راستی حواست باشه منم یکی از دوستام لاک از انگلیس آورد و آنلاک کرد بعد که وصل کرد به آیتونز فهمیدن گوشی آنلاک شده لاکش کردن اونم هر کاری کرد دیگه نتونست آنلاکش کنه گفتن بهش باید پس بفرستی انگلیس تا اونجا پول بدی انلاک بشه
راستی حواست باشه منم یکی از دوستام لاک از انگلیس آورد و آنلاک کرد بعد که وصل کرد به آیتونز فهمیدن گوشی آنلاک شده لاکش کردن اونم هر کاری کرد دیگه نتونست آنلاکش کنه گفتن بهش باید پس بفرستی انگلیس تا اونجا پول بدی انلاک بشه
اگه مطمئن شدی که لاکه باید بری یه جایی که وایرلس داره سورس : repo666.ultrasn0w.com رو اد کنی و ultasn0w رو نصب کنی. اونوقت انتن داری و میتونی تماس بگیری.
وقتی سیدیا داری یعنی جیل شده
این بلک واتر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اتفاقا ورژن 3.1.2 خیلی راحت جیل میشه و آنلاک...
در مورد سوال بعدی هم اگه از کامپیوتر خودت ریختی نمیپره ولی اگه از کامپیوتر دیگه ای باشه اره میپره مگر اینکه از iphone pc suite استفاده کنی که خیلی به گوشیت ضربه میزنه... من یه چند روزی از iphone pc suite استفاده کردم گوشیم یه هم ریخت همه چیش از کار افتاد. از ما گفتن بود
ویرایش :
برای تشخیص انلاک و لاک از اینجا کمک بگیر
برای جیل و آنلاک از تاپیک زیر (پست اول) کمک بگیر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by payamf1; 04-07-2010 at 10:01.
داش پیام خیلی ممنون بابت جوابت
این بلک اسنو رو گفتم بلک واتر سوتی در کردم از خودم
فقط پیام جان من رفتم تو قسمت سادیا و پکیج ها رو دیدم هیچ کدوم از این برنامه های جیل روش نصب نبود به عنوان مثال بلک اسنو اسپرایت بود چب لود یادم نیست !! بعد همه برنامه ایی هم که روش نصبه همه فری هست حالا مطمئناً جیل هست دیگه ؟!
عزیز وقتی cydia داری یعنی گوشید جیل شده
الان شما مشکلت چیه؟
آنتن نداری؟
نمیتونی بازی بریزی؟
بگو تا راحت تر راهنمایید کنم
سلام
ممنون بابت وقتی که میزاری آره الان انتن ندارم میخواستم بدونم به غیر wifi میشه به روش دیگه ای این کارو کرد یا نه ؟!
بعد خدمتتون عرض کنم الان آخرین نسخه پی سی سوییت رو ریختم اخطار میده که گوشی شما جیل نشده !!!!![]()
به غیر از wifi با اینترنت سیم کارتت میتونی بری.
دلیل این هم که میگه جیل نیست اینه که شما برای استفاده از پی سی سوییت و ifunbox باید برنامه به نام (البته کامل یادم نیست) afc2.. رو از سدیا نصب کنی تا استفاده کنی.
خوب wifi نداری برنامه cyder رو دانلود کن
البته توصیه میکنم یه جای Free wireless مثل پایتخت بری چون اینطوری راحتتر و کم دردسر تره
آخه پسر خوب لاکه وقتی سیم کارت میزاری مینویسه locked sim نمیه از سرویس گوشی استفاه کرد فکرکنم وگرنه مانعی نداشت با سیم کارت میزدم
در ضمن اقا پیام الان سادیا رو دارم فقط وایرلس ندارم که اون سورس رو ا کنم
اره به فکرم رسید برم پایتخت ولی زورم اومد بکوبم برم اونجا احتمالا فردا برم
سلام دوستان.
یک مشکل برای باتری iPhone من به وجود امده.
تا هفته ی پیش هفته ای یک بار شارژ می کردم اما الان که full شارژ می کنم صبح 80% شارژ داره !؟!؟!
آیا اتفاقی براش افتاده ؟
آیا باتریش قابله تعویض هست؟![]()
امکاناتی که زیاد باتری مصرف میکنه رو خاموش کردی؟ مثل push و... اگه نکردی بگو تا توضیح بدم که چطوری عمر باتری رو بالاتر ببری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)