تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 196 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خسته نباشید . لینک ÷ایین به عنوان یکی از معتبر ترین ( یا بهتره بگم معتبرترین در دنیا) سایتهای مقایسه انواع نرم افزارهای کاربردی هست . این لینک برای آنتی ویروس هاست . نکته جالب اینه که eset که سال 2008 رده سوم ( برنز ) رو داشت الان (2009 ) جای خودش رو به یه تازه وارد به نام Webroot Antivirus داده . آنتی اس÷ایورش که خیلی عالیه .
    حالا میخوام بدونم کسی این آنتی ویروس رو داره ؟؟ و اگه دارید از نظر قدرت ویروس یابی و از بین بردن ویروس . و کند نکردن سیستم چه جوریاست ؟؟ یا کرک یا سریالش مشکلی ایجاد نمیکنه و همچنین آ÷دیتهاش چطور ؟؟
    و اما لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تو لباسام

پيش فرض

سلام دوستان من 7-8 صفحه از 84 صفحه رو بیشتر نخوندم
    فقط یه چیزی بگم ختم کلام
    من موبایل فروشی دارم تو کرج
    شاید بگم روزی 20 تا رم از گوشی مردم به کامپیوترم وصل میکنم دروغ نگفتم
    تا چند روز پیش که کسپر نصب بود مشکل نداشتم ولی بعد از اینکه اپدیتش کردم هی ارور میداکه کلید بلاک شده(تقریبا هر 1دقیقه یه بار)
    منم یه دفعه دیزیبلش کردم و یادم رفت اینیبلش کنم و یه رم ویروسی وصل کردم به کامپیوترم و چشمت روز بد نبینه
    خلاصه کسپر تا موقعی که ویروس نگرفته بودک خوب عمل میکرد ولی بعد ویروسی شدن کامپیوترم اصلا بدرد نمیخورد
    بالاخره بعد از 4-5 بار ویندوز عوض کردن و 4-5 بار انتی ویروس عوض کردن انتی ویروس پاندا رو نصب کردم
    به خداوندی خدا بعد از اپدیت تو یه ساعت کل سیستمم رو پاک کرد عین روز اولش

نمیخوام مثل بعضی ها غیرتی بازی رو یه انتی ویروس در بیارم وی واقعا کارش عالیه
    (فقط پاندا)

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

دوستان خسته نباشید . لینک ÷ایین به عنوان یکی از معتبر ترین ( یا بهتره بگم معتبرترین در دنیا) سایتهای مقایسه انواع نرم افزارهای کاربردی هست . این لینک برای آنتی ویروس هاست . نکته جالب اینه که eset که سال 2008 رده سوم ( برنز ) رو داشت الان (2009 ) جای خودش رو به یه تازه وارد به نام Webroot Antivirus داده . آنتی اس÷ایورش که خیلی عالیه .
    حالا میخوام بدونم کسی این آنتی ویروس رو داره ؟؟ و اگه دارید از نظر قدرت ویروس یابی و از بین بردن ویروس . و کند نکردن سیستم چه جوریاست ؟؟ یا کرک یا سریالش مشکلی ایجاد نمیکنه و همچنین آ÷دیتهاش چطور ؟؟
    و اما لینک :

کد:
    سلام.
    تستهای TopTen معتبر نیستن.
    بارها در این باره بحث شده که من چند تاشو براتون میذارم.

کد:
    کد:
    کد:

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    ................(ویرایش)
    Last edited by hamid00009; 12-02-2009 at 09:36.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض با سلام میشه بگی پاندا کدوم ورژنشو نصب کردی واتو اپدیت هست یا نه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام میشه بگی پاندا کدوم ورژنشو نصب کردی واتو اپدیت هست یا نه
    سلام دوستان من 7-8 صفحه از 84 صفحه رو بیشتر نخوندم
    فقط یه چیزی بگم ختم کلام
    من موبایل فروشی دارم تو کرج
    شاید بگم روزی 20 تا رم از گوشی مردم به کامپیوترم وصل میکنم دروغ نگفتم
    تا چند روز پیش که کسپر نصب بود مشکل نداشتم ولی بعد از اینکه اپدیتش کردم هی ارور میداکه کلید بلاک شده(تقریبا هر 1دقیقه یه بار)
    منم یه دفعه دیزیبلش کردم و یادم رفت اینیبلش کنم و یه رم ویروسی وصل کردم به کامپیوترم و چشمت روز بد نبینه
    خلاصه کسپر تا موقعی که ویروس نگرفته بودک خوب عمل میکرد ولی بعد ویروسی شدن کامپیوترم اصلا بدرد نمیخورد
    بالاخره بعد از 4-5 بار ویندوز عوض کردن و 4-5 بار انتی ویروس عوض کردن انتی ویروس پاندا رو نصب کردم
    به خداوندی خدا بعد از اپدیت تو یه ساعت کل سیستمم رو پاک کرد عین روز اولش

نمیخوام مثل بعضی ها غیرتی بازی رو یه انتی ویروس در بیارم وی واقعا کارش عالیه
    (فقط پاندا)
    با سلام میشه بگی پاندا کدوم ورژنشو نصب کردی واتو اپدیت هست یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تو لباسام

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام میشه بگی پاندا کدوم ورژنشو نصب کردی واتو اپدیت هست یا نه

با سلام میشه بگی پاندا کدوم ورژنشو نصب کردی واتو اپدیت هست یا نه
    سلام دوست عزیزم

من میخوام بگم ولی چون میدونم نوشته ام پاک میشه نمیگم
    واقعا سانسور این سایت 100 برابر از تلویزیون بیشتره!!!!!!

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیزم

من میخوام بگم ولی چون میدونم نوشته ام پاک میشه نمیگم
    واقعا سانسور این سایت 100 برابر از تلویزیون بیشتره!!!!!!
    دوست عزيز اصلا بحث سانسور نيست.اين تاپيك همانطور كه از اسمش پيداست جهت مقايسه (علمي) آنتي ويروسها بر مبناي تستهاي انجام شده توسط موسسات معتبر ميباشد.شما تصور كنيد هر كاربري بياد و بگه فلان آنتي ويروس كه در سيستم من نصبه بهترين آنتي ويروس دنياست و بقيه آنتي ويروسها بدرد نميخورند و خب حتما براي خودشون هم دلايلي دارند ولي اين قبيل اظهارنظرها و دلايل كه شايد از نظر خود كاربر درست و واقعي هم باشند با اهداف اين تاپيك همسو نيست.ببينيد در اين حالت چه بلبشويي ميشه و حتي بعضا كار به بحث و مجادله نيز كشيده ميشه و هيچ ثمري هم براي كسي نداره.
    در مورد راهنمايي در خصوص محصول پاندا شما ميتونيد دوستمون را در تاپيك اختصاصي پاندا يا از طريق پيغام خصوصي راهنمايي نماييد تا نظم انجمنها توسط خود ما و با همكاري هم حفظ بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تو لباسام

پيش فرض

با سلام
    مدیر محترم میشه بگی اظهار نظر من در مورد انتی ویروسی که رو سیستمم نصبه و ازش راضیم چه حرف بدی توش بود که من بخاطرش اخطار گرفتم؟
    مگه نه اینکه اینجا تاپیک مقایسه انتی ویروسهاست پس من حرفی غیر از این موضوع زدم؟
    حتی تو پستم هم نوشتم "نمیخوام رو این انتی ویروس غیرتی بازی در بیارم"
    ولی شاید دهها نفر مثل من این مشکل رو داشتند و با خوندن این پست مشکلشون حل شده باشه!!!

