تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 85 از 156 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام چرا تو این فیلم گذشت زمان رعایت نمیشه ما همش داریم سورپرایز میشیم از فردا دیدی پسر 20 ساله یوسف شده فرعون
    زن یوسف هم خیلی ییهو بچه دار شد
    فکر کرده داره برای بچه هاداستان تعریف میکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

واقعا این کارگردان هنرمنده میبینی تو 5 قسمت هیچ اتفاقی نمیفته بعد توی قسمت مثل این هفته هم اندازه 10 قسمت سریال میره جلو (البته شایدم میخوان زود سروتهشو هم بیارن)
    تمشک طلایی شایسته آقای سلحشوره ایشون یه کارگردان متوسط رو به ضعیف هستن ایشون چند سال پیش گفتن سینمای ایران رو به احتضاره ولی الان سینمکای ما رو پاست همچنان خوب لجش میگیره دیگه تو سینما راش نمیدن بایدم بگه,کجا از صدا سیما بهتر که پول مفتو بریزن زیر دستش سریالای بی کیفیت بسازه به هر حال باید آقای ضرغامی به هم مسلکاشون برسن دیگه
    گذشته از این من نمیودنم به چه رویی این سریال رو به شبکه های خارجی فروختن نمیگن مضحکه میشیم
    فقط دعا می کنم روزی به سرشون نزنه که بخوان سریال امام حسین رو بسازن اون وقت معلوم نیست چه افتضاحی از آب درمیاد

3. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حامدرضائی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان اگه دقت کرده باشین توی چنتا قسمت های قبلی این فیلم ، از صداهای پس زمینه بازی مدال افتخار استفاده شده بود ویا توی اعدام اون آپوفیس صداهایی از کارتون عصر یخبندان رو کش رفته بودن
    مگه نه؟

5. 2 کاربر از حامدرضائی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

دوستان اگه دقت کرده باشین توی چنتا قسمت های قبلی این فیلم ، از صداهای پس زمینه بازی مدال افتخار استفاده شده بود ویا توی اعدام اون آپوفیس صداهایی از کارتون عصر یخبندان رو کش رفته بودن
    مگه نه؟
    اتفاقاً توی قسمتهای اول بود فکر کنم منم احساس کردم موسیقی متنش خیلی آشناست ! یه نکته خیلی مهم توی این سریال هست اونهم اینه که کاملاً مشخصه این سریال برای یه قشر از مردم ساخته شده که کمتر آشنایی رو با فیلمهای ( حداقل ) مطرح دارن ! یعنی به طور کلی کارگردان تفکرش بر این اساس بوده که کسانی که این سریال رو میبینن هیچ دانش و نکته بینی ندارن !!! و این یعنی توهین به شعور مخاطب . هیچ زحمتی برای حرفه ای کار کردن کشیده نشده از دیالوگها گرفته تا حتی بازی بازیگران . هر بازیگری توی این سریال اگه دقت کنین همون شیوه بازی رو داره که در سریالها و فیلمهای دیگه داشته و فقط املای دیالوگها فرق کرده . بازیگر نقش زلیخا که به نظر از همه روان تر بازی کرده ( کتایون ریاحی ) در تمام نقشهایی که به عهده میگیره به همین صورت بازی میکنه همون عکس العملهای همیشگی و حالت چهره ، زمانی که در یکی از نقشهایی که کاملاً هم به نظر میاد از یک مجری استفاده میکنه با گریم موهایی که اصلاً با این بازیگر همخوانی نداره و ... یعنی اینکه سعی نکرده از بازیگران خودش بازی بخواد که متناسب با زمان و داستان فیلم باشه و این هم شاید به ناتوانی بازیگر بر میگرده و صد در صد ناتوانی کارگردان . در بیشتر سریالهای ایرانی فقط دیالوگ ها و گریم ها فرق میکنه نه نوع بازی کردن بازیگر .

7. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

موسیقی متنش خیلی آشناست !
    آره
    ولی منظورم موسیقی متنش نبود
    اون قسمتی که یوسف در کوچکی گم میشه و از تنور پیداش میکنن ، صداهای گرگ و سگ تو متن فیلم پخش میشه که مال بازی مدال افتخار بود(من این بازی رو 50 بار بازی کردم همه آهنگا و صداهاش تو ذهنمه)
    در قسمتی هم که اپفیس رو اعدام کردن صدای فیلم(منفرد) تو کارتون عصر یخبندان رو گذاشته بودن که جیغ میکشید.
    همچنین در قصر بوتیفار هم در اون اوایل زمان فرارسیدن مرگش ، صدای پس زمینه مدال افتخار (بخش آلمانی ها ) رو زده بودن

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

کی قراره یعقوب کور بشه؟؟؟؟؟؟
    انگاری داستان عوض شده آخه زلیخا داره کم کم بیناییشو از دست می ده!!!!!!!!!!1

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کی قراره یعقوب کور بشه؟؟؟؟؟؟
    انگاری داستان عوض شده آخه زلیخا داره کم کم بیناییشو از دست می ده!!!!!!!!!!1
    البته حضرت یعقوب.نه؟
    والا اینطور که معلومه فعلا حضرت یعقوب میگه که شادم چون احساس میکنم یوسفم شاد است! آخه اینطور نباید باشه! مثلا حالا تو اون لحظه قحطی هم شروع شده بود و نابینا شدن حضرت یعقوب هم نزدیکای قحطیه دیگه!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مازرون

پيش فرض

فکر کنم اینا هی قطحی و نشون بدن و طولش بدن توی یک قسمت یعقوب کور کنند و به پیش یوسف برسونن

12. این کاربر از ir-dgm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

آره
    ولی منظورم موسیقی متنش نبود
    اون قسمتی که یوسف در کوچکی گم میشه و از تنور پیداش میکنن ، صداهای گرگ و سگ تو متن فیلم پخش میشه که مال بازی مدال افتخار بود(من این بازی رو 50 بار بازی کردم همه آهنگا و صداهاش تو ذهنمه)
    در قسمتی هم که اپفیس رو اعدام کردن صدای فیلم(منفرد) تو کارتون عصر یخبندان رو گذاشته بودن که جیغ میکشید.
    همچنین در قصر بوتیفار هم در اون اوایل زمان فرارسیدن مرگش ، صدای پس زمینه مدال افتخار (بخش آلمانی ها ) رو زده بودن
    اما یه قسمت خیلی کوتاه هم بود که در من مورد موسیقی متنش این نظر رو داشتم . اون موقع نام فیلم توی ذهنم بود اما الان متاسفانه فراموش کردم

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

اتفاقاً توی قسمتهای اول بود فکر کنم منم احساس کردم موسیقی متنش خیلی آشناست ! یه نکته خیلی مهم توی این سریال هست اونهم اینه که کاملاً مشخصه این سریال برای یه قشر از مردم ساخته شده که کمتر آشنایی رو با فیلمهای ( حداقل ) مطرح دارن ! یعنی به طور کلی کارگردان تفکرش بر این اساس بوده که کسانی که این سریال رو میبینن هیچ دانش و نکته بینی ندارن !!! و این یعنی توهین به شعور مخاطب . هیچ زحمتی برای حرفه ای کار کردن کشیده نشده از دیالوگها گرفته تا حتی بازی بازیگران . هر بازیگری توی این سریال اگه دقت کنین همون شیوه بازی رو داره که در سریالها و فیلمهای دیگه داشته و فقط املای دیالوگها فرق کرده . بازیگر نقش زلیخا که به نظر از همه روان تر بازی کرده ( کتایون ریاحی ) در تمام نقشهایی که به عهده میگیره به همین صورت بازی میکنه همون عکس العملهای همیشگی و حالت چهره ، زمانی که در یکی از نقشهایی که کاملاً هم به نظر میاد از یک مجری استفاده میکنه با گریم موهایی که اصلاً با این بازیگر همخوانی نداره و ... یعنی اینکه سعی نکرده از بازیگران خودش بازی بخواد که متناسب با زمان و داستان فیلم باشه و این هم شاید به ناتوانی بازیگر بر میگرده و صد در صد ناتوانی کارگردان . در بیشتر سریالهای ایرانی فقط دیالوگ ها و گریم ها فرق میکنه نه نوع بازی کردن بازیگر .
    حرفای درستی زدی خدایی .
    البته خودتو بزار جای کارگردان و مخاطبات کیان؟ غیر از این مردم ؟ پس کارگردان سیاست خوبی به کار برده که فیلم رو در همین سطح ساخته (به نظر من)
    در مورد بازیگرا : اگه بازیگرای "کلید اسرار" رو میاوردن بهتر بود . البته از بازی خوب یوسف و چند تای دیگشون نمیشه گذشت اما مثلا خدمتکارای قصر پوتیفار در حد زرشک بازیگری بلدن >

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •