تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 85 از 1759 اولاول ... 3575818283848586878889951351855851085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

1

مشکل دارم شدید
    من به یکی از شرکت های شهرمون در خواست adsl کردم بعد از 5 روز پسره اومد
    نصب کرد یعنی دیروز اومد
    حالا یک مشکلی دارم اونم اینه که سرعتش واقعا افتضاه یعنی از دایال آپ هم بدتر
    به زور میتونم سایتی برم و اصلا هم نمیشه دان کرد به خودشون هم زنگ زدم گفتش شنبه میایم درست میکنیم
    بعد من خودم پینگ کردم این جوری بود

Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=54ms TTL=251
    Request timed out.
    Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=50ms TTL=251
    Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=120ms TTL=251
    Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=51ms TTL=251
    Request timed out.
    Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=46ms TTL=251
    Request timed out.
    Request timed out.

یه چیزه دیگ روی خط تلفن وقتی که به مودم Adsl وصله خش خش میکنه بعد که در میارم دیگه صدای خش خش نیست
    مودمم tp-link مدل td-8811 هست
    به نظر شما مشکل از کجاست از خط تلفن یا از مودم

راستی یه چیزه دیگه روی مودم چراغ lan روشن خاموش میشه و همین طور یه چراغ به نام Act هست که نمیدونم چی هست که اونم روشن خاموش میشه
    چراغ پاور روشن هست چراغ adsl هم روشن هست
    به جز مودم بقیه چیزایی که به خط تلفن وصل میشن برای اینکه فرکانس هاشون قاطی نشه با مودم و بتونن کار کنن باید سر راهشون به پریز تلفن یه قطعه به نام میکرو فیلطر (اسپیلیتر) رو بگذارید تا اون دستگاه هم خودش درست کار کنه و هم تو کار مودمتون اختلال ایجاد نکنه...

باید برید بازارهای کامپیوتری و مغازه های شبکه فروش یه Splitter بگیرید که بهترینش D-Link هستش با قیمت 3500 تومن... برای هر وسیله ای که به خط تلفن وصل میشه باید یکی از این اسپلیترها وصل کنید ولی مودم نیازی نداره ولی میتونید بگذارید...

اگه از اسپلیتر استفاده نکنید هم مودم درست کار نمیکنه و هم تلفن خش خش داره و هم سیستم های CallerID ممکنه به خوبی کار نکنن یا اصلا کار نکنن...

اون چراغا هم مشکلی نداره و وقتی چشمک میزنن یعنی داطلاعات داره رد و بدل میشه و مشکلی نیست... فقط یه چراغ اونجا مهمه به نام ADSL که اگه چشمک بزنه یعنی وصل نیستید یا خط مشکل داره و باید ثابت باشه تا بتونید برید تو اینترنت...

سلام دوستان من ميخوام يعني مجبورم از صبا نت اكانت بگيرم لطفا به من بگيد كه ميتونم از مودم Usr9115 استفاده كنم يا نه.
    نه هیچ مشکلی نداره... من خودم و چند تا از دوستانم از انواع مودمای USRobotics و همچنین 9115 روی شبکه صبانت استفاده میکنیم که به خوبی و بدون قطعی و مشکل کار میکنن........ البته زنگ بزنید بخش فروش صبانت بگید که "من میخوام از شما اینترنت بگیرم و مودمم دارم USRobotics مشکلی نیستش...؟؟؟"............

یکی از همین دوستان اینجا میخواست از یکی از نمایندگان صبانت با مودم USRobotics اینترنت بگیره بهش گفتن که نمیشه و رفتش یه نماینده دیگه صبانت اونا گفتن میشه... ولی خود صبانت اصلی (و نه نمایندگانش) من تا حالا نشنیدم که به مودم الکی گیر بده..........

Last edited by Cleeev; 26-09-2008 at 17:16.

2. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

5

هر جفتشون آمریکایی هستن و از دو تا شرکت کار درست...

Linksys AM300 از لیست محصولات Linksys خارج شده و به نظر میاد دیگه نمیخواد ساختشو ادامه بده و تو سایتای Linksys که من نگاه کردم دیگه تو قسمت محصولاتش هیچ اسم و عکسی از AM300 پیدا نمیشه و فقط تو بخش پشتیبانی با کلی تلاش میتونید پیداش کنید... و اینطور که دیده میشه دیگه آخرای عمر فروششه... و برای رفتن به صفحه این محصول باید از گوگل کمک بگیری و سرچ کنی تا بتونی پیداش کنی...

