تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 223 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینما چهار این هفته :

در جستجوی ریچارد " Looking for Richard "

کارگردان
    Al Pacino

با بازی
    Al Pacino ، Kevin Spacey ، Alec Baldwin ، Winona Ryder

محصول : 1996 " امریکا "

مدت زمان : 112 دقیقه ...

خلاصه ی فیلم :

آل پاچینو تصمیم می گیرد نمایشنامه "ریچارد سوم" اثر شکسپیر" رابه تصویر بکشد. او پس از انتخاب بازیگران به میان مردم می رود و از آنان درباره شکسپیر می پرسد ،تمرینات و جلسات بحث و گفتگو درباره شخصیت ها همچنان ادامه دارد ، اما در این میان تهیه کنندگان از این روال کار به تنگ می آیند و ...

خبر مربوط به دوبله ی فیلم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام، من از یکی از دوستام شنیدم که سینما یک در تابستون قراره فیلم (بی نظیر) Departed اثر مارتین اسکورسیزی رو پخش کنه. حقیقت داره؟ البته خودم فیلم رو دیدم، اینجا هم اساتید زیاد هستن، اما به کسایی که فیلم رو ندیدن (در صورت حقیقت داشتن این خبر) پیشنهاد می کنم که از دستش ندن.

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض

سلام، من از یکی از دوستام شنیدم که سینما یک در تابستون قراره فیلم (بی نظیر) Departed اثر مارتین اسکورسیزی رو پخش کنه. حقیقت داره؟ البته خودم فیلم رو دیدم، اینجا هم اساتید زیاد هستن، اما به کسایی که فیلم رو ندیدن (در صورت حقیقت داشتن این خبر) پیشنهاد می کنم که از دستش ندن.

بله از اين حرفا زياد زده ميشه قرار بود تو تابستون فيلمه مرده عنکبوتی 3 و مرده گان
    پخش بشه اما متاسفانه که تا حالا نشده

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

سلام
    امروز شبکه تهران بطور رسمی اعلام کرد فیلم سینمایی دزدان دریایی کارائیب 3 : در پایان دنیا بزودی از این شبکه پخش خواهد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    امروز شبکه تهران بطور رسمی اعلام کرد فیلم سینمایی دزدان دریایی کارائیب 3 : در پایان دنیا بزودی از این شبکه پخش خواهد شد.
    اینا که هرچی فیلمه 2007 هست میخوان نشون بدن. ولی نمیدونم چرا تا حالا هیچکدومشون رو نذاشتن. ما که دیگه ناامید شدیم از تلویزیون ایران. در کل وضعیت سینمای ایران گند زدست.

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدقولي ديگر در سيما
    به انگيزه‌ي پخش تكراري سينمايي «مزرعه»

در حالي كه قرار بود سينمايي «تمساح» پنجشنبه (28 تير ماه) از شبكه اول سيما پخش مي‌شود. به جاي اين فيلم ناني مورتي، فيلم «مزرعه» دومين ساخته جيم شريدان در سينمايك تكرار شد.

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا،اين فيلم داستان قدرت و تعصب را به تصوير مي‌كشد؛ «مزرعه» (the field) محصول سال 1990 دو كشور انگليس و ايرلند است كه در مدت زمان يك ساعت و 47 دقيقه به شيوه‌ي تكني كادر و با صداي دالبي ساخته شده است.

درباره فيلم

مزرعه نبرد ايرلندي‌ها را در برابر خودي‌ها كه با هدف حفظ زمين‌هاي اجدادي به وقوع مي‌پيوندد را به تصوير مي‌كشد.
    فيلم از داستاني كاملا پيچده برخوردار است كه بيننده را به شدت به فكر مي‌دارد و بايد گفت برخي اتفاقات علاوه بر پرده‌ سينما در ذهن مخاطب رخ خواهد داد.
    بول مك كيب و خانواده‌اش كه براي نگهداري از زمين آبا و اجدادي تمام تلاش خود را به خرج مي‌دهند، در اين فيلم عادي از روح مشترك و بي‌دين اروپا هستند كه به واسطه آمدن مسيحيت و از بين رفتن نظام سرمايه داري در اين سرزمين به راه راست هدايت مي‌شوند.
    بدوش گرفتن يكي از كارگران مزرعه توسط بول و پوشيدن لباسي همانند ردا، او را هر چه بيشتر به ظاهر و مسلك كشيش‌ها نزديك مي‌كند او در درونش همانند برده‌اي است كه زنجيز ساختگي بيگانگان را حمل مي‌كند و در ذهن اولين و مهمترين نگراني يك مرد را كه همان «سرزمين و قلمرو» است مي‌پروراند.

داستان فيلم

فيلمنامه مزرغه را جيم شريدان بر اساس نمايشنامه‌ي از جان بي كين به نگارش درآورده است.
    اين درام داستان خانواده‌اي است كه به همراه پدر خانواده در مزرعه كار مي‌كنند. پس از مدتي صاحب مزرعه تصميم به فروش زمين مي‌گيرد كه علي رغم درخواست همان خانواده يك آمريكايي جاده‌ساز پيشنهاد بالاتري براي خريد زمين مي‌دهد كه اين داستان به يك تراژدي تبديل مي‌شود.
    اكران جهاني و حضور در جشنواره ها مزرعه در كشورهايي چون اسپانيا، استراليا، آرژانتين، شيلي، فنلاند، سوئد،‌ آمريكا و انگليس به روي پرده رفته است.
    اين فيلم در سال 1991 كاندادي دريافت جايزه اسكار بهترين بازيگر نقش اول مرد (ريچارد هريس) بوده است.
    مزرعه در همين سال در جشنواره باختا شركت كرد و كانديداي دريافت جايزه بهترين بازيگر نقش دوم مرد (جان هارت) شد.
    حضور در جشنواره گلان گلاب و كانديداتوري بهترين بازيگر نقش اول مرد از ديگر افتخارات مزرعه بوده است.

بازيگران فيلم

يكي از مزيت‌هاي سينمايي مزرعه حضور بازيگران تونمند در اين فيلم است. ريچارد هريس بازيگر نقش «بول» كه چهار سال از درگذشت وي مي‌گذرد يكي از بازيگران برجسته‌ ايرلندي است.
    او براي بازي در «مزرعه» در جلسات بسياري با حضور شرايدن شركت كرد تا هر چه بيشتر بتواند خود را به اين نقش نزديك كند.
    و شريدان كه در ابتدا به علت شهرت ريچارد هريس تمايلي به حضور او در فيلمش نداشت پس از اين جلسات متقاعد شد كه او را به بازي بگيرد.
    در سينمايي مزرعه علاوه بر ريچارد هريس، بازيگراني چون شي‌بين، فرانسس توملتي، برندار فريكر، جان هارت و روت مك كيب به ايفاي نقش پرداخته‌اند.

درباره فيلمساز

جيم شريدان، 6 فوريه 1949 در دوبلين ايرلند متولد شد. او فيلمسازي را از سال 1989 و با فيلم «پاي چپ من» داستان كريستي براون شروع كرد و در سال‌هاي بعد فيلم‌هي ديگري مانند به نام پدر، مشت زن و در آمريكا را ساخت.
    مزرعه دومين فيلم جيم شريدان است كه آن را پس از پاي چپ من كارگرداني كرد.
    با اين حال شريدان پيش از آنكه با ساخت 7 فيلم خود را به عنوان يك كارگردان مطرح كرده باشد، يك تهيه كننده است.
    او علاوه بر تهيه فيلم‌هايي چون به نام پدر، مشت زن، پولدار شو يا بمير و در آمريكا كه خود كارگرداني آنها را نيز بر عهده داشته است، 6 فيلم ديگر از جمله «يكشنبه خونين» كه اخيرا از تلويزيون ايران پخش شد را تهيه كرده است.
    جيم شريدان يكي از نادر كارگردانان كنوني جهان است كه مي‌تواند كشش و جذابيت روايي و تصويري را با نگرشي عميق به شخصيت‌هايش پيوند بزند.

نمايش از تلويزيون

سينمايي مزرعه براي نخستين بار در قالب برنامه «سينما يك» 4 آبان ماه سال گذشته از تلويزيون پخش شد و امسال در 28 تير ماه تكرار شد.

----------------------------------------------------
    همین دو سه روز پیش فیلم " پای چپ من " رو شبکه 2 نشون داد ... اون هم فیلم خیلی قشنگی بود ...

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

بازم در حرکتی احمقانه از طرف صدا و سیما 5 دقیقه پایانی فیلم "خیلی دور خیلی نزدیک " نمایش داده نشد .من هاج و واج مونده بودم که آخه چرا ؟ به چه دلیل ؟ واقعا گیج شدم رو چه حساب پایان به او ن مهمی رو نشون ندادن

پروفشنال mamadfelfel1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Australia / Sydney

پيش فرض

جالبه این تایپیک

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شهر استعفا از پی سی

پيش فرض

سلام

بازم در حرکتی احمقانه از طرف صدا و سیما 5 دقیقه پایانی فیلم "خیلی دور خیلی نزدیک " نمایش داده نشد .من هاج و واج مونده بودم که آخه چرا ؟ به چه دلیل ؟ واقعا گیج شدم رو چه حساب پایان به او ن مهمی رو نشون ندادن
    میشه بگیدتو اون 5 دقیقه چه روندی داشته فیلم؟ چون من تو سینما ندیدمش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

میشه بگیدتو اون 5 دقیقه چه روندی داشته فیلم؟ چون من تو سینما ندیدمش
    روند خیلی جالبی داره !!! جناب مسعود رایگان داره میره دنبال پسرش تا اون تلسکوپ رو بهش برسونه ، فکر کنم بنزینش تموم میشه یا ماشینش خراب میشه. توی کویر گیر میکنه. خیلی ناامید میشه از این که ادامه بده و هیچ راهی برای موفق شدن نمیبینه. میشینه توی ماشین و خوابش میگیره . می خوابه و وقتی بیدار میشه ماشینش رفته زیر یه خروار ماسه . اینجاست که دیگه با خودش میگه همه چی تموم شد ، در عین ناامیدی با هندی کمی که تو ماشینش هست فیلم های پسرش رو نگاه میکنه. فکر میکنم آب هم نداره. خلاصه در آخرین لحظات ، به اون اللهی ( فکر کنم الله بود ) که از آینه جلوی ماشین آویزونه نگاه میکنه و میره تو فکر. ( چون آدم زیاد با خدایی نبود ، در قسمتی از فیلم هم نوشن میده که شیشه مشروب رو برمیداره تا بخوره ) متنبه میشه توی دلش پشیمون میشه و یه جورایی توبه میکنه. بعد از چند دقیقه یک نور خیلی قشنگ و زیبایی ظاهر میشه و کم کم زیاد میشه. بعد صدای پسرش میاد که میگه بابا ، بابا !!!

اگه جاییش اشتباه بود ببخشید ، چون خیلی وقت پیش دیدمش.

فیلم قشنگی بود. خیلی خوشحالم که دیشب نگاهش نکردم. چون این بی تدبیری صدا و سیمایی ها ، نه تنها به فیلم ها صدمه میزنه ، بلکه به شعور بیننده هم توهین میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •