دوستان یه سوال دارم نمی دونم اینجا باید بپرسم یا نه...از کجا میشه عکسایی که توی تم های g900 استفاده شده رو گیر بیارم؟... مثلا بک گراند تم mojo
دوستان یه سوال دارم نمی دونم اینجا باید بپرسم یا نه...از کجا میشه عکسایی که توی تم های g900 استفاده شده رو گیر بیارم؟... مثلا بک گراند تم mojo
اگه فرمت تم ها UTZ هست، با برنامه ی Winrar بازش کن (همه چیز توش هست)دوستان یه سوال دارم نمی دونم اینجا باید بپرسم یا نه...از کجا میشه عکسایی که توی تم های g900 استفاده شده رو گیر بیارم؟... مثلا بک گراند تم mojo
و بازم یه سوال دیگه... چند وقت پیش یه برنامه ای به نام Pixy .04 روی گوشی نصب کردم که برای نقاشی بود... بعد یه مدت که uninstall کردمش به ظاهر از گوشی پاک شده ولی هر بار که گوشی خاموش روشن میشه این برنامه خود به خود بالا میاد و میخواد نصب بشه...کلافم کرده اگه کمک کنین ممنون میشم
از این برنامه استفاده کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(Capswith هم باید خاموش باشه)
(برنامه تاحالا روی گوشی های P1i , P990 , M600 تست شده و مسئولیتش پایه خودتونه که میخواین روی G900 نصب کنید)
اگر میخوای برنامه رو نصب نکنی باید محتویات فولدری به نام 10202dce رو از توی مموری کارت و پوشه private پاک کنید.
هر برنامه ای واسه خودش یکی از این پوشه ها داره؟ چطوری میشه فهمید که کدوم یکی مال کدوم برنامس؟ شما از کچا فهمیدی که
باید 10202dce رو پاک کنه؟
نه.فقط محتویات این فولدر رو پاک کنید کافیه.
کاری به بقیه فولدر ها نداشته باشیــــــد لطفا.
خیلی خیلی مبارکه فقط جلدش بگیر خاک نره توش مثل مال من
در مورد پادکست اون فولدری که میگی کجاس چرا مال ما نداره منظورت توی مموریه یا مدیا سنتر؟
من فکر میکنم چیزهایی رو میتونی توی قسمت پادکست ببینی که واقعا پادکست باشه یعنی از اینترنت دان کرده باشی یا خودش دان کرده باشه
خوب فوت کوزه گریشو به ما هم یاد بده![]()
همین دیگه.محتویات رو پاک کن.برای اطمینان یه فوت هم بکن که صد درصد انجام شه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)