دوستان من به مدت یک هفته مسافرت هستم و میخوام از یکی از سرویس های هفت روزه همراه اول ویا ایرانسل استفاده کنم.
کدوم سرعتشون بیشتر هست و مشکلات کمتری داره ؟
ممنون.
دوستان من به مدت یک هفته مسافرت هستم و میخوام از یکی از سرویس های هفت روزه همراه اول ویا ایرانسل استفاده کنم.
کدوم سرعتشون بیشتر هست و مشکلات کمتری داره ؟
ممنون.
فعلا یه مدته ایرانسل داره شبکهاش رو ارتقا میده و وضع اینترنتش خرابه البته این اواخر بهتر شده ولی ...
اگه برای 1 هقته می خوایید فعلا همراه آخر بهتره البته قبلش چک کنید ببینید همراه آخر تو شهری که میرید edge داره یا نه.
من می خوام از اینترنت یکماهه دوگیگ استفادهع کنم سرعت زیاد مهم نست چون وبگردی دارم
فقط کدش رو می خواستم بدونم! لست کدها کجا هست؟ چی بزنم؟
سلام!
حساب e-care من رمزشو اشتباه زدموالان نمیتونم وارد حسابم بشم و میگه حسابت قفل شدهو چطوری میتونم فعالش کنم؟ رمز جدید هم گرفتم ولی....................!!![]()
سلام.
من يک سيم کارت دائمي از يکي از فاميل خريده ام که متاسفانه نمي دونه از کي خريده و در نتيجه مالکيتش رو هواست و چند بار هم که سعي کرديم نتونستيم پيداش کنيم . کدپستي داده شده هم الکي بوده است . حالا مي خواهم سيم کارت رو بندازم دور و يکي ديگه درست و حسابي بگيرم ( البته بايد بي خيال مبلغ داخلش بشوم - يادم هست اون موقع کمتر از 100 هزار تومان خريدم ) . براي همين دنبال روشي هستم که تا مي تونم ازش استفاده کنم . دوستان کسي پيشنهادي چيزي داره ؟ - البته مي تونستم به کسي بفروشم که توي يکماه به اندازه کل اعتبارش صحبت کنه تا تموم بشه ولي کسي رو پيدا نکردم - .
این طرح 30 روزه برای وبگردی صرف داره؟زود تموم نمیشه
مثلا روزی 3 ساعت وب گردی تو همین پی سی ورد
سرعت بسیار پایین gprs ایرانسل فقط برای من...
سلام من یک شارژ هزا رتومانی رو با کد 145 شارژ کردم بر روی گوشی موبایلم...اما موقع استفاده ا زاینترنت شاید بگم به جان خودم هر ثانیه 1 کیلوبایت یا کمتر سند و رسیو میشه..
یعنی سرعتش از دیال آپم کمتره...اصلا وصل نشی سنگینتره..تا همین قسمت پی سی ورلد هم که اومدم حدود 10 دقیقه طول کشید....
طریقه استفادمم از دانگل بلوتوس به موبایل و مودم کردن موبایل برای کامپیوتره با شماره تماش *99# و کانکت میشه و بینهایت سرعتش کمه..
می خواستم بدونم چرا سرعت ش اینقدر پایینه...؟
آنتن ده یموبایل هم فوله...روی خود گوشی هم همینطور با خود گوشی هم 1 سایت رو میخاد باز کنه حداقل 5 دقیقه برای صفحه اول سایت طول میکشه..
دوستان دلیلش رو فهمیدم.!
دلیلش پار-ازیت شدیدیه که تو منطقه ما بر روی ماه-واره-ها میندازن...باعث میشه که gprs ایرنسل هم از کار بیفته!! تو منطقه ما فقط 6 ساعت پارازیت نیست 3 شب تا 9 صبح .....و من گفت بزار تو این زمان بیام چک کنم..باورتون نمیشه در عرض 30 ثانیه
اومد تو این قسمت سایت!! سرعتشم حدود 10 کیلوبایت در ثانیست.....
حالا فهمیدم که همسایه پایینیمون وایمکس گرفته بود و جمش کرد میگفت آنتن نمیده بخاطر چی بود... خلاصه من الان دارم راحت وبگردی میکنم...و همچنین تمام شبکه هخای ماه-واره هم میگیره ولی ساعت 9 صبح به بعد هم تمام شبکه ها ماه-واره قطع میشه هم
gprs ایرانسل...تا 3 شب
اینم تست سرعت همین الان گرفتم:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)