اخرین قیمت این گوشی ؟
اخرین قیمت این گوشی ؟
تا اينجا مثل اينكه صدا و دوربين اين گوشي خيلي برجسته هستن . كه من هم دقيقا همين رو ميخوام . صداش تو هدفون عالي باشه ( چه بلندي صدا چه كيفيت )
و عكسهاش هم جوري باشه كه كسي فكر نكنه با يه گوشي عكس گرفتي !!! آيا اينطوره ؟؟؟؟!!!!!!!!!!
آخرين فريم ويرش چيه ؟؟؟
بهترين فريم ويرش براي عكاسي چيه ؟؟؟؟؟
بدجوري رفته رو مخم اين گوشي رو بگيرم !!!
در ضمن رم 4 گيگ M2 چنده الان تو بازار ؟؟؟؟
Last edited by panther99; 26-11-2009 at 01:41.
آقا من اين گوشي رو ميخوام بخرم حتما بايد 4 روز بگذره تا جواب بدين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
در مورد باطري چي ؟؟؟؟ من تنها نگرانيم بابت باطريه كه اصل نباشه !! اونو چه جوري بشناسم اصل بودنشو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این روشی که میگم فکر کنم درست باشه و برای تشخیص باطری اصل هستش بازم استادید راهنمایی کنن
روی باطری اونجایی که به گوشی وصل میشه اون سه تیکه مس سمت راستش یه کاغذ سفید هستش اگه با زبونت یه خورده خیسش کنی باید رنگش قرمز بشه اگه قرمز شد باطری اصله در ضمن باطری های تقلبی یه رو زهم شارژ نگه نمیدارن حتی اگه ازشون استفاده نکنی
این روش رو مطمئن نیستم که درست یا نه
ممنون . من الان از جمهوري ميام . فقط يه مغازه اونهم تو علائ الدين مشكي داشت 335 ميداد .
ولي يه نفر يه چيزي بهم گفت كه خيلي شك كردم : گفت اگه مشكي هم پيدا بشه Refresh شده ست مواظب باش ممكنه قابش رو عوض كرده باشن !!!!
يكي ديگه هم ميگفت اصلا هر جوري قاب رو عوض كنن معلوم ميشه . البته ايني كه ديدم رو صفحه و درپوش لنزش كاور پلاستيكي داشت و هرچي سعي كردم اثري از اينكه قابش تعويضي باشه ببينم هيچي پيدا نكردم . كي پدش هم كه مشكي و نو بود .
برام عجيبه ناپديد شده تو بازار رنگ مشكيش !!!!
به نظر شما چي كار كنم ؟؟؟ برم همونو بگيرم يا صبر كنم ؟؟؟ ( هرچند معلوم نيست كه مشكيش اصلا بياد يا نه !! خيلي ها هم همينو ميگفتن تو جمهوري !! )
در مورد باطري هم كمك كنيد . ممنون .
در ضمن دوستاني كه مشكيش رو گرفتن ميشه يه عكس از جعبه و متعلقاتش بذارن ؟؟؟ رنگ جعبه ش مشكي مگه نيست ؟؟؟
ممنون . فقط زود جواب بديد تصميممو بگيرم .
Last edited by panther99; 27-11-2009 at 13:32.
سلام دوست عزیز
من این گوشی رو داشتم البته رنگ طلایی.
فکر کنم جلد اصل حالت مخملی داره مثل k800 و از غیر اصل میشه تشخیص داد از روی لگوی خود سونی.
باطریش هم من که زیاد عکس مینداختم و آهنگ گوش می کردم 3-4 روزی دووم میاورد.
اگر سوالی داشتی درخدمتم![]()
جلدش كه دقيقا حالت مخملي رو داره !!
در مورد refresh بودن چي ؟؟؟؟؟
باطري رو نميشه با نگاه كردن فهميد ؟؟؟؟؟
در ضمن بهترين فيرم ويرc905 ( ازلحاظ دوربين و صدا ) كدومه ؟؟؟؟؟؟
Last edited by panther99; 27-11-2009 at 17:10.
اگه میخوای خیالت راحت باشه و مطمئن باشی که گوشی و باتریش اصلیه بهتره با گارانتی اصلی پارس سیتادل یا پارس کامتل بخری
یه سری گارانتی ها با نامهای مشابه مثلا پارس کامتل اراتل یا پارس کامتل نوین یا ... هم هستن که یک کلمه اضافه تر یا کمتر دارن که اونها اصلی نیستن
یک مغازه کنار علاءالدین (درب جمهوری) هست که نمایندگی سیتادل هستش ولی دقیقا نمیدونم که سیتادل هست یا پارس سیتادل
امارشو بگیر اگه پارس سیتادل بود اصلیه
چند سال قبل یه w810 با گارانتی نوین خریدم که اسپیکرش خش خش میکرد ولی دوستم با پارس سیتادل خرید و اصلا خش خش نداشت گارانتی های متفرقه دیگه هم همشون خش خش میکردن.از اون موقع پشت دستمو داغ کردم که گوشی با گارنتی متفرقه نخرم
گارانتی های اصلی فقط شامل دو کلمه هستن نه کمتر نه بیشتر:
پارس +کامتل یا پارس +سیتادل
در ضمن گوشیهای با گارانتی اصلی همگی جعبشون پلمپ شده هست و اگه فروشنده بهت گفت فقط یه دونه داریم که اونم پشت ویترینه بدون که اصلی نیست
Last edited by ali_power42; 27-11-2009 at 17:29.
آقا من كه امروز رفتم بخرم اولا مشكيش گير نمياد !!! اگر هم باشه 20 تومن گرونتر .
دوما از 315 هست تا 355 تومن !!!!
سوما همه جا ميگن بايد برنامه رو بريزيم بدون برنامه گوشي رو نميديم (پدر سوخته بازيهاي اهالي جمهوري ) !!!!!!!!!!!!!! كه با برنامه 15 تومن مياد روي گوشي . مثلا 340 قيمت گوشي 15 هم برنامه كه ميشه 355 !!!!!
حالا دوستان رنگ مشكي اين گوشي رو اگه اين اواخر خريدن چند خريدن ؟؟؟ از كجا ؟؟؟ ( به ما هم آدرس بديد ) از لحاظ باطري و لوازم مطمئن باشه .
در ضمن من 3 روزه ميپرسم بهترين فيرم وير اين گوشي براي عكس و صدا چيه ؟؟؟؟؟؟
شماره تلفن از پارس كامتل يا پارس سيتادل نداريد ؟؟؟؟؟
نميشه رفت از همينها خريد ؟؟؟؟؟؟؟( به جمهوري كه اصلا نميشه اطمينان كرد )
كدي هست كه بشه به گوشي داد كه ببينيم گوشي كاركرده ست يا آكبنده ؟؟؟؟
كابل tv تداشت پكش !!!! در ضمن يه عكس از آداپتورتون بذاريد ببينم اصليش چه جوريه ؟؟؟
و به نظرتون اگه صبر كنم مشكيش مياد يا ناياب ميمونه ؟؟؟؟ الان كه تقريبا نايابه !!!!!!
شارژ اوليه باطريش چند ساعت بايد باشه ؟؟؟؟ يكي ميگفت بذار شارژش كامل تمام بشه بعد بزن به شارژ اونهم 6 ساعت .
خواهش ميكنم زود جوابمو بديد .
Last edited by panther99; 01-12-2009 at 01:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)