تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 99 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

تو درایو ی که لاجیکال یا پریماری!!اون درائوی که تو قسمت پارتیشن بندی ویندوز به رنگ ابی کمرنگ
    دیده میشه میشه ویندوز نصب کرد؟اخه درایوی که قابلیت بوت داره ابی پررنگه و اونیکی کمرنگ تو کم رنگ نمیشه؟واسه داشتن2ویندوز
    دوست عزیز شما ویندوزو رو همه درایو هات بدون هیج مشکلی می تونی نصب کنی

2. این کاربر از r_22009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

دوست عزیز شما ویندوزو رو همه درایو هات بدون هیج مشکلی می تونی نصب کنی
    ممنون .شما که می دونین یکم هم اطلاعات بدین چه بهتر
    پس تو این قضیه (قابلیت بوت)primary و logical چقدر مهمن؟اگه همه دریوها مثلا لوجیکال یا پریماری باشه چی میشه/توضیح کلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان یه توضیح کلی در مورد نوع پارتیشن:

primary پارتیشن های مستقل اند و از پایداری بیشتری نسبت به logical برقرارند و معمولا برای نصب ویندوز از این نوع پارتیشن استفاده می شود و محدودیت تعداد دارند(حداکثر4 و بدون logical)
    درایوهای از نوع logical، خود زیر مجموعه نوعی پارتیشن از نوع exented هستند و محدودیتی هم در تعداد ساخت نیست

پس بهتره برای نصب ویندوز از پارتیشن نوع primary استفاده شود...

5. 2 کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

دوستان یه توضیح کلی در مورد نوع پارتیشن:

primary پارتیشن های مستقل اند و از پایداری بیشتری نسبت به logical برقرارند و معمولا برای نصب ویندوز از این نوع پارتیشن استفاده می شود و محدودیت تعداد دارند(حداکثر4 و بدون logical)
    درایوهای از نوع logical، خود زیر مجموعه نوعی پارتیشن از نوع exented هستند و محدودیتی هم در تعداد ساخت نیست

پس بهتره برای نصب ویندوز از پارتیشن نوع primary استفاده شود...
    ممنون از توضیحات حالا که اطلاعات میرسه اینا رو هم بدونیم خوبه
    برتری کجا لازم میشه؟موقع بوت؟پس تو هر دو میه ویندوز زد؟یا لاقل بگین ضعف لاجیکال کجا ها بیشتر به چشم میاد و چه کار هایی نمی تونه بکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببین
    فکر نکنم اصلا بتونیم تفاوت بین logical و primary رو احساس کنی
    داخل هر دوتاشون میشه ویندوز نصب کرد اما بهتره داخل پریمری نصب بشه
    زیاد خودت رو درگیر مسایل جزئی نکن و نگران هیچی نباش، وندوزت رو داخل primary نصب کن و...

8. این کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

فرقش خیلی جزئیه و اهمیت نداره

10. این کاربر از r_22009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام...

اقا من لبتاپ hp dv6-2020 دارم تازه دوروزه خریدم . گفتم قبلا از این که dvd رکاوری بسازم اول هاردم پارتیشن بندی و اپدید تو و... کنم اما وقتی با پاراگون او مدم پارتیشن بندی کنم سیستم وقتی ریست کرد تا پارتیشن بندی کنه هنگ کرد و من دستی خاموش کردم وسیستم بالا اومد . بعد اومدم با خود ویندوز این کار کردم اما برای اینکه ترتیب اسم درایو ها درست باشه او مدم درایو رکاوری رو از d تبدیل به e کردم وقتی سیستم ریست کردم دیگه بالا نیومد نه رکاوری میشود کرد نه کار دیگه بعد اومدم خودم win7 نصب کردم تا شاید از طریق ویندوز بتونم کاری کنم اما بازم نشد.اما توی ویندوز هنوز درایو رکاوری وجود داره حالا موندم چی کار کنم. لطفا کمک کنید.

باتشکر....

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سلام...

اقا من لبتاپ hp dv6-2020 دارم تازه دوروزه خریدم . گفتم قبلا از این که dvd رکاوری بسازم اول هاردم پارتیشن بندی و اپدید تو و... کنم اما وقتی با پاراگون او مدم پارتیشن بندی کنم سیستم وقتی ریست کرد تا پارتیشن بندی کنه هنگ کرد و من دستی خاموش کردم وسیستم بالا اومد . بعد اومدم با خود ویندوز این کار کردم اما برای اینکه ترتیب اسم درایو ها درست باشه او مدم درایو رکاوری رو از d تبدیل به e کردم وقتی سیستم ریست کردم دیگه بالا نیومد نه رکاوری میشود کرد نه کار دیگه بعد اومدم خودم win7 نصب کردم تا شاید از طریق ویندوز بتونم کاری کنم اما بازم نشد.اما توی ویندوز هنوز درایو رکاوری وجود داره حالا موندم چی کار کنم. لطفا کمک کنید.

باتشکر....
    اولا که شما نباید به درایو ریکاوری دست می زدی. حالا اگه وقتی سیستمو روشن می کنی با دکمه f10 یا f11 وارد صفحه ریکاوری نمی شه به اینجا یه سری بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من يه لبتاب سوني vgn-nw27gf گرفتم dvd ريکاوري رو ساختم چندتا سوال و مشکل دارم
    1-ميخوام ويندوز xp بريزم ولي 2 تا درايو مخفي دارم H:recovery و C:reserve system با اون درايو H: که کاري ندارم فرمتشم نميکنم ولي اين درايو C ميخواستم بدونم چيه؟ کارش چيه چرا مخفي هست
    2-زماني که ميخوام ويندوز xp بريزم چون اون درايو c وجود داره و فضاشم 100 mb هست ويندوز رو ميريزه رو درايو d اگر اون پارتيشن c رو پاک کنم چه اتفاقي مي افته؟؟؟؟
    3-اگر اون درايو c و h رو از حالت primary خارج کنم ايا با زدن f10 بدون dvd ريکاوري ميتونم از روي هارد ريکاوري کنم يا نه؟؟؟؟؟؟؟
    4-مشکل ديگمم اينجاست که زماني که ميام از قسمت ريکاوري restore c: رو بزنم ارو ميده

کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟
    کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام...

باتشکر....
    مبارک باشه. در مورد back up گرفتن با نرم افزارهایی غیر از خود نرم افزار recovery hp ، کلا بی خیال شو. چون با هر نرم افزاری که می خوایی این کار رو بکنی وقتی وارد محیط Dos میشه هنگ می کنه. من همه راه ها رو امتحان کردم حتی عده ای می گفتند که شاید مشکل از هارد سیستم هستش (bad sector) ولی هارد سالم هستش.
    اون چیزی که تا حالا فهمیدم اینه که مشکل قطعا سخت افزلری نیست ولی ..........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •