با اینا میشه با xs گوشی رو فلش کرد؟
منم دارم!
با اینا میشه با xs گوشی رو فلش کرد؟
منم دارم!
سلام ، روی p990 شما که جواب داد ، تغییر صدا هم ایجاد شد ؟
چه جوری میشه روی گوشی شما جواب بده و روی گوشیه ما جواب نده ؟
شاید این هک مال ورژن جدید آپدیت باشه , چون ورژن من زیاد جدید نیست ، در هر حال منم حواسم بود که اشتباهی فایلی رو جابجا یا پاک یا کپی نکنم , به هر حال الان فلش کردم ...
راستی نمیشه اون فایل فلش گوشی رو چند قسمت بکنی به صورت فایل زیپ تا ما هم بتونیم دانلودش کنیم (البته به همراه آموزش) ؟
اگه بشه خیلی خوب میشه ها ...![]()
بلاخره از يه جايي ميشه دانلود كرد.
كسي آدرس نداره؟؟؟
با اینا نمیشه !
مطمئن شدم!
حسین جان منم فایلاشو دارم ولی تنها که فایل نیست باید یه برنامه ای هم باشه تا بشه این فایلا رو ریخت رو گوشی دیگه(منم فایلشو دارم و ++xs رو هم دارم ولی تاحالا نتونستم فلش کنم گوشیمو).
حالا ببینم تو تونستی تاحالا گوشیتو فلش کنی؟
من هك افزايش صدا رو روي P990 تست كردم جواب داد اما صداي اسپيكر زياد تغيير نكرد فقط صداي هندز فري زياد شد!
منم امروز یه کم تو اینترنت گشتم فهمیدم با اینا نمیشه گوشی رو فلش کرد , حتما Box لازمه تا گوشی فلش بشه , استفاده از این فایل های با حجم بالا یه کارایی تو مایه های آپدیت کردن گوشیه , که خوب اگه بخوایم اینا رو بگیریم همون بهتر که گوشی رو آپدیت کنیم ...
سلام
از همه آقایونی که زحمت میکشن و برنامه های خوبی میزارن کمال تشکر دارم
یه سوال داشتم این برنامه مدیای g900 برای uiq3 های دیگه هم ممکنه بیاد؟
ممنون
سلام
خسته نباشید
خواستم ببینم راهی هست تو گوشی های Uiq3 مثل نوکیا همزبان با آهنگ بشه بازی هم کرد؟
تا بازی شروع می شه آهنگ قطع می شه و بعد آهنگ خود بازی می آد. حتی اگر آهنگ بازی را قطع کنی
جدی نمیشه؟مطمئنین؟ من فکر میکردم میشه! حتی با SETOOLS هم نمیشه؟
مال من حدود 30 درصد افزایش صدای اسپیکر داشت.
احتمال خیلی زیاد در اینده تزدیک میاد.مثل همین Note که اومد.
اتفاقا من هم توی همین فکر بودم.ولی متاسفانه جایی ندیدم و مشنیدم که همیچن کاری کرده باشن.شاید با هک بتونن اینکارو کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)