تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 587 اولاول ... 357581828384858687888995135185585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

در ضمن یک سوال دیگه هم دارم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
    برای من شرایطی محیا است که از شرکت خود اپل هم بتونم جنس مورد نظرمو بگیرم.
    میخوام بدونم اگه ای فون بگیرم چه دردسر هایی برای هک کردنش و ... باید متحمل بشم؟ که توی ایران هم بشه ازش به عنوان گوشی موبایل استفاده کرد و همینطور هزینه هاش!
    ممنون.
    اگه unlock factory بخری که هیچی زیاد نیست ولی اگر بخوای به صورت قراردادی از اپراتور بخری که شرایط فرق داره البته اطلاعات من در همین حده صبر کن اساتید کامل تر توضیح میدهند!
    ولی IPOD این مشکلات رو نداره و به راحتی میشه از امکاناتش با یک JB ساده استفاده کرد!

2. 2 کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه unlock factory بخری که هیچی زیاد نیست ولی اگر بخوای به صورت قراردادی از اپراتور بخری که شرایط فرق داره البته اطلاعات من در همین حده صبر کن اساتید کامل تر توضیح میدهند!
    ولی IPOD این مشکلات رو نداره و به راحتی میشه از امکاناتش با یک JB ساده استفاده کرد!
    خیلی ممنون به خاطر پاسخی که دادید ، خداکنه اساتید زودتر بیاند اخه میخوام مطمعا بشم زودتر برای خریدش اقدام کنم.

داره خودمونی میشه Ogtay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در ضمن یک سوال دیگه هم دارم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
    برای من شرایطی محیا است که از شرکت خود اپل هم بتونم جنس مورد نظرمو بگیرم.
    میخوام بدونم اگه ای فون بگیرم چه دردسر هایی برای هک کردنش و ... باید متحمل بشم؟ که توی ایران هم بشه ازش به عنوان گوشی موبایل استفاده کرد و همینطور هزینه هاش!
    ممنون.
    عزیز شما همونطور که دوستمون فرمودن اگه آنلاک فکتوری بخرید هیچ مشکلی برا آنتن ندارین و هرجای دنیا با هر سیم کارتی کار میکنه ولی اگه قرار دادی بخرین باید آنلاک بشه یا با توربو سیم کار کنید که آنلاک نرم افزاری بهتره.سعی کنید اگه خواستین قراردادی بخرین ورژنش 2.2 باشه تا کار آنلاکتون راحت تر باشه.آنلاک کردنم کار سختی نیس و خودتون میتونین انجام بدین و نگرانی نداره.
    اگه پولش براتون مهم نیست سعی کنید آنلاک فکتوری بخرید تا خیلی راحت بتونید به ورژن جدیدتر آپدیت کنید و منتظر آنلاک اون فریمور نباشین.
    موفق باشید.

5. این کاربر از Ogtay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام به دوستان
    یه سوال این پرمیشن ها را برای اتصال با wifi که با برنامه itunnel و winscp با ید عوض کنیم با ید چه عددی کنیم 0777 یا 0775 ؟
    Last edited by psp2004; 02-06-2009 at 13:30.

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

چقدر این تاپیک بی رونق شده یه مدت در روز حداقل 10 تا پست جدید داده می شد ولی الان من تقریبن دو هفته ای میشه که یه سوال کردم و هیچ کس هنوز جواب نداده..... افسوس

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به دوستان
    یه سوال این پرمیشن ها را برای اتصال با wifi که با برنامه itunnel و winscp با ید عوض کنیم با ید چه عددی کنیم 0777 یا 0775 ؟
    چقدر این تاپیک بی رونق شده یه مدت در روز حداقل 10 تا پست جدید داده می شد ولی الان من تقریبن دو هفته ای میشه که یه سوال کردم و هیچ کس هنوز جواب نداده..... افسوس
    هر دوی این اعداد باید کار کنن .. اگه کار نمی کنن این احتمال رو در نظر بگیر که اصلا مشکل از چیز دیگه ای باشه ..

* ضمناً اینو در نظر بگیر که اگه مثلا 775 رو داری استفاده می کنی باید همه چیز از همین استفاده کنه .. مثلا توی همین winSCP وقتی روی یه فولدر کلیک راست می کنی ، باید یه چک باکسی باشه که این تغییر (به 775) رو روی همه فایل ها و فولدرهای داخلش اعمال کنه ...

پی نوشت : دوست خوب، ویژگی فوروم همینه که نباید منتظر جواب فوری و فوتی باشه ... اگه کسی جواب نداده ، یا بلد نبوده ، یا حضور نداشته ... خیلی به بی رونقی مربوط نیست ..

9. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان کسی اینجا قضایای آیپاد تاچ رو خوب بلده؟

من تازگی یه آیپادتاچ گرفتم. جیلبریک کردم... اکانت آیتیونز ساختم. وای فای هم دارم. مشکلم اینه که نمیتونم فایلهای ipa که فله ای و از سایتهای مختلف میگیرم رو روی آیپادم نصب کنم. این ارور رو میده The application is not verified

میدونم که این ارور رو بخاطر این میده که از خود آیتیونز دانلود نکردم. ولی خب بعد از جیلبریک و کپی کردن اون فایل MobileInstallation توسط iFun Box دیگه نباید این ارور رو بده درسته؟ ضمنا من چند تا بازی رایگان با خود آیتیونز دانلود کردم اونها رو خیلی راحت ریخت.

بعد مشکل دیگه اینکه با خود آیپاد از App Store نمیتونم چیزی دانلود کنم چون آی پی ایران رو مسدود کردن. وی پی ان رایگان از کجا بیارم شنیدم هست

ممنون میشم جواب بدید

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آیپاد و چه جوری باید ببریم تو حالت dfu mode ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیپاد و چه جوری باید ببریم تو حالت dfu mode ؟
    انگلیسی ات چطوره ؟ .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن ..

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پس من چی؟

دوستان کسی اینجا قضایای آیپاد تاچ رو خوب بلده؟

من تازگی یه آیپادتاچ گرفتم. جیلبریک کردم... اکانت آیتیونز ساختم. وای فای هم دارم. مشکلم اینه که نمیتونم فایلهای ipa که فله ای و از سایتهای مختلف میگیرم رو روی آیپادم نصب کنم. این ارور رو میده The application is not verified

میدونم که این ارور رو بخاطر این میده که از خود آیتیونز دانلود نکردم. ولی خب بعد از جیلبریک و کپی کردن اون فایل MobileInstallation توسط iFun Box دیگه نباید این ارور رو بده درسته؟ ضمنا من چند تا بازی رایگان با خود آیتیونز دانلود کردم اونها رو خیلی راحت ریخت.

بعد مشکل دیگه اینکه با خود آیپاد از App Store نمیتونم چیزی دانلود کنم چون آی پی ایران رو مسدود کردن. وی پی ان رایگان از کجا بیارم شنیدم هست

ممنون میشم جواب بدید
    به کمکتون نیاز دارم دوستان. ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •