به بههههههههههههههههههههه بچه درسخون فروم بالاخره راضی شد 10 دقیقه به خودش استراحت بده
تو که پدر درسارو در اوردی ..چقدر می خونی آخه ؟!!!
چطوری داریوش جان ؟ نمیگی دیر به دیر میای دلمون تنگ میشه ؟
به بههههههههههههههههههههه بچه درسخون فروم بالاخره راضی شد 10 دقیقه به خودش استراحت بده
تو که پدر درسارو در اوردی ..چقدر می خونی آخه ؟!!!
چطوری داریوش جان ؟ نمیگی دیر به دیر میای دلمون تنگ میشه ؟
من اخر جواب سوالمو نگرفتم
درسته..اگه زیر 7 بشید نمره کلاسی بهتون تعلق نمیگیره
عارضیم به ارادات!×!
آخه پسر چرا rumor درست میکنی و پخش میکنی؟!
دهه
بنده گر طبیب بودم دماغه این خانوم روعمل مینمودم!×!
بابا شنبه 2 تا امتحان خفن دارم در حده باشگاهی
مگه حس و حاله خوندن هم نمیاد
درم ورد کم پیدا شدنم هم والا دیگه زیاد تو پیس نمیپلکیم
بیشتر تو پیت هستیم
چه خبرها؟
چه ها میکنی؟
میبینم که سخت مشغوله درسی و حتی اس ام اس هات رو هم جواب نمیدی!×%#$^#$^#$^@46
بفرما میثم جان وضعیت منابع درسی رشته مترجمی زبان انگلیسی به صورت پی دی اف هستش داونلود کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به 0919 دادی آخه..گوشیش دکمه نداره !فقط می تونم باهاش مکالمه کنم به همون 936 بده
نه آقا..اولیشو که حذفیدم
واقعا ممنون..ایشالا عروسیت با داریوش بیایم رقص کردی اجرا کنیم .
دوستان من چند هفته پیش یک خبر به نقل از رئیس دانشگاه پیام نور در مصاحبه با روزنامه خراسان خوندم که در این خبر اشاره شده بود که در دوره جدید فراگیر در مقطع کاردانی به کارشناسی هم این دانشگاه اقدام به جذب دانشجو می کنه . در این زمینه کسی از دوستان اطلاعات بیشتری نداره؟
دهه!
شما کلا خسته نباشی!!!
بابا اونیکی نمیگیره!×! این خوبه
شوفاژ فراموش نشه فقط!
ما از قبل میگیریم
اینا کلا زیاد میگن از این چیزا
زمان ثبتنام آزمونهاي فراگير پيام نور
رئيس دانشگاه پيام نور زمان دقيق ثبتنام پنجمين دوره آزمونهاي فراگير اين دانشگاه را اعلام كرد.
محمد حسيني در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اينكه ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور از 30 بهمن آغاز و تا 7 اسفند ادامه دارد، گفت: زمان ثبتنام آزمون كارشناسي پيوسته و ناپيوسته (كارداني به كارشناسي) فراگير دانشگاه پيام نور از 11اسفند آغاز و تا 19 اسفند ادامه دارد.
وي گفت: آزمون فراگير كارشناسي دانشگاه پيام نور روز 29 مرداد و آزمون كارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور 30 مرداد برگزار ميشود.
رئيس دانشگاه پيام نور درباره زمان اعلام نتايج آزمونهاي فراگير دانشگاه پيام نور گفت: نتايج آزمونهاي فراگير دانشگاه پيام نور تا قبل از مهر اعلام ميشود.
وي اظهار داشت: براي قبولي در آزمونهاي فراگير دانشگاه پيام نور داوطلبان بايد در آزمون كارشناسي حداقل معدل 12 و در آزمون كارشناسي ارشد حداقل معدل 14 را كسب نمايند.
به نقل از تابناک
دوستان من که گفتم کاردانی به کارشناسی هم داره.
فقط امیدوارم که شرایطش مناسب با شرایط من باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)