هوگی جان برو بالای پل حله ....
میتونی یه اسکرین شات بگیری .... یا سیو بازی رو آپلود کنی ... ولی دردسره دیگه
هوگی جان برو بالای پل حله ....
میتونی یه اسکرین شات بگیری .... یا سیو بازی رو آپلود کنی ... ولی دردسره دیگه
سلام بچه ها من توی مرحله نجات دانشمندان بعد از مرگ پدرش گیر کردم
یکی از اونها حالش خوب نیست با من از اون مکان خارج نمیشن لطفا کمکم کنید.
امید جان درست راهنماییت کرد باید بری روی پل 1 پیر مرد میبینی بعد باهش حرف بزن
یک سوال :
وقتی از اون پچ 1.4 برای Fall Out 3 استفاده کردم پیامی مبنی بر اینکه Fall out is about to be updated to 1.4 version گرفتم و بعد از زدن دکمه Ok سریعا تمامی پنجره ها بسته شد بدون هیچ نوع Progress ای در درصد های اون نصب !
مشکلی هست ؟!
مسیر سیو ها رو میشه دقیقا بگید !؟
Last edited by Benygh; 19-03-2009 at 15:12.
( هاگی نه هوگی) من راهنمایی شما رو فهمیدم ولی منظورم این بود که من چجوری آدرس بدم که کجا گیر کردم آخه اگر هم بخوام عکس بگیرم همه جاش شبیه به هم هست !!!
من الان اینجام !! به طرف یکیشون رفتم و یه مرد سیاه پوست رو کشتم و هیچ پیر مردی ندیدمو رادیو پیدا کردم !! با رادیو کاری نمیکنه ؟؟؟
از کدوم یکی شماره برم ؟؟؟
![]()
Last edited by huggy; 19-03-2009 at 18:16.
قربون شکلت یکم کوچیکتر بذار ... : دی
هاگی جان ... تو عکس اولت یه پل هست ... بالای این پل محلی است که خانواده ی اون دختره سابقا زندگی میکردن ...
حالا باید بری اون سر پل و یه مسیر خیلی کوتاه رو پیاده روی کنی تا به اون پیرمرد عشق مستی برسی
...
برو اون سر پل که به زمین وصل شده ... تا جایی که یادمه خیلی از جایی که عکس گرفتی دور نیست ....
به خدا اونجا دوتا پل هست !! یکیش میرسه به یه شهر خرابه اون یکی میرسه به یه انبار !!
خوب برسه .. : دیبه خدا اونجا دوتا پل هست !! یکیش میرسه به یه شهر خرابه اون یکی میرسه به یه انبار !!
خیلی یادم نیست ....
ولی برو جایی که اون علامت بهت نشون میده ... بالای سرت یه پل قرار داره ... حالا فکر کنم باید بری به طرف شمال تا بتونی از اون پل بری بالا
...................
اونم یه پل هستش که وسطش خراب شده
دقیقا کجا رو میگی ؟سلام بچه ها من توی مرحله نجات دانشمندان بعد از مرگ پدرش گیر کردم
یکی از اونها حالش خوب نیست با من از اون مکان خارج نمیشن لطفا کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)