفاوت قیمت u5 و zvp کدومشون سرتره؟
من برای این این سه مدلو گفتم چون فرض کنید من بخوام zvp بگیرم از نظر بودجه واسم مقدوره که بیام 20 تا 25 بیشتر بدم ولی نسبت به انتخاب اولم تفاوت زیادی رو حس کنم وگرنه میرم همون کم قیمته رو میگیرم چشمم هم روی یه تفاوت کم که با اون گرونتره داره میبندم.
و یه سوال دیگه با توجه به توقعم از پلیر که بالا گفتم u5 بهتره یا i7 ؟
اصلا واسم مهم نیست که پلیر تصویر داشته باشه یا نه فقط پخش اهنگ میخوام حالا اگه تصویرم داشت خوب داشته باشه به من چه !!!
رادیو هم داشته باشه که البته فکر میکنم هر سه تاشون داشته باشن.
Last edited by mamad gonzo; 02-09-2009 at 17:18. دليل: .
شما اگه میخوای یه چیز خوب بگیرید بین u5 یا i7 باید انتخاب بکنید ... فقط u5 پخش ویدیو نداره یعنی فقط برای موسیقی و عکس هست گرچه صفحه i7 هم اینقدر کوچیک هست 1.3 اینچ که اصلا برای فیلم دیدن نیست ....
i7 گزینه خوبی هست بنظرم چندین صفحه پیش هم بحث مفصلی سرش شد که بگردی یه چند صفحه قبل رو پیدا میکنی !!!
البته U5 قابلیت نمایش عکس نداره. فقط موزیک و رادیو و ضبط صدا.
منم i7 رو پیشنهاد میکنم واقعا عالیه
کوچیک و جموجورم هست
دوستان من دیروز رفتم پاساژ ایران و دیدم که Zen V plus فقط 1Gb تو بازار بود، بنابراین یک Creative Zen 2G گرفتم . این مدل یه خوبی که داره اینه که میتونم بعدا حافظه اش رو افزایش بدم. نظر تون در مورد انتخابم چیه ؟
در ضمن از راهنمایی تمام دوستان ممنونم.
راستی یک سوال
اگر بجای استفاده از earphone خود دستگاه از یه headset برای گوش دادن استفاده کنم برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟
نه بابا. اون فقط خروجیه. به خود دستگاه ربطی نداره. حالا میخوای به ضبط 10000 وات وصل کن یا هدفون in-ear.
creative zen هم محصول خیلی خوبیه ...مبارکه ... چه از نظر کیفیت ، چه امکانات و چه قیمت بسیار مناسبه و در اون حدود قیمت کم رقیب...
//
همونطور که رفیقمون گفت ، هیچ فرقی نداره ؛ هر دستگاهی که بتونه سیگنال رو از طریق یه فیش بگیره و ببره یه جای دیگه رو می تونی بهش وصل کنی ... از اسپیکر گرفته تا هدفون و هدست ... اون چیزی که شاید در جای دیگه دیدی در موردش بحث کردیم مربوط به مدلهایی هستش که مختصات فنی متفاوت با معمول دارن و اصطلاحا در-آوردن-صداشون واسه پلیر سخت میشه و صداشون به اندازه کافی بلند نمیشه (که این هم واسه 99% هدفونهای معمولی و مرسوم مطرح نیست) ... خیالت راحت باشه ..
به نظر من u5 نسبت به zvp پیشرفت چندانی نیست از نظر کیفیت صدا ... اما i7 ارزشش رو داره که بیشتر پول بدی ... از هر دوی اینها سرتره ... همونطور که دوستمون گفت ، در همین تاپیک مفصل به i7 vs. u5 پرداخته ایم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)