من با ادسل 128 با برنامه NSU آپدیت کردم
مشکلی هم نبوده
من با ادسل 128 با برنامه NSU آپدیت کردم
مشکلی هم نبوده
سلام...من ديروز اين گوشي را خريدم...خيلي عاليه...بالاي صفحه سمت چپ يه شكل مثل نامه چشمك ميزنه...Inbox هم خاليه...چه كنم بره؟...
من هم اوایل همین مسئله برام پیش اومده بود که یکی از دوستان عزیز در همین جا راهنمایی کردند.
برو به قسمت messaging و گزینه option>sim message را بزن و پیغام های روی سیمکارت را یا پاک کن یا به گوشی منتقل کن.موفق باشی.
اشکال کار من هم همین بود که کلید * را با مکث میگرفتم. اگر یه بار فشار بدی این منو بالا میاد.ولی اگر * را نگه داری سیمبل ها بالا میان.
دوست من شما در برنامه اكسپلوره يا نرم افزارهايي كه توي اون ها بايد كليذ اختصاصي براشون تعريف كنيد واكثرا" هم با شيفت هستش چيكار مي كنيد؟
پس برنامه the pencel برنامه مفيدي هستش كه اينجا ها كاربرد داره .
ياعلي
من در برنامه x-plore براي تغيير زبان ابتدا بر روي يك فايل كليد 7 را فشار ميدم كه دكمه rename است . بعد يه كوچولو * را فشار ميدم (نگه نداري ها) و دوباره همان منوي تغيير زبان بالا مياد. با اين كار نياز به نصب برنامه هم نيست.
البته برنامه اي هم كه شما معرفي كرديد برام جالب بود.
دوستان يه سؤال جديد:
چند روز پيش يه سوني اريكسونه ميخواست يه يادداشتشو برام با بلوتوث بفرسته.البته يادداشت به زبان فارسي بود. اين فايل كه با پسوند vnt است به inbox ميره. وقتي بازش كردم ديدم كه فونتش انگليسي شده و نوشته غير قابل خواندن است.يه سوني اريكسون ديگه هم كه چك كردم باز همين مشكل وجود داشت. اين مشكل در هنگام ارسال يادداشت از نوكيا به سوني اريكسون وجود نداره.
به نظر ميرسه كه مثلا encoding سوني اريكسون در نوكياي عزيز مننيست. ولي سوني اريكسون encoding نوكيا را داره.
حالا .... : مشكل از كجاست و چه جوري ميشه رفعش كرد؟
Last edited by shr_put; 20-05-2009 at 15:16.
سلام دوستان من نمی تونم گوشی مو هک کنم در وسط کارر به مشگکلمی خورم. توروخئا بدادم برسید کارم عجیب گیره
سلام دوستان
شما که دارین از این گوشی استفاده میکنین کیفیت عکساش در چه حدیه ؟
مثلا در حد n96 یا n95 ?
چون عکسهای n96 به نظر من اصلا جالب نیومد
اختیار داری بابا N95 کیه؟ عکس میگیره برات توپ...شما یه سر به امضای من ( خط آخر) بزن، روشن میشی!سلام دوستان
شما که دارین از این گوشی استفاده میکنین کیفیت عکساش در چه حدیه ؟
مثلا در حد n96 یا n95 ?
چون عکسهای n96 به نظر من اصلا جالب نیومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)