این دو تا مودم 95 درصد شبیه هم دیگه هستن و فقط jتعدادی امکانات نرم افزاری و سخت افزاری داخلی 9115 از AM300 بیشترن... در غیر این صورت تفاوت دیگه ای ندارن...

از نظر استانداردهای شبکه هم هر دوی این مودما تقریبا لیستشون یکیه فقط AM300 رو من هیچ اطلاعاتی در مورد حداکثر سرعت انتقال اطلاعاتش تو استانداردهای مختلف پیدا نکردم... ولی یه چیز تقریبا مهم هستش که به نظر میاد Linksys توی AM300 جا انداخته که اون پشتیبانی از شبکه های ADSL2/ADSL2+ هستش ولی 9115 از این شبکه ها پشتیبانی میکنه... در شبکه های ADSL نسل 2 و 2+ (بخونید two plus درواقع اینجوریه +2) سرعت و وسعت بیشتر میشن... علاوه بر این در این شبکه ها سرعت دانلود و آپلود میتونن به 24Mbps برسن که توی شبکه های دیگه این مقدار از 8Mbps برای دانلود و 1Mbps برای آپلود بیشتر نمیشه... درسته تو ایران فعلا سرعتمون به این حد نرسیده ولی در آینده شاید برسه... و همچنین تو شبکه های ADSL نسل 2 و 2+ نویز و مشکلات و قطعی ها کمتر میشن و همچنین اگه فاصله تون از مرکز مخابراتیتون بیش از دو کیلومتر بشه نسل یک ADSL خیلی براش مشکل پیش میاد ولی نسل دو نه... که الانم تقریبا تمام شرکتای اینترنت ایران شدن ADSL2 و 2+... و متاسفانه AM300 فقط از استانداردهای قدیمی شبکه پشتیبانی میکنه و از ADSL2/+2 پشتیبانی نمیکنه ولی 9115 به طور کامل ازشون پشتیبانی میکنه...

یه استاندارد دیگه خوب هم هستش که AM300 ازش پشتیبانی نمیکنه ولی USR9115 پشتیبانی میکنه و اون یه نوع پروتوکول هستش به نام S=1/2 که مودمایی که از این پروتوکول بهره میبرن میتونن سرعت دانلود ADSL عادی رو که از 8Mbps نمیتونه بیشتر بشه رو تا 10Mbps برسونن که توی مودم USR9115 این امکان بهبود یافته و میتونه سرعت ADSL عادی رو از 8Mbps به 12Mbps برسونه... البته اگه از ADSL2/2+ استفاده کنید دیگه این امکان کارایی نداره و سرعتتون میره روی 24Mbps...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت AM300 هم توی ایران بالاتر از قیمت اصلیش هستش...

من بهت پیشنهاد میکنم که USR9115 رو بخری و این به این معنی نیستش که AM300 بده ولی به هر حال به نظر من 9115 بهتره... خودت میدونی...

شما مسنکه خودت usr 9115 داری که تا اسمون کشیدیش بالا اشکال ندااره ولی اطلاعات دروغ به مردم نده
    شما نتونستی توضیحات کامل درباره am300 پیدا کنی مشکل شماس نه اینکه بگی am300 این امکاناتو نداره
    خیلی هم خنده داره که بگی مودم linksys که ماله شرکت غولی به اسم Cisco هستو بگی ADSL2 و 2+ ساپورت نمیکنه الان tplink های 30 تومنیم ساپورت میکنه
    و بازم بگم شما نتونستی تو سایتش am300 رو پیدا کنی بازم این مشکل شماست و دلیل نمیشه بیای اینجا بگی (AM300 دیگه تولید نمیشه)
    من یه لینک میذارم قشنگ بورو ببین و بخون و بیا مطالبتو تصحیح کن و ازین به بعد در مورد چیزی اگه بلد نبودی یا نتونستی اطلاعات کسب کنی بی حساب کتاب نگو که فلان مودم فلان چیزارو پشتیبانی نمیکنه و منسوخ شده تولیدشو ازین حرفا
    حالا این لینکو ببین بعد ببین حرفات درست بود یا نه
    اینم لینک سایت خود Linksys و اطلاعات مربوط به AM300:
    کد:
    Last edited by n0100003; 26-09-2008 at 17:33.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

يك سوال ديگر
    بنده در دفترم نه تلفن دارم نه چيزي
    سيم تلفن مستقيم مياد توي كامپيوترم
    ميخواهم بدون با اين وضعيت آيا نياز به اسپيليتر يا ميكروفيلتر دارم ؟
    در حالت کلی خیر...

ولی برخی مودم ها خودشون به طور جداگانه نیاز به اسپلیتر دارند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

9

شما مسنکه خودت usr 9115 داری که تا اسمون کشیدیش بالا اشکال ندااره ولی اطلاعات دروغ به مردم نده
    شما نتونستی توضیحات کامل درباره am300 پیدا کنی مشکل شماس نه اینکه بگی am300 این امکاناتو نداره
    خیلی هم خنده داره که بگی مودم linksys که ماله شرکت غولی به اسم Cisco هستو بگی ADSL2 و 2+ ساپورت نمیکنه الان tplink های 30 تومنیم ساپورت میکنه
    و بازم بگم شما نتونستی تو سایتش am300 رو پیدا کنی بازم این مشکل شماست و دلیل نمیشه بیای اینجا بگی (AM300 دیگه تولید نمیشه)
    من یه لینک میذارم قشنگ بورو ببین و بخون و بیا مطالبتو تصحیح کن و ازین به بعد در مورد چیزی اگه بلد نبودی یا نتونستی اطلاعات کسب کنی بی حساب کتاب نگو که فلان مودم فلان چیزارو پشتیبانی نمیکنه و منسوخ شده تولیدشو ازین حرفا
    حالا این لینکو ببین بعد ببین حرفات درست بود یا نه
    اینم لینک سایت خود Linksys و اطلاعات مربوط به AM300 :::::
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول از همه اینکه من از مودم 9115 استفاده نمیکنم...

دوما من کی گفتم که تو سایت Linksys پیداش نکردم...؟؟؟ من گفتم که تو قسمت محصولاتش دیگه هیچ اسمی از مدل AM300 نیستش... شما حتی نتونستی لینکشو از سایت خودش پیدا کنی... اینم لینکش از سایت اصلی:
    کد:
    در ضمن شما این فایل PDF رو از سایت اصلی دانلود کنید و ببینید که چی نوشته... اگه از ADSL2/2+ پشتیبانی میکنه پس چرا تو استاندارداش هیچ اسمی ازش نیاورده...؟؟؟
    کد:
    وقتی تو سایت اصلیش نگفته این ADSL2 هستش شما سایتای فرعی رو چیکار داری...؟؟؟ چون این امکان خیلی مهمه معمولا اولین کلمه برای تعریف از مودم توی سایت اصلی پشتیبانی از ADSL2/2+ رو میگن... وقتی نیست یعنی نداره...

آقایون و خوانوما این مودم از ADSL2 و ADSL2+ پشتیبانی میکنه و چون من تو سایت اصلیش هر چی گشتم نگفته بود که این مودم از این پشتیبانی میکنه گفتم نمیکنه... منو ببخشید... تو سایت استرالیای Linksys نوشته که داره... حالا من نمیدونم سایت آمریکاش درست میگه (اصلی) یا سایت استرالیاش... احتمالا تو نسخه اصلی نداشت و تو نسخه های به روز شده این قابلیت رو بهش اضافه کردن..........

بابا چرا جوش میاری... من که نگفتم مودم بدیه...

Last edited by Cleeev; 26-09-2008 at 17:39.

6. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

ببین کلیو جان ما دو تا گوشیه تلفن داریم یکی تو اطاق یکی هم تو حال
    مدمی که به من دادن خودش spliter داشت اما یارو خودش وصل نکرد اما من تو اطاق خودم وصل کردم تا بتونم هم گوشیه تلفن داشته باشم یعنی بتونم حرف بزنم هم مودم نصب باشه اما باز همون صدا رو میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

1

مدمی که به من دادن خودش spliter داشت اما یارو خودش وصل نکرد اما من تو اطاق خودم وصل کردم تا بتونم هم گوشیه تلفن داشته باشم یعنی بتونم حرف بزنم هم مودم نصب باشه اما باز همون صدا رو میده
    وصل کردن اسپلیتر به هر دستگاهی به جز مودم ADSL که به خط تلفن وصل میشه برای کار کردن صحیح اون دستگاه الزامیه... اگه وصل نکنید هم اون دستگاه درست کار نمیکنه هم تو کار مودم اختلال ایجاد میکنه و در واقع فرکانس های مختل کننده میفرسته رو قسمت ADSL خط تلفن... در ضمن توجه کنید که هر کابل رو به همون جایی از اسپلیتر وصل کنید که نوشته... مثلا کابل تفن رو به Phone یا Telephone یا Tel وصل کنید و کابل مودم ADSL رو به ADSL یا DSL یا Data یا Internet...

Last edited by Cleeev; 26-09-2008 at 17:42.

9. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

اول از همه اینکه من از مودم 9115 استفاده نمیکنم...

دوما من کی گفتم که تو سایت D-Link پیداش نکردم...؟؟؟ من گفتم که تو قسمت محصولاتش دیگه هیچ اسمی از مدل AM300 نیستش... شما حتی نتونستی لینکشو از سایت خودش پیدا کنی... اینم لینکش از سایت اصلی:
    کد:
    در ضمن شما این فایل PDF رو از سایت اصلی دانلود کنید و ببینید که چی نوشته... اگه از ADSL2/2+ پشتیبانی میکنه پس چرا تو استاندارداش هیچ اسمی ازش نیاورده...؟؟؟
    کد:
    وقتی تو سایت اصلیش نگفته این ADSL2 هستش شما سایتای فرعی رو چیکار داری...؟؟؟ چون این امکان خیلی مهمه معمولا اولین کلمه برای تعریف از مودم توی سایت اصلی پشتیبانی از ADSL2/2+ رو میگن... وقتی نیست یعنی نداره...

آقایون و خوانوما این مودم از ADSL2 و ADSL2+ پشتیبانی میکنه و چون من تو سایت اصلیش هر چی گشتم نگفته بود که این مودم از این پشتیبانی میکنه گفتم نمیکنه... منو ببخشید... تو سایت استرالیای Linksys نوشته که داره... حالا من نمیدونم سایت آمریکاش درست میگه (اصلی) یا سایت استرالیاش... احتمالا تو نسخه اصلی نداشت و تو نسخه های به روز شده این قابلیت رو بهش اضافه کردن..........

بابا چرا جوش میاری... من که نگفتم مودم بدیه...

اولا که D-link کیه بابا؟؟چه ربطی داشت؟؟زیاد جوش اوردی؟
    دوما شما نمیدونی که اینجور شرکتا واسه هز کشور سایت دارن دیدی اول لینکی که گذاشتم au داره اومدی میگی نتونستی تو سایت اصلیش پیدا کنیمهندس شما فقط linksys.com را سایت اصلی میدونی و au.linksys.com حتما وبلاگ من au.linksys.com سایت استرالیا لینک سیس هست پس من لینک اصلیرو پیدا کردم واسه AM300 پس حرف تو دهن من نزار
    بله من زیرو بمه linksys را خونم شما این لینکو (به قول خودت البته سایت لینکسیس نیست) بخون بعد صحبت pdf بکن تابلو نوشته دیگه باباااااا:ایناها:
    Along with instant connectivity, you'll be surfing the web at speeds you never imagined possible. The ADSL Modem is compatible with the latest ADSL standards, including ADSL2 and ADSL2+. With its incredible speed, ADSL broadband service means no more waiting for slow downloads -- even the most graphic-intensive web pages load in seconds. Audio and video streams play smooth and glitch-free
    دروغ میگم؟؟؟دیدی سایتو؟؟
    وقتی تو سایت اصلیش نگفته این ADSL2 هستش شما سایتای فرعی رو چیکار داری...؟؟؟ چون این امکان خیلی مهمه معمولا اولین کلمه برای تعریف از مودم توی سایت اصلی پشتیبانی از ADSL2/2+ رو میگن... وقتی نیست یعنی نداره
    متاسفانه این حرفات خیلی بچگونست نمیدونم چی بگم
    ولی توی اون سایتو که ببینید صحت حرفای من معلوم میشه:
    کد:
    Last edited by n0100003; 26-09-2008 at 17:49.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

n0100003 عزیز ، تو نحوه پست زدنتون ( لحن صحبت ) تجدید نظر کنید .
    اگه حتی کلیو هم دروغ بگه ( فرض ، معذرت می خوام کلیو جان) فکر نمی کنم این لحن برخورد درست باشه .
    تجدید نظر کنید دوست من ، ادب رو رعیت کنید ....
    ( به توصیه ام توجه کن ، تو یه توصیه کردی ، گفتی این قدر پست الکی نده ، چیزی رو بلد نیست پست نگه بی خود ، گوش دادم ، امیدوارم این رو هم شما رعایت کنید ، در غیز این صورت ..... )

مرسی
    یا حق

دوست من، 2 تا اپیلیتر رو سری کن ،ببین چی می شه ، رو مودم نه ها ، رو تلفن ، برا مودم هم یه اسپیلیتر بذار .
    تویز خط رو هم ببین می تونی کم کنی ( اون تاپیک بلا استفاده آموزش مقالات مفیده )

یا حق
    Last edited by akhoond; 26-09-2008 at 18:05.

12. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

9

اولا که D-link کیه بابا؟؟چه ربطی داشت؟؟زیاد جوش اوردی؟
    دوما شما نمیدونی که اینجور شرکتا واسه هز کشور سایت دارن دیدی اول لینکی که گذاشتم au داره اومدی میگی نتونستی تو سایت اصلیش پیدا کنیمهندس شما فقط linksys.com را سایت اصلی میدونی و au.linksys.com حتما وبلاگ من au.linksys.com سایت استرالیا لینک سیس هست پس من لینک اصلیرو پیدا کردم واسه AM300 پس حرف تو دهن من نزار
    بله من زیرو بمه linksys را خونم شما این لینکو (به قول خودت البته سایت لینکسیس نیست) بخون بعد صحبت pdf بکن تابلو نوشته دیگه باباااااا:ایناها:
    Along with instant connectivity, you'll be surfing the web at speeds you never imagined possible. The ADSL Modem is compatible with the latest ADSL standards, including ADSL2 and ADSL2+. With its incredible speed, ADSL broadband service means no more waiting for slow downloads -- even the most graphic-intensive web pages load in seconds. Audio and video streams play smooth and glitch-free
    دروغ میگم؟؟؟دیدی سایتو؟؟

متاسفانه این حرفات خیلی بچگونست نمیدونم چی بگم
    ولی توی اون سایتو که ببینید صحت حرفای من معلوم میشه:
    کد:
    آقا من که گفتم... غلط کردم... نزن... lol

من قبلا سایت استرالیای Linksys رو دیده بودم (خیلی وقت پیش) و الان به هیچ وجه فکرشو نمیکردم که یه سایتی مثل Linksys.com اینجوری پخش و پلا باشه مطالبش و یکی از سایتاش یه چی بگه یکی دیگه...

اون قضییه سایت و اصلی و غیره هم من کاملا درست میگم... چون سایت اصلی نوشتن و پاک کردن و کارای دیگه ش دست شرکت اصلیه ولی سایتای فرعی کاراشون دست نماینده ها هست... مثلا یه زمانی سایت فارسی LG مشخصات همه رو اشتباه نوشته بود... من اینو تو سایتای HP و Dell هم دیدم...

سایت اصلی همیشه باید مرجع باشه و نه اینکه تو یه سایت فرعی یه چیزی بنویسه که تو سایت اصلی نیستش و این واقعا برای شرکتی مثل Linksys جای تاسف داره...

excuse me... don't kill me... please... please

14. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

3

من اشتباه کردم... تو فایل pdf نوشته... ولی باید تو قسمت استاندارها مینوشت نه اون ته توی یه جمله...

ببخشید............

ولی در کل خیلی اطلاعات Linksys ناقصه... هیچ چیزی در مورد سرعت استانداردها ننوشته و همچنین پشتیبانی از پروتوکول S=1/2 رو هم نگفته که چیز نسبتا با اهمیتیه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •