دوست عزیز شما ویندوزو رو همه درایو هات بدون هیج مشکلی می تونی نصب کنی
دوست عزیز شما ویندوزو رو همه درایو هات بدون هیج مشکلی می تونی نصب کنی
ممنون .شما که می دونین یکم هم اطلاعات بدین چه بهتر
پس تو این قضیه (قابلیت بوت)primary و logical چقدر مهمن؟اگه همه دریوها مثلا لوجیکال یا پریماری باشه چی میشه/توضیح کلی
دوستان یه توضیح کلی در مورد نوع پارتیشن:
primary پارتیشن های مستقل اند و از پایداری بیشتری نسبت به logical برقرارند و معمولا برای نصب ویندوز از این نوع پارتیشن استفاده می شود و محدودیت تعداد دارند(حداکثر4 و بدون logical)
درایوهای از نوع logical، خود زیر مجموعه نوعی پارتیشن از نوع exented هستند و محدودیتی هم در تعداد ساخت نیست
پس بهتره برای نصب ویندوز از پارتیشن نوع primary استفاده شود...
ممنون از توضیحات حالا که اطلاعات میرسه اینا رو هم بدونیم خوبه
برتری کجا لازم میشه؟موقع بوت؟پس تو هر دو میه ویندوز زد؟یا لاقل بگین ضعف لاجیکال کجا ها بیشتر به چشم میاد و چه کار هایی نمی تونه بکنه؟
ببین
فکر نکنم اصلا بتونیم تفاوت بین logical و primary رو احساس کنی
داخل هر دوتاشون میشه ویندوز نصب کرد اما بهتره داخل پریمری نصب بشه
زیاد خودت رو درگیر مسایل جزئی نکن و نگران هیچی نباش، وندوزت رو داخل primary نصب کن و...
سلام...
اقا من لبتاپ hp dv6-2020 دارم تازه دوروزه خریدم. گفتم قبلا از این که dvd رکاوری بسازم اول هاردم پارتیشن بندی و اپدید تو و... کنم اما وقتی با پاراگون او مدم پارتیشن بندی کنم سیستم وقتی ریست کرد تا پارتیشن بندی کنه هنگ کرد و من دستی خاموش کردم وسیستم بالا اومد . بعد اومدم با خود ویندوز این کار کردم اما برای اینکه ترتیب اسم درایو ها درست باشه او مدم درایو رکاوری رو از d تبدیل به e کردم وقتی سیستم ریست کردم دیگه بالا نیومد نه رکاوری میشود کرد نه کار دیگه بعد اومدم خودم win7 نصب کردم تا شاید از طریق ویندوز بتونم کاری کنم اما بازم نشد.اما توی ویندوز هنوز درایو رکاوری وجود داره حالا موندم چی کار کنم. لطفا کمک کنید.
باتشکر....
اولا که شما نباید به درایو ریکاوری دست می زدی. حالا اگه وقتی سیستمو روشن می کنی با دکمه f10 یا f11 وارد صفحه ریکاوری نمی شه به اینجا یه سری بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟
مبارک باشه. در مورد back up گرفتن با نرم افزارهایی غیر از خود نرم افزار recovery hp ، کلا بی خیال شو. چون با هر نرم افزاری که می خوایی این کار رو بکنی وقتی وارد محیط Dos میشه هنگ می کنه. من همه راه ها رو امتحان کردم حتی عده ای می گفتند که شاید مشکل از هارد سیستم هستش (bad sector) ولی هارد سالم هستش.
اون چیزی که تا حالا فهمیدم اینه که مشکل قطعا سخت افزلری نیست ولی ..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)