تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 104 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1039

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    باید هم رویه این حالت باشه
    !
    تا ببینیم خود فایروال با تنظیمات خودکارش چگونه عمل میکنه
    سلام
    البته این نسخه که آزمایش کردم نسخه free بود که upgrade شده بود.در واقع تو نسخه pro قسمت auto learn فعال نیست.خود شرکت گفته که برای انجام تست بهتر auto learn رو غیر فعال کنین.چون این ویژگی جزو استفاده های حرفه ای نیست.
    من اطلاعات زیادی در مورد این ویژگی ندارم.دوستان اگه تو این مورد نظری یا مطلبی دارن ارائه کنن.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض Attack Detection در Oss

دوستانی که در مورد تنظیمات تشخیص حمله تو فایروال اوت پست مشکل دارن شاید این پست بتونه یکم بهشون کمک کنه.البته تنظیمات مربوط به این بخش رو میشه حرفه ای تر دنبال کرد ولی این یه حالت کلی برای امنیت نسبی سیستم شما است که میتونین انجام بدین.

توی عکس اگه نگاه کنین با شماره و فلش گذاشته شده :

1 - شماره یک مربوط به سطح تنظیمات امنیتی هست که توصیه میشه تو حالت میانی باشه.مگه این که بخوایین نظارت بیشتری بر ورودی خروجی داده ها بشه که میتونین اون رو روی high بزارین.(حتی نظارت تو محیط LAN و شبکه های محلی )
    همون جور که میبینین توضیحات لازم رو هم جلوی تنظیمات داده که براساس اون میتونین بهترین حالت رو انتخاب کنین.

2 - اگه تیک این قسمت خورده باشه موقع تشخیص حملات گسترده(اسکن پورت) ای پی مورد نظر برای مدت مشخص که جلوش نوشته 5 دقیقه که تا 60 دقیقه هم قابل افزایش هست بسته میشه.

3 - اگه تیک مربوط به این گزینه رو بزنین در صورت اجرای حمله از طرف ISP یا سرویس دهنده محلی شما یا حتی سرویس دهنده بزرگتر IP اون به مدتی که تو بالا مشخص میکنین بسته میشه.

توجه کنین با انتخاب این گزینه در صورت انجام پورت اسکن از طرف ای اس پی ، ای پی اون بسته میشه و به همین دلیل ارتباط اینترنتی شما هم به مدت مورد تنظیم قطع میشه(تمام فعالیتهایی که با این سرویس دهنده در حال انجام هستن قطع میشن) برای همین تو انتخاب اون دقت کنین،همچنین تو زمان مورد انتخاب.

4 - با رفتن به این قسمت تنظیمات پیشرفته تری مربوط به سطح نظارت بر روی پورتهای TCP , UDP میتونین انجام بدین.(از جمله پورتهای خطر پذیر)

5- با انتخاب این مورد هم لیست ای پی هایی رو که نمیخواین شامل فیلتر یا بلوکه کردن بشن رو مشخص میکنین.

توی عکس پایین هم که مربوط به Pocket Log هست تمام حملات انجام گرفته بر روی تمام پورتها مشخص میشه.در واقع تو این قسمت حملات تکی که ممکنه اصلا پورت اسکن هم نباشن نشون داده میشن.در واقع حتی با تغییر IP حمله کننده باز نظارت بر روی IP جدید صورت میگیره و حتی اگه اون ای پی بلوکه نشه فعالیتش تحت نظر هست تا از یک پورت خاص اقدام به نفوذ نکنه.
    در واقع تو این قسمت پاکتهای خاصی که بلوکه شدن رو نشون میده.

در حال حاظر اون طور که تو قسمت Attack Detection اومده فایروال OSS قادر به تشخیص 28 نوع حمله هست که هر از چند گاهی به تعداد این 28 مورد اضافه میشه (با توجه به نوع حملات جدیدتر)
    تو نسخه های جدید فناوریهای مربوط به حفاظت سیستم های ابری و تبادل داده تو این نوع سیستمها اضافه خواهد شد.(برای اطلاعات بیشتر به وب سایت Agnitum مراجعه بشه)
    فوروم oss :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته مطالب بیشتری تو این زمینه میشه اضافه کرد که دوستان حاضر تو انجمن هم میتونن تو این مورد کمک کنن.
    Last edited by newsoft; 11-04-2011 at 21:23.

3. 4 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض OUTPOST Security Suite 7.5 Beta 2

با سلام خدمت شما

الان که داشتم تو وب سایتهای مرتبط با آگنیتوم میگشتم نوشته بود احتمالا فردا نسخه 7.5 بتای 2 برای استفاده عمومی ارائه میشه.

به غیر از تعمیر و اصلاح باگها و کرشها اصلی ترین موردی که احتمالا عوض شده و بهبود پیدا کرده ویژگیه جدید oss 7.5 به اسم SmartDecision technology هستش که تو انتخاب بهترین گزینه در مواجهه با فایلهای مشکوک به کاربر کمک خواهد کرد.

همچنین ویژگیه مرتبط با اون که تشخیص فایلهای مشکوک بدون امضا ، که کارش دقیق تر شده و درصد اشتباه توش پایین اومده.

البته تمام این مطالب نقل قول بود و باید منتظر بود تا oss 7.5 beta 2 ارائه بشه و ما بتونیم اون رو آزمایش کنیم.
    با فناوریهای جدیدی که Agnitum تو اوت پست جدید گذاشته احتمالا تو تستها و مقایسه های بین فایروالها شاهد نتایج بهتر و جالبتری از oss باشیم.

5. 3 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض دانلود Outpost (Antivirus - Firewall - Security Suite ) 7.5 Beta 2

با سلام

لینکهای جدید ترین نسخه از محصولات شرکت آگنیتوم که الان میتونین دانلود کنین

این نسخه ها هنوز تو مرحله بتا هستند و یک ماه دیگه نسخه قابل پشتیبانی و قابل خرید ارائه میشه

برای اطلاعات بیشتر در مورد تغییرات جدید :

و برای دانلود OSS :

در صورت مشاهده اشکال یا باگ تو برنامه میتونین به وب سایت آگنیتوم برین و گزارش بدین که تو بهبود عملکرد OSS واقعا موثر هست.

با تشکر

7. 2 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان بهترین تنظیمات واسه ورژن free کودوما هستش ؟..مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان عزیز فایروال free من که رجیسترش کرده بودم الان بعد از 3 هفته میگه که رجیستر میخواد و میخوام رجیسترش کنم میگه که key مورد نظر صحیح نیست...واقعا مورد عجیبیه ! ...
    راهی هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوستان عزیز فایروال free من که رجیسترش کرده بودم الان بعد از 3 هفته میگه که رجیستر میخواد و میخوام رجیسترش کنم میگه که key مورد نظر صحیح نیست...واقعا مورد عجیبیه ! ...
    راهی هست؟
    شما با همون سریال ریجستر کنید // ببینید ریجستر میشه یا نه.

اگر نشد یک بار فایروال را حذف کنید و بعد ریجستری را پاک کنید و نصب مجدد کنید و با سریالی که دارید ریجستر کنید // ببینید مشکل رفع میشه یا نه.

این پست هم کی قرار داده شده برای نسخه پروفشنال.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

شما با همون سریال ریجستر کنید // ببینید ریجستر میشه یا نه.

اگر نشد یک بار فایروال را حذف کنید و بعد ریجستری را پاک کنید و نصب مجدد کنید و با سریالی که دارید ریجستر کنید // ببینید مشکل رفع میشه یا نه.

این پست هم کی قرار داده شده برای نسخه پروفشنال.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همین کارو کردم البته رجیستری رو پاک نکردم چون ویندوز قاطی میکنه بازم یه روز اکی میشه روز بعد دوباره همین بساط رو دارم ! ..چرا اینجوری شده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

همین کارو کردم البته رجیستری رو پاک نکردم چون ویندوز قاطی میکنه بازم یه روز اکی میشه روز بعد دوباره همین بساط رو دارم ! ..چرا اینجوری شده ؟
    نمیدونم..من فقط تاجای که میدونستم شما را راهنمایی کردم.

اگر خواستید میتونید از نسخه فایروال پروفشنال استفاده کنید ..با سریال هایی که دوستان گذاشتن...تا به همچین مشکلی برنخورید.

فایروالی که شما استفاده میکنید نسخه فاینال هست ؟

14. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راهی هست؟
    سلام
    اگه ورژنش 7.1 هست این مشکل واقعا هست و خود آگنیتوم هم بهش اشاره کرده
    توصیه میکنم از نسخه جدیدتر یعنی 7.1.1 استفاده کنین که به نصبت 7.1 هم اشکالاتش کمتر خواهد بود.
    اگه دوباره همین مشکل بود که بهتر به ادرس ساپورت برین و گزارش بدین تا در ماه اینده مشکل برطرف بشه.
    What's fixed?
    - Some registration issues were fixed
    - Incompatibility issues with OS optimization utilities are fixed
    - Most commonly reported crashes are fixed

نسخه 7.5 هم تقریبا 17 may نسخه RC ، ازش ارائه میشه.

16. این کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •