سلام چرا تو این فیلم گذشت زمان رعایت نمیشه ما همش داریم سورپرایز میشیم از فردا دیدی پسر 20 ساله یوسف شده فرعون
زن یوسف هم خیلی ییهو بچه دار شد
فکر کرده داره برای بچه هاداستان تعریف میکنه
سلام چرا تو این فیلم گذشت زمان رعایت نمیشه ما همش داریم سورپرایز میشیم از فردا دیدی پسر 20 ساله یوسف شده فرعون
زن یوسف هم خیلی ییهو بچه دار شد
فکر کرده داره برای بچه هاداستان تعریف میکنه
واقعا این کارگردان هنرمنده میبینی تو 5 قسمت هیچ اتفاقی نمیفته بعد توی قسمت مثل این هفته هم اندازه 10 قسمت سریال میره جلو (البته شایدم میخوان زود سروتهشو هم بیارن)
تمشک طلایی شایسته آقای سلحشوره ایشون یه کارگردان متوسط رو به ضعیف هستن ایشون چند سال پیش گفتن سینمای ایران رو به احتضاره ولی الان سینمکای ما رو پاست همچنان خوب لجش میگیره دیگه تو سینما راش نمیدن بایدم بگه,کجا از صدا سیما بهتر که پول مفتو بریزن زیر دستش سریالای بی کیفیت بسازه به هر حال باید آقای ضرغامی به هم مسلکاشون برسن دیگه
گذشته از این من نمیودنم به چه رویی این سریال رو به شبکه های خارجی فروختن نمیگن مضحکه میشیم
فقط دعا می کنم روزی به سرشون نزنه که بخوان سریال امام حسین رو بسازن اون وقت معلوم نیست چه افتضاحی از آب درمیاد
دوستان اگه دقت کرده باشین توی چنتا قسمت های قبلی این فیلم ، از صداهای پس زمینه بازی مدال افتخار استفاده شده بود ویا توی اعدام اون آپوفیس صداهایی از کارتون عصر یخبندان رو کش رفته بودن
مگه نه؟
اتفاقاً توی قسمتهای اول بود فکر کنم منم احساس کردم موسیقی متنش خیلی آشناست ! یه نکته خیلی مهم توی این سریال هست اونهم اینه که کاملاً مشخصه این سریال برای یه قشر از مردم ساخته شده که کمتر آشنایی رو با فیلمهای ( حداقل ) مطرح دارن ! یعنی به طور کلی کارگردان تفکرش بر این اساس بوده که کسانی که این سریال رو میبینن هیچ دانش و نکته بینی ندارن !!! و این یعنی توهین به شعور مخاطب . هیچ زحمتی برای حرفه ای کار کردن کشیده نشده از دیالوگها گرفته تا حتی بازی بازیگران . هر بازیگری توی این سریال اگه دقت کنین همون شیوه بازی رو داره که در سریالها و فیلمهای دیگه داشته و فقط املای دیالوگها فرق کرده . بازیگر نقش زلیخا که به نظر از همه روان تر بازی کرده ( کتایون ریاحی ) در تمام نقشهایی که به عهده میگیره به همین صورت بازی میکنه همون عکس العملهای همیشگی و حالت چهره ، زمانی که در یکی از نقشهایی که کاملاً هم به نظر میاد از یک مجری استفاده میکنه با گریم موهایی که اصلاً با این بازیگر همخوانی نداره و ... یعنی اینکه سعی نکرده از بازیگران خودش بازی بخواد که متناسب با زمان و داستان فیلم باشه و این هم شاید به ناتوانی بازیگر بر میگرده و صد در صد ناتوانی کارگردان . در بیشتر سریالهای ایرانی فقط دیالوگ ها و گریم ها فرق میکنه نه نوع بازی کردن بازیگر .
آرهموسیقی متنش خیلی آشناست !
ولی منظورم موسیقی متنش نبود
اون قسمتی که یوسف در کوچکی گم میشه و از تنور پیداش میکنن ، صداهای گرگ و سگ تو متن فیلم پخش میشه که مال بازی مدال افتخار بود(من این بازی رو 50 بار بازی کردم همه آهنگا و صداهاش تو ذهنمه)
در قسمتی هم که اپفیس رو اعدام کردن صدای فیلم(منفرد) تو کارتون عصر یخبندان رو گذاشته بودن که جیغ میکشید.
همچنین در قصر بوتیفار هم در اون اوایل زمان فرارسیدن مرگش ، صدای پس زمینه مدال افتخار (بخش آلمانی ها ) رو زده بودن
کی قراره یعقوب کور بشه؟؟؟؟؟؟
انگاری داستان عوض شده آخه زلیخا داره کم کم بیناییشو از دست می ده!!!!!!!!!!1
البته حضرت یعقوب.نه؟کی قراره یعقوب کور بشه؟؟؟؟؟؟
انگاری داستان عوض شده آخه زلیخا داره کم کم بیناییشو از دست می ده!!!!!!!!!!1
والا اینطور که معلومه فعلا حضرت یعقوب میگه که شادم چون احساس میکنم یوسفم شاد است! آخه اینطور نباید باشه! مثلا حالا تو اون لحظه قحطی هم شروع شده بود و نابینا شدن حضرت یعقوب هم نزدیکای قحطیه دیگه!
فکر کنم اینا هی قطحی و نشون بدن و طولش بدن توی یک قسمت یعقوب کور کنند و به پیش یوسف برسونن![]()
اما یه قسمت خیلی کوتاه هم بود که در من مورد موسیقی متنش این نظر رو داشتم . اون موقع نام فیلم توی ذهنم بود اما الان متاسفانه فراموش کردم![]()
حرفای درستی زدی خدایی .
البته خودتو بزار جای کارگردان و مخاطبات کیان؟ غیر از این مردم ؟ پس کارگردان سیاست خوبی به کار برده که فیلم رو در همین سطح ساخته (به نظر من)
در مورد بازیگرا : اگه بازیگرای "کلید اسرار"رو میاوردن بهتر بود . البته از بازی خوب یوسف و چند تای دیگشون نمیشه گذشت اما مثلا خدمتکارای قصر پوتیفار در حد زرشک بازیگری بلدن >
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)