این هم عین نوشته ای که برام فرستادن تو پیغام خصوصی:
    Hi babak19259,

The post that you created in the following thread has been deleted

-----
    Post ID: [quote=kisiya;3480282]تاپيك اختصاصی مقایسه آنتی ویروس ها
    Reason: پستهاي بي محتوا و شروع بحث در مورد خوب يا بد بودن فلان محصول
    -----

این پیغام بصورت اتوماتیک برای شما ارسال شده . لطفا از پاسخ دادن به آن خودداری کنید

با تشکر
    تیم مدیریت فروم p30world.com

خیلی جالبه "پستهای بی محتوا"!!!!!!!!!!!!!!! تا نظر دوستان چی باشه!!
    جالب تر از اون " و شروع بحث در مورد خوب يا بد بودن فلان محصول" پس این تاپیک کارش چیه؟

در آخر ممنون از همه

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    دوست عزيز شما هيچ اخطاري دريافت نكرديد و آن پيغام بصورت اتوماتيك و بدون دخالت كسي براي شما ارسال ميشه.
    همانطور كه قبلا هم گفتم اين تاپيك صرفا به مقايسه علمي آنتي ويروسهاي موجود بر اساس تستهاي انجام شده توسط موسسات معتبر و تخصصي در اين حوزه ميپردازه و تجارب شخصي و ...در اين تاپيك مطرح نميشه.اگر از دوستان هم كسي تمايل داره تجارب شخصي خودش را با ديگران درميان بذاره ميتونه از طريق پيغام خصوصي اطلاع بده يا از طريق تاپيك زير كه هر كدوم از دوستان نظرات خودشون را اعلام كردند:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما ببينيد اگر 100 نفر بيان و نظرات خودشون را در مورد محصولات مختلف در اين تاپيك مطرح كنند و عده اي هم بخوان جواب آنها را بدن كه شما اشتباه ميكنيد و فلان محصول خوب نيست و محصولي كه من استفاده ميكنم خوبه ببينيد چه تاپيكي ميشه.تاپيكي كه به عنوان مرجع و راهنماي انتخاب دوستان براي محصولات امنيتي ميباشه تبديل ميشه به تعداد زيادي صفحه كه كاربران با خواندن آنها به هيچ نتيجه اي نميرسند جزء اينكه هركسي پيشنهاد خودش را مطرح كرده و عده اي هم از اين فرصت استفاده كرده و شروع به كل كل ميكنند.
    اميدوارم توضيحات بنده كافي بوده باشه.
    تلاش بنده و ساير همكاران نيز حل مشكل دوستان و دسترسي به بهترين و جديدترين مطالب در خصوص برنامه هاي امنيتي ميباشه و تيم همكاران نيز در كنار كاربران محترم سايت ميباشند.

10. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

با سلام
    من می خواستم یک آنتی ویروس بخرم. از اونجایی که با هزینه ای که پرداخت میشه توانایی خرید مجدد رو ندارم از دوستان تقاضا داشتم بین این سه گزینه یکی رو به من پیشنهاد کنن :
    من شنیدم آنتی ویروس ناد و اینترنت سکیورتی کسپر خوبه ... ناد در آخرین نتایج عالی بوده ولی عملا به عینا دیدم ویروس کم شناسایی می کنه . (البته نسخه سکیورتی سوایت ) و کسپر شنیدم خیلی سنگینه ولی شناساییش خوبه ولی گیرش زیاد( سنگین بودن برام اصلا مهم نیست . می خواستم ببینم یک اینترنت سکیورتی خوب چی بگیرم ؟ یک چیزی که همه موارد رو تامین کنه . برم کسپر اینترنت سکیورتی بخرم یا آنتی ویروس ناد + آنتی اسپای یا onecare مایکروسافت رو بخرم ؟ یا کلا مورد دیگه ای رو پیشنهاد می کنید ؟ (با توجه به اینکه قیمت onecare حدود 80 هزار تومنه و بقیه حدود45 هزار تومن آیا onecare بهترین گزینه است ؟ )(با توجه به اینکه اکثر برنامه های من ارجینال می باشد و مشکل باگ و... را ندارم )
    سپاس
    Last edited by SIMON137; 16-02-2009 at 21:